Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 2 [3] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 18.09.2011 Klubowa Psów Pasterskich Niepolskich - £ód¼  (Przeczytany 21297 razy)
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 25, 2011, 15:12:51 »

A teraz moje z³o¶liwe podsumowanie . S± równi i równiejsi: ja za jedno, którekolwiek z powy¿szych sformu³owañ wylecia³bym z forum. A tutaj Admin ¶pi a¿ s³ychaæ chrapanie. Chichot
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 26, 2011, 09:45:42 »

Admin te¿ czlowiek i ma prawo do prywatnego ¿ycia i nie bycia on-line 24 godziny na dobê i 7 dni w tygodniu. Na chwilê obecn± zamykam w±tek, Admin po powrocie zadecyduje co zrobiæ dalej z t± urocz± dyskusj±.

Pozdrawiam,
Iwona
Admin
Administrator
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 36

« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 26, 2011, 19:35:40 »

A teraz moje z³o¶liwe podsumowanie . S± równi i równiejsi: ja za jedno, którekolwiek z powy¿szych sformu³owañ wylecia³bym z forum. A tutaj Admin ¶pi a¿ s³ychaæ chrapanie. Chichot

Przepraszam my-bearded, nie ma równych i równiejszych. Tym bardziej przepraszam. Tak jak napisano, nie jestem w stanie byæ 24 h na dobê 7 dni w tygodniu. Wyjazd poza kraj od piatku do dzi¶ uniemozliwi³ ostudzenie Moniki. Jak tylko dotar³a do mnie informacja co sie dzieje, watek zosta³ zablokowany, i chyba nie ma sensu odblokowywaæ. Kazdy inny watek, ci±gniety w ten sam sposób bêdzie likwidowany a u¿ytkownik zbanowany bezterminowo.

Teksty s± nie zwiazane z tematem watku.

Moniko, je¶li Twoje posty bêda nadal prowadzone w taki sposób jak teraz i tu, zostaniesz usuniêta z forum bezterminowo. Kiedy¶, do¶æ dawno by³a podobna sytuacja z Tob±, wtedy rowi±zany by³ problem polubownie (posty zosta³y usuniete), teraz nie bedzie ju¿ takiej sytuacji. To drugie, i ostateczne ostrze¿enie. 
Admin
Administrator
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 36

« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 27, 2011, 08:37:05 »

Niektóre teksty musia³y zostaæ usuniête z uwagi na ich nieprawdziwo¶æ (odniesienie - dok³adnie sprawdzone), i to, ¿e k³amliwe mog± ura¿aæ dobre imiê uczestników i osób trzecich. ADMIN
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

fenixlife k-l catziee mundonovelas madagaskar