Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ochrona opatrunku przed zmokniêciem  (Przeczytany 3035 razy)
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« : Pa¼dziernik 06, 2012, 11:15:16 »

Kochani, czy kto¶ z Was ma jaki¶ patent na ochronê opatrunku przed zmokniêciem podczas spaceru? Chodzi mi o opatrunek na ³apie. Bo mi ju¿ koñcz± siê pomys³y. Zak³adam rajstopy, siatki, nawet foliê aluminiow±, ale wszystko siê przeciera w trakcie spaceru. Zaczê³am wiêc zak³adaæ gumow± rêkawicê bo tylko ona siê nie przeciera, ale te¿ nie chroni w 100%. Kupi³am buty, ale niestety siê nie sprawdzi³y. Zwyczajnie przemakaj±. Kupi³am innego buta, specjalnego na opatrunek (sprzedawali na sztuki), ale Mufin zgubi³ go podczas spaceru, nawet nie zauwa¿y³am kiedy...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2012, 11:24:57 wys³ane przez Marta » Zapisane
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 06, 2012, 13:01:38 »

ja szyjê buty sama, mia³am materia³ ze starych kurtek przeciwdeszczowych, takich grubych, ¿ó³tych najczê¶ciej, takich gumowanych, z widocznym materia³owym wzmocnieniem. Szyjê tzw szwem po¶cielowym, wtedy nie przeciekaj±, z czasem oczywi¶cie jaka¶ dziurka siê zrobi, ale generalnie, najlepsze.

Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 08, 2012, 17:25:07 »

O tym nie pomy¶la³am, a skoro zapowiada siê na kilka tygodni gojenia, to chyba rzeczywi¶cie sama uszyjê mu bucik. Dziêki!
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ultrawinterfell catziee k-l muzycznekoloseum shd