Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 4-miesiêczna sunia szuka domu  (Przeczytany 3443 razy)
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« : Pa¼dziernik 05, 2011, 21:08:58 »

To siê nazywa odpowiedzialny w³a¶ciciel... dzi¶ do moich drzwi zapuka³ ch³opak, który odebra³ psa koledze. Owy w³a¶ciciel suniê adpotowa³ ze schroniska jakie¶ dwa miesi±ce temu, jeszcze niedawno j± chipowa³, ale kilka dni temu mu siê po prostu znudzi³a i stwierdzi³, ¿e "jak jej nie we¼miesz to ³opata i do piachu"  :evil: Sunia dwa dni by³a u £ukasza, jednak dzi¶ ojciec kategorycznie siê sprzeciwi³ i kaza³ psa oddaæ gdziekolwiek i komukolwiek. Ch³pak biega³ po s±siadach i szuka³ tej dziewczyny prowadz±cej adopcje, nie wa¿ne ¿e fretek nie mia³am serca odprawiæ go z kwitkiem, tak wiêc ma³a chwilowo jest u mnie. Mo¿e znacie kogo¶ kto móg³by j± przygarn±æ? Szkoda by by³o gdyby po zaznaniu szczê¶cia w domu znów trafi³a za kratki.
Sunia podobno zwie siê Nuka, ale na imiê nie reaguje, wiêc przemianowa³am j± na Luka jak pisa³am, ma 4 miesi±ce, jest niedu¿ym prêgowanym kundelkiem, w mieszkaniu podobno siê nie za³atwia i ³adnie sygnalizuje swoje potrzeby stoj±c pod drzwiami wyj¶ciowymi. Jest ³agodna, w zabawie delikatna i ci±gle chcia³aby byæ g³askana
Tel do mnie: 790 014 431
Oto m³oda panna:

Pro¶ba równie¿ by wrzuciæ info na inne fora (na dogo ju¿ jest).
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2011, 16:38:22 »

Co z suñka? Ma nowy dom?
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 06, 2011, 13:16:11 »

Tak, mozna zamkn±æ. Sunia znalaz³a nowy dom
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 06, 2011, 17:26:08 »

Super wiadomo¶æ  Chichot w koñcu dzisiaj Miko³ajki, czekamy na same wspania³e wiadomo¶ci 

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l fenixlife cinemak muzycznekoloseum mundonovelas