Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Bardzo beardecia suczka w gdyñskim schronisku !!!  (Przeczytany 5740 razy)
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« : Sierpieñ 26, 2011, 14:46:37 »

Zobaczcie co dzisiaj znalaz³am w gdyñskim schronisku                                                                    http://ciapkowo.pl/694
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 26, 2011, 18:31:16 »

Zdecydowanie wygl±da beardecio Smutny
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 27, 2011, 22:38:49 »

dziêki Aga, mam nadziejê ¿e wkrótce bêdzie wiadomo wiêcej, a i dom pewnie znajdziemy dla niej.

Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 28, 2011, 12:19:54 »

Faktycznie wyglada ze to beardie i do tego opis charakteru tez pasuje..

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 28, 2011, 14:25:27 »

Mo¿e powinnam spotkaæ siê z opiekunk± tej suczki, dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej  na jej temat? Je¶li to pomo¿e w znalezieniu jej domu to dajcie znaæ
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 28, 2011, 14:59:29 »

jesli mozesz, oczywi¶cie tak! zobacz, na miejscu zawsze wiêcej siê dowiesz, a mo¿e ma tatuarz? nr te¿ nam cos podpowie.

Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 29, 2011, 09:57:30 »

Przed chwil± rozmawia³am z niedawn± opiekunk± suni, gdy¿ teraz psina znajduje siê w hotelu pod gdañskiem i niestety na dzieñ dzisiejszy nie mogê siê tam wybraæ. Jednak trochê siê dowiedzia³am i na pewno nie jest to 100% bearded, poniewa¿ ona nie jest obciêta i ma tak± pó³d³ug± sier¶æ jednak charakter ma na pewno beardeci  . Uwielbia kontakt z cz³owiekiem z ma³ym jak i du¿ym, psy zachêca do zabawy, ale nie lubi szczeniaków. Musia³a zostaæ przeniesiona domu tymczasowego do hotelu poniewa¿ szczeka kiedy zostaje sama. Zosta³a znaleziona na ulicy. Popytajcie znajomych, ja ju¿ wyczerpa³am swoje kontakty, mo¿e uda siê znale¼æ dla niej dom.                                                 Je¶li kto¶ jest zalogowany na drugim forum to niech za³o¿y tam w±tek dla suni .
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 29, 2011, 10:58:39 »

modyfikujê wiadomo¶æ. Sunia jest krêpa i niska na nogach, ot, po prostu bardzo podobna do Bearded Collie, ale to nie Bearded Collie, chyba ¿e jaki¶ mix przypadkowy, o którym niewiele wiadomo.

Opis niby pasuje, ale rozmawia³am ze schroniskiem, i nie do koñca jednak.

Mi³y pysio, sympatyczne zwierz±tko, jak ka¿dy beardeciopodobny, mam nadziejê, ¿e znajdzie dobry domek. To niestety ca³a prawda o kundelkach, zdecydowanie bardziej nara¿one s± na schronisko 

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 29, 2011, 11:10:23 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak watahashiraberu ultrawinterfell mundonovelas muzycznekoloseum