Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witam :)  (Przeczytany 9451 razy)
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« : Marzec 02, 2008, 14:07:25 »

Oderwa³am siê na chwilê od czytania forum [super sprawa!] i chcia³abym siê z Wami przywitaæ.
Swojego beardetka odbieram od p.Anety w kwietniu [pozdrawiam serdecznie ], na chwilê obecn± nazywam go £upkiem z racji intryguj±cego mnie koloru sier¶ci [no po prostu nie wiem co to za kolor - ³upkowy Chichot]. £upek ³upkiem d³ugo nie bêdzie, nie chcê ¿eby kto¶ przez przypadek [albo z³o¶liwie] wo³a³ na niego G³upek  Z politowaniem
Mieszkamy wraz z mê¿em w Komornikach [p.Dagmaro, bardzo liczê na spotkanie i wspóln± zabawê Psiaków oczywi¶cie ] ko³o Poznania. Jestem zwiarzakomaniakiem, z akcentem na PSY. My¶lê, ¿e czasami dra¿ni to osoby, które ogl±daj± ze mn± filmy poniewa¿ p³aczê przede wszystkich na scenach zwi±zanych z krzywdzeniem tych kochanych stworzeñ. Ale, uwaga, jest wyj±tek: nie lubiê jamników ;p
Beardety pokocha³am szczególnie mocno; trochê to dziwne bior±c pod uwagê fakt, ¿e "osobi¶cie" znam tylko [albo i A¯] weso³± gromadkê Ma³gosi. A mo¿e wcale nie dziwne, prawda drodzy Wspó³Mi³o¶nicy Bearded Collie? To jest psiak, który ka¿dego  cz³owieka, z choæby odrobin± wra¿liwo¶ci, przyprawia o dr¿enie nóg i szeroki u¶miech na twarzy.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do zobaczenia... na forum, na zdjêciach, na ¿ywo?

Pozdrawiam, AgA
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2008, 19:30:23 »

Witam Agato :-) fajnie ¿e do³±czy³a¶ do nas, a jeszcze fajniej, ¿e tak jak coponiektórzy, zanim ten wspania³y psiak do³±czy do Twojej rodziny. Pytaj, czytaj, szukaj - od tego jest to forum, aby¶cie znale¼li na nim wszystko czego potrzebujecie :-)

Pozdrawiam Cieplutko :-) wraz z rodzink± kud³atych, i Bounty na czele, która zaczarowa³a Ciê swoimi oczyma :-)

Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2008, 19:42:26 »

Witam jeszcze raz i bardzo sie ciesze ze do nas do³±czy³a¶

Pozdrawiam
Anna
Biedruszczak
GMBC
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 67

« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2008, 19:54:01 »

I my witamy serdecznie z 3-miesiêcznym Baflusiem na czele  Chichot
I kolejny piesek w Wlkp. oj co to bêd± za wspania³e zloty.

Wychowany na Pomorzu Wielkopolsce oddany!
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2008, 21:48:10 »

Witamy serdecznie 
A nasza Beautka wita czule swojego siostrzeñca 
Pozdrawiamy i do zobaczenia na beardecich spotkaniach !
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2008, 07:57:46 »

Witamy i my, szczególne pozdrowienia od pó³ciotki Sammy

Pozdrawiam,
Iwona
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2008, 10:26:48 »

Dziêkujê Wam za ciep³e powitanie
Najfajniejsze jest chyba to, ¿e [je¶li siê dobrze w tym wszystkim ³apiê] wszystkie beardetki z tego forum s± ze sob± spokrewnione. Ale¿ mi rodzinka uro¶nie w si³ê! 

Pozdrawiam, AgA
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2008, 10:35:20 »

Nie wszystkie, chocia¿ sporo

Na przyk³ad jest na forum stateczna Donna Diana z córeczk± Melani±, a tak¿e m³odziutka "czeszka" Frida - pozdrawiamy  Chichot
I sukcesywnie - bo to m³ode forum - wpisuj± siê nastêpne beardo³y.

Dilayla
GMBC
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 15

« Odpowiedz #8 : Marzec 11, 2008, 07:03:46 »

Dilayla z pañci± tak¿e siê serdecznie witaj±! Pozdrawiam
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #9 : Marzec 11, 2008, 13:10:27 »

Kochani... wszyscy jeste¶my rodzin± !  nawet Frida!

Mój kochany Fatsu¶ by³ synem s³ynnego, cudownego psa Shilstone Choir Boy'a, i dziadek Fridy - F.Lukachukai jest jego symem i wnukiem.

O Donnie Dianie ju¿ pisa³am, choæ daleko, skoligacona z moim pierwszym Beardie - Pers±.

tak wiêc, przynajmniej ja, czujê siê naprawdê rodzinnie :-) dalsza czy bli¿sza... kto by to liczy³... ale zapomnieæ pierwszych Beardie w zyciu siê po prostu nie da...

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #10 : Marzec 12, 2008, 00:39:53 »

Ale wstyd! Lepiej pó¿no ni¿ wcale przywitaæ przysz³± Pañciê mojego "£upka"  Witam Ciê Agato, cieszê siê bardzo, ¿e do³aczy³as do naszego grona i ¿e jeden z moich pieseczków bêdzie mia³ tak ciep³± w³a¶cicielkê.

A oto ³upek:

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #11 : Marzec 13, 2008, 10:22:37 »

Dziêki Anetko za forumowe przywitanie  odliczam ju¿ dni....  czy¿ te maluchy nie s± PIÊKNE?!
wiedzia³am co robiê zakochuj±c siê w tej rasie

Pozdrawiam, AgA
Fiszka
GMBC
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 25

« Odpowiedz #12 : Marzec 14, 2008, 13:49:51 »

Witają gorąco też Fiszka z Fridą, czyli Magda z Rozrabiaką!
Ja też nie tak dawno odliczałam dni do momentu odbioru mojej Pimpki i czas mi się dłużył niemiłosiernie. A teraz przez te 3,5 miesiąca mam wrażenie, że od zawsze jest z nami. I jest to fantastyczny czas!!!

A wracając do wątku rodzinnego, to muszę przyznać, że już się zasmuciłam, że jesteśmy tu z Fridą zupełnie obce i nie do pary. A tu nagle czytam, że przez dziadka Fridy wcisnęłyśmy się do Rodziny
Ten birdusiowy świat jest rzeczywiście mały.
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2008, 13:51:57 wys³ane przez Fiszka » Zapisane
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #13 : Kwiecieñ 08, 2008, 12:43:02 »

Od soboty mieszka z nami Peanut Nasze ma³e wielkie szczê¶cie. M±¿ jest kompletnie zakochany [ha! wiedzia³am ¿e tak bêdzie. a siê ch³opak zapiera³:"mi pies nie przeszkadza, ale to twój wybór". a teraz co? nawet kupki po nim sprz±ta Chichot], o mnie nie wspominaj±c. Peanut, znany równie¿ jako Apollo, otrzyma³ swoje imiê po naszym ulubionym komiku-brzuchomówcy [Jeff Dunham] i jego pacynce [w³a¶nie Peanut]. Zdjêcia malucha umieszczê na forum jak tylko m±¿ powie mi jak siê je zmniejsza
Peanut uwielbia swój nowy ogródek i pomimo fatalnej aury najchêtniej spêdza³by tam ka¿d± chwilê.
Cwaniak nauczyl sie wchodzic po schodach ale nie chce mu sie z nich schodzic. Pisze 'nie chce mu sie' bo umie, wiem, bo widzialam. No ale wiadomo ¿e przyjemniej sie podró¿uje na rêkach pañci, prawda? Jednak¿e, 'ostrze¿ona' przez Gosiê i Anetê uczê siê ignorowaæ popiskiwania mojego ma³ego terrorysty z przepiêknymi oczami, a to pozwala nam uczyæ siê samodzielno¶ci, ha! I co? I zszedl sam. No przecie¿ wiedzia³am ¿e potrafi
Anetko, chcia³abym Ci jeszcze raz podziêkowaæ za to ¿e przyczyni³a¶ siê do wprowadzenia tej szczê¶liwej iskierki w nasze ¿ycie i do naszego domu
Cieszê siê ¿e mog³am w koñcu do³±czyæ do cudownego grona w³a¶cicieli birdo³ków. Zatem ponownie, tym razem ju¿ nie tylko jako wirtualna fanka rasy, Witaj droga beardo³kowa rodzinko

Pozdrawiam, AgA
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 08, 2008, 16:46:38 »

Super Agato!!! nie ka¿demu udaje siê pokonaæ tak± barierê i daj± siê zapêdzaæ w wir nieustaj±cych ustêpstw  Brawo, i cieszymy siê kolejn± Beardeci± rodzin±  Chichot

Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee madagaskar ultrawinterfell watahashiraberu k-l