Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 420
|
|
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 06, 2009, 23:36:22 » |
|
Zwracajcie uwagê, gdy dostajecie na wystawach karty ocen, czy wszystko to co dali jest zakre¶lone,podpis sêdziego czytelny...tylko jak sprawdziæ czy na kopi jest to samo? Melania zacze³a championat w Ustroniu,zakoñczyli¶my wystaw± w Lesznie. W zwi±¿ku z tym ¿e zg³oszona zosta³a na 2 wyst.zagraniczne, gdzie dyplom by³ potrzebny na ju¿, zadzwoni³am do Leszna z pro¶b± o przes³anie sprawozdania z wystawyjak najszybciej,(maj± na to czas do 6 tygodni). Pani przes³a³a do ZG po 2 tyg.Rado¶æ wielka, ¿e zd±¿ymy z dostaniem dyplomu na czas.I co ? Okaza³o siê ¿e ZG nie mo¿e uwzglêdniæ wniosku z wystawy w Ustroniu, poniewa¿ nie ma w sprawozdaniu z oddzia³u gdzie by³a wystawa wniosku cwc. Ja mam zakre¶lone na oryginale cwc, dodatkowo kartonik z cwc, dyplom z NSw R, BOB!!!, a oni na kopi nie maj± cwc, reszte i owszem maj±.Ale co z tego , cwc nie ma!!!! no to trzeba pisma do ZG, mo¿e sêdzia pamiêta psa (to ju¿ mnie rozbawi³o- wystawa by³a w lipcu 2008). No ale to potrwa. Dobrze ¿e mia³am z innych wystaw CWC, i mo¿na by³o wykorzystaæ,zd±¿y³am z odstêpem czasu. Tylko , co gdybym nie mia³a innych wystaw, wiele osób je¿dzi tylko po potrzebne 3 wnioski. Sêdzia daje wniosek, gratuluje....a Ja mam wyskoczyæ ¿eby pokaza³ czy kopia zgadza siê z orygina³em????Przecie¿ to ¶mieszne. No , mogê wys³aæ swoje dokumenty z pro¶b± na pi¶mie o wyja¶nienie.Mo¿e kiedy¶ dosta³abym odpowied¿. Ale chyba nie na tym polega praca sekretarza ring. ¿eby co innego zaznacza³ na kopi, a co innego na oryginale . Dziêki uprzejmo¶ci mi³ej Pani od championatów, dyplom dostali¶my od ca³ego zaj¶cia w ci±gu 3 dni. Zarz±d G³ówny stan±³ na wysoko¶ci zadania.
|