Strona g³ówna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj siê
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci
: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) -
https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.
Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie
>
INFORMACJE
>
Wystawy i spotkania 2012
(Moderator:
Iwona
) >
Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-)
Strony: [
1
] |
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-) (Przeczytany 4624 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1810
Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-)
«
:
Kwiecieñ 05, 2012, 19:17:10 »
Jak co roku, tak i w tym, organizujê Beardecie spotkanie. Termin 8-10.06.2012 r. czyli weekend zaraz po ¶wiêcie Bo¿ego Cia³a.
Byæ mo¿e uda siê zorganizowaæ jak zwykle w Kaliskiej, ko³o Miêdzychodu, je¶li nie, a bêdzie to wiadome na dniach, mam ju¿ 2 inne opcje, my¶lê równie¿ atrakcyjne.
Koszt na ten rok plasowa³ siê bêdzie w granicach 70-100 pln/osobo-dzieñ (nocleg, wy¿ywienie, ognisko) plus ewentualne op³aty dodatkowych atrakcji, ale to ju¿ ka¿dy wg w³asnego uznania.
Tak wiêc, ju¿ dzi¶, zaplanujcie sobie wszyscy którzy chcecie siê spotkaæ rekreacyjnie i Beardecio wolne na ten czas, i zg³aszajcie swoj± chêæ uczestnictwa. Dobrze by by³o, abym jak najwcze¶niej wiedzia³a ilu osób i psów bêdê mog³a siê spodziewaæ.
podajê maila:
malgorzata.figas@gmail.com
, w tytule napiszcie "Beardie Weekend"
«
Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 17:14:32 wys³ane przez Ma³gorzata
»
www.smartness.com.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert
Odp: 8-10.06.2012 Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-)
«
Odpowiedz #1 :
Maj 28, 2012, 21:11:55 »
Z uwagi byæ mo¿e na Euro 2012, byæ mo¿e z innych wzglêdów, chêtnych by³o zdecydowania za ma³o aby rezerwowaæ cokolwiek w tym terminie.
Je¶li siê uda, Beardie weekend w tym roku odbêdzie siê z koñcem lata, je¶li nie, trzeba bêdzie poczekaæ do nastêpnego roku.
… có¿, euro 2012 jest tylko raz….
www.smartness.com.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1467
«
Odpowiedz #2 :
Maj 29, 2012, 10:15:41 »
Gosiu, a mo¿e by pomy¶leæ o spotkaniu przy okazji wystawy klubowej w £odzi? Wtedy ³atwiej by³oby sie zmobilizowaæ, by pokonaæ wiêksz± odleg³o¶æ
Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert
«
Odpowiedz #3 :
Maj 29, 2012, 17:14:14 »
Iwonko, jak na razie, komitet organizacyjny jest jednoosobowy, i st±d miejsce i czas muszê pasowaæ tej jednej jedynej osobie.
Poza tym, beardie weekend nie specjalnie ma byæ weekendem "wystawowym", no i musi byæ swobodny o czym przy okazji wystawy nie bardzo mo¿na my¶leæ, szczególnie w terminie £odzi. Czêsto pada, a w nocy jest mokro, i wielokrotnie mieli¶my my jako wystawcy spore zadanie jak dowie¼æ i doprowadziæ czystego beardeta na ring.
My na wystawach siê spotkaæ mo¿emy i spotykamy. Beardie weekend ma gromadziæ w za³o¿eniach wszystkich, a wiêc i tych nie-wystawowych równie¿, a mo¿e nawet szczególnie.
Kwestia terenu, znalezienia takiego dla nas swobodnego, niedrogiego, dla psów bezpiecznego - nie jest ³atwe. Bez wizyty osobistej, bez osobistego rozeznania warunków, personelu, wymogów - nie da siê. A ja jestem jedna, nie tylko do organizacji, ale te¿ w domu, do wszystkiego. Po prostu nie da siê wszystkiego, i nie da siê okre¶liæ, oceniæ itd ogl±daj±c obrazki w necie.
Nie mówiê nie, ale te¿ nie obiecujê, bo nie znalaz³am, nie znam tam ¿adnego terenu podobnego do Kaliskiej w okolicy £odzi. No i wspomniany termin, koniec wrze¶nia wydaje mi siê ma³o ciekawy, wyklucza nawet namioty (za zimno), a to mo¿e byæ dla wielu rozwi±zanie.
Poza tym, co mo¿e i wa¿niejsze, spodziewam siê szczeni±t z pocz±tkiem pa¼dziernika (teoretycznie mo¿e byæ koniec wrze¶nia), wiêc wyklucza³oby to jakiekolwiek moje zaanga¿owanie w tym terminie. Dwa tygodnie przed porodem nie zostawiam suczek ciê¿arnych bez mojej opieki.
Ka¿da propozycja oczywi¶cie bardzo mile widziana, szczególnie - organizacyjna
«
Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 17:17:34 wys³ane przez Ma³gorzata
»
www.smartness.com.pl
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 380
Odp: Beardie Weekend czyli czas Beardeta, Beartetowicza :-)
«
Odpowiedz #4 :
Czerwiec 05, 2012, 11:32:25 »
Je¶li w innym terminie ni¿ ten czerwcowy (czerwiec to u mnie czas zaliczeñ i sesji), to my te¿ chêtnie do³±czymy
Aneta
GMBC
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1293
«
Odpowiedz #5 :
Czerwiec 05, 2012, 14:51:10 »
Ale dlaczego nie piszecie wcze¶niej, ¿e termin Wam nie pasuje. Jak ka¿dy by napisa³ cokolwiek na temat przyjazdu lub nie przyjazdu to ³atwiej by by³o spotkanie zorganizowaæ.
Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert
«
Odpowiedz #6 :
Czerwiec 05, 2012, 16:02:39 »
Cytat: Aneta Czerwiec 05, 2012, 14:51:10
Ale dlaczego nie piszecie wcze¶niej, ¿e termin Wam nie pasuje. Jak ka¿dy by napisa³ cokolwiek na temat przyjazdu lub nie przyjazdu to ³atwiej by by³o spotkanie zorganizowaæ.
ano w³a¶nie… piszcie, kiedy komu pasuje, kiedy dla kogo nie ma mo¿liwo¶ci, wtedy ³atwiej cokolwiek robiæ.
www.smartness.com.pl
Strony: [
1
] |
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
INFORMACJE
=> Powitania
=> Hodowla
=> Wystawy - informacje, przepisy, zmiany ZKwp
=> Wystawy i spotkania 2013
=> Wystawy i spotkania 2012
=> Wystawy i spotkania 2011
=> Wystawy i spotkania 2010
=> Wystawy i spotkania 2009
=> Wystawy i spotkania 2008
=> Wychowanie, szkolenie, sport i praca
=> Zdrowie, ¿ywienie i pielêgnacja
=> Beardie i inne zwierzaki w potrzebie
=> Literatura
=> Ciekawe opowie¶ci...
Birdo³kowe FOTO-info
=> Foto info - czyli pochwaliæ siê mo¿na...
Birdo³kowe VIDEO-info
=> VIDEO info - czyli pochwaliæ siê mo¿na równie¿ i tu
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|
Darmowe Forum
madagaskar
catziee
ultrawinterfell