Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dogtrekking  (Przeczytany 9039 razy)
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« : Listopad 18, 2012, 16:02:17 »

Wczoraj po d³ugich namowach uda³o mi siê wyci±gn±æ mê¿a i syna na zawody dogtrekkingu. Impreza by³a super, startowali¶my w kat. rodzinnej  na dystansie ok 10 km. Dream spisa³ siê na medal, gorzej by³o z naszymi uniejêtno¶ciami korzystania z mapy. Zajêli¶my 13 miejsce na 26 zespo³ów. Ale najbardziej cieszê siê z tego , ¿e bardzo nam przypad³y do gustu te zawody i postanowili¶my, ¿e w przysz³ym roku bêdziemy startowaæ w ca³ym Pomorskim Pucharze. Polecam wszystkim t± formê spêdzania wolnego czasu , super zabawa dla ca³ej rodziny i psa.
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #1 : Listopad 18, 2012, 16:07:09 »

Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #2 : Listopad 18, 2012, 17:31:13 »

Gratulujemy jak na pierwszy raz to dobrze wam posz³o. Chichot Super, ¶wietny pomys³ na spêdzenie niedzieli.  My od czerwca do wrze¶nia zaliczali¶my szczyty Beskidu Wyspowego, co tydzieñ inny by³o super, rodzinka zadowolona a psy przeszczê¶liwe. Co prawda nie by³ to Dogtrekking, ale bardzo tego blisko.
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #3 : Listopad 19, 2012, 08:34:51 »

Witam Cie Agu¶, ale Cie dawno tu na forum nie by³o :-) Super pomys³ rewelacja  ciekawa jestem czy mojej rodzince by sie podoba³o :-)
pomys³ rewelacyjny .... a Dream ma zar±bista fryzurkê, super wygl±da. Pozdrawiamy

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #4 : Listopad 19, 2012, 15:20:30 »

Super, nie bierzemy co prawda udzia³u w oficjalnych zawodach, ale trenujemy do¶æ intensywnie ju¿ kilka lat. Polecam pasy z Man-Matu - mamy jej ju¿ bardzo d³ugo, ¶wietnie siê trzymaj±, a wygoda jest ogromna (wolne rêce) i odci±¿enie dla krêgos³upa - trenowa³am tak bez problemu z dogami, a Maciej nawet ca³± trójkê bra³.
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #5 : Listopad 19, 2012, 16:15:15 »

Aga gratulujê wyniku, ta 13 to na pewno zapowied¼ szczê¶liwej nastêpnej zabawy  Chichot Mieli¶cie ¶wietny pomys³, to na pewno by³a super wyprawa. A¿ muszê siê zorientowaæ czy w moim województwie co¶ takiego organizuj±.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Listopad 19, 2012, 18:29:08 »

Dziêki wielkie wszystkim za gratulacje  Buziak !

" My od czerwca do wrze¶nia zaliczali¶my szczyty Beskidu Wyspowego, "
Tyta tylko pozazdro¶ciæ, juz od kilku lat obiecujemy sobie wyjazd w góry, ale niestety zawsze co¶ innego wyskoczy  Niezdecydowany

.. a Dream ma zar±bista fryzurkê, super wygl±da....
Aga-Greta , mi bardziej podoba³ sie d³ugow³osy, ale niestety nie da³am rady, go utrzymaæ. Nasza okolica jest porosniêta milonami ma³ych rzepów i na ka¿dym spacerze dostawa³am bia³ej gor±czki  jak Dream w nie w³azi³. A teraz niech w³azi w co chce  .

Super, nie bierzemy co prawda udzia³u w oficjalnych zawodach, ale trenujemy do¶æ intensywnie ju¿ kilka lat. Polecam pasy z Man-Matu - mamy jej ju¿ bardzo d³ugo, ¶wietnie siê trzymaj±, a wygoda jest ogromna (wolne rêce) i odci±¿enie dla krêgos³upa - trenowa³am tak
bez problemu z dogami, a Maciej nawet ca³± trójkê bra³.

Dagmara nie wyobra¿am sobie biegania z trzema dogami  Szok, podziwiam, bo ja mia³am problem utrzymac sie na nogach z Dreamem jak przede mn± bieg³ m±¿ lub syn 

Aga gratulujê wyniku, ta 13 to na pewno zapowied¼ szczê¶liwej nastêpnej zabawy  Chichot Mieli¶cie ¶wietny pomys³, to na pewno by³a super wyprawa. A¿ muszê siê zorientowaæ czy w moim województwie co¶ takiego organizuj±.

Aneta,  naprawde polecam i ¿a³uje tylko, ¿e tak pó¿no zorientowa³am siê , ¿e mamy w okolicy mo¿liwo¶æ zabawy w dogtrekking. A nasze 13 miejsce to g³ównie dzieki Adrianowi, który pogania³ nas jak tabun dzikich koni  , bo koniecznie chcia³ wygraæ.
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #7 : Listopad 19, 2012, 21:38:29 »

My co prawda chodzimy szybko, a nie biegamy, ale pasy maj± amortyzatory, wiêc wiêkszy ciê¿ar idzie na psa i nie czuæ tak szarpniêæ. Nie by³ w stanie mnie na tym poci±gn±æ mój dog Czajkowski - a mia³ ch³opak z 70 kg albo i wiêcej.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 01, 2012, 22:55:50 »

Gratulacje Aga!

ca³usy dla Serduszka!  Buziak

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum