Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-)  (Przeczytany 4617 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« : Kwiecieñ 05, 2012, 19:17:10 »

Jak co  roku, tak i w tym, organizujê Beardecie spotkanie. Termin 8-10.06.2012 r. czyli weekend zaraz po ¶wiêcie Bo¿ego Cia³a.

Byæ mo¿e uda siê zorganizowaæ jak zwykle w Kaliskiej, ko³o Miêdzychodu, je¶li nie, a bêdzie to wiadome na dniach, mam ju¿ 2 inne opcje, my¶lê równie¿ atrakcyjne.

Koszt na ten rok plasowa³ siê bêdzie w granicach 70-100 pln/osobo-dzieñ (nocleg, wy¿ywienie, ognisko) plus ewentualne op³aty dodatkowych atrakcji, ale to ju¿ ka¿dy wg w³asnego uznania.

Tak wiêc, ju¿ dzi¶, zaplanujcie sobie wszyscy którzy chcecie siê spotkaæ rekreacyjnie i Beardecio wolne na ten czas, i zg³aszajcie swoj± chêæ uczestnictwa. Dobrze by by³o, abym jak najwcze¶niej wiedzia³a ilu osób i psów bêdê mog³a siê spodziewaæ.

podajê maila: malgorzata.figas@gmail.com , w tytule napiszcie "Beardie Weekend"

« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 17:14:32 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #1 : Maj 28, 2012, 21:11:55 »

Z uwagi byæ mo¿e na Euro 2012, byæ mo¿e z innych wzglêdów, chêtnych by³o zdecydowania za ma³o aby rezerwowaæ cokolwiek w tym terminie.

Je¶li siê uda, Beardie weekend w tym roku odbêdzie siê z koñcem lata, je¶li nie, trzeba bêdzie poczekaæ do nastêpnego roku.

… có¿, euro 2012 jest tylko raz…. 

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #2 : Maj 29, 2012, 10:15:41 »

Gosiu, a mo¿e by pomy¶leæ o spotkaniu przy okazji wystawy klubowej w £odzi? Wtedy ³atwiej by³oby sie zmobilizowaæ, by pokonaæ wiêksz± odleg³o¶æ

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Maj 29, 2012, 17:14:14 »

Iwonko, jak na razie, komitet organizacyjny jest jednoosobowy, i st±d miejsce i czas muszê pasowaæ tej jednej jedynej osobie.

Poza tym, beardie weekend nie specjalnie ma byæ weekendem "wystawowym", no i musi byæ swobodny o czym przy okazji wystawy nie bardzo mo¿na my¶leæ, szczególnie w terminie £odzi. Czêsto pada, a w nocy jest mokro, i wielokrotnie mieli¶my my jako wystawcy spore zadanie jak dowie¼æ i doprowadziæ czystego beardeta na ring.

My na wystawach siê spotkaæ mo¿emy i spotykamy. Beardie weekend ma gromadziæ w za³o¿eniach wszystkich, a wiêc i tych nie-wystawowych równie¿, a mo¿e nawet szczególnie.

Kwestia terenu, znalezienia takiego dla nas swobodnego, niedrogiego, dla psów bezpiecznego - nie jest ³atwe. Bez wizyty osobistej, bez osobistego rozeznania warunków, personelu, wymogów - nie da siê. A ja jestem jedna, nie tylko do organizacji, ale te¿ w domu, do wszystkiego. Po prostu nie da siê wszystkiego, i nie da siê okre¶liæ, oceniæ itd ogl±daj±c obrazki w necie.

Nie mówiê nie, ale te¿ nie obiecujê, bo nie znalaz³am, nie znam tam ¿adnego terenu podobnego do Kaliskiej w okolicy £odzi. No i wspomniany termin, koniec wrze¶nia wydaje mi siê ma³o ciekawy, wyklucza nawet namioty (za zimno), a to mo¿e byæ dla wielu rozwi±zanie.

Poza tym, co mo¿e i wa¿niejsze, spodziewam siê szczeni±t z pocz±tkiem pa¼dziernika (teoretycznie mo¿e byæ koniec wrze¶nia), wiêc wyklucza³oby to jakiekolwiek moje zaanga¿owanie w tym terminie. Dwa tygodnie przed porodem nie zostawiam suczek ciê¿arnych bez mojej opieki.

Ka¿da propozycja oczywi¶cie bardzo mile widziana, szczególnie - organizacyjna 

« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 17:17:34 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 05, 2012, 11:32:25 »

Je¶li w innym terminie ni¿ ten czerwcowy (czerwiec to u mnie czas zaliczeñ i sesji), to my te¿ chêtnie do³±czymy 
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 05, 2012, 14:51:10 »

Ale dlaczego nie piszecie wcze¶niej, ¿e termin Wam nie pasuje. Jak ka¿dy by napisa³ cokolwiek na temat przyjazdu lub nie przyjazdu to ³atwiej by by³o spotkanie zorganizowaæ.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 05, 2012, 16:02:39 »

Ale dlaczego nie piszecie wcze¶niej, ¿e termin Wam nie pasuje. Jak ka¿dy by napisa³ cokolwiek na temat przyjazdu lub nie przyjazdu to ³atwiej by by³o spotkanie zorganizowaæ.

ano w³a¶nie… piszcie, kiedy komu pasuje, kiedy dla kogo nie ma mo¿liwo¶ci, wtedy ³atwiej cokolwiek robiæ.

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

fenixlife muzycznekoloseum watahashiraberu cinemak ultrawinterfell