Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Bounty, Greg, Bounty, Plindza witaja siê ze wszystkimi  (Przeczytany 4662 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« : Luty 07, 2008, 05:28:09 »

Witam wszystkich obecnych i przysz³ych cz³onków tej Beardeciej spo³eczno¶ci. Wierzê, ¿e razem budowaæ bêdziemy chlubn± czê¶æ wszystkiego co dotyczy Bearded Collie.

Mieszkam wraz z synem i moj± beardeci± czê¶ci± rodziny w Pierzyskach, w pobli¿u Gniezna. Beardety zago¶ci³y u mnie w 1991 roku, i mam nadziejê, ¿e bêd± ze mn± do koñca.

Obecnie jest ze mn± Boogie - weteranka, Greg - przewodnik i ojciec stada, ojciec Princessy, która to jest m³odsz± czê¶ci± rodziny, jego córk± i... której imiê choæ szlachetne ewoluowa³o zgodnie z jej natur± i min± do rangi.... Plindzy 
Jest oczywi¶cie moja gwiazdeczka Bounty, ma³y tuliduszek, pluszowa zabawka, która kieruje mn± mniej wiêcej ... tak jak chce  . Matka ostatnich dwóch miotów.

Mój syn ma 2 koty: 1 dachowiec Ramzes, czarny i uwielbiany przez wszystkie pokolenia szczeni±t tu siê rodz±cych i koteczka Hathor, która brzydzi siê takimi stworami jakimi s± psy... brrrr, wyra¼nie pokazuje obrzydzenie na fakt mozliwo¶ci kontaktu z nimi  ale jako¶ wszyscy mieszkaj± zgodnie pod jednym niewielkim dachem wiejskiego domku...

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #1 : Luty 07, 2008, 08:44:46 »

I my witamy liczn± Smartness rodzinkê 

Pozdrawiam,
Iwona
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #2 : Luty 13, 2008, 17:56:25 »

Witaj Ma³gosiu  Chichot i jeszcze raz dziêkujê za wspania³e psisko, jakim jest Dream !
Dziêki niemu nikt siê w domu nie nudzi, szczególnie ja, i nikomu nie brakuje na twarzy u¶miechu  Dreamek to prostu ¿ywe szcze¶cie i ³obuziak, na którego nikt nie potrafi siê gniewaæ, nawet mimo straty telefonu komórkowego 
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Luty 13, 2008, 21:31:30 »

widocznie chcia³ do mnie zadzwoniæ... no có¿, musisz nauczyæ go obchodziæ sie delikatniej z takim urz±dzeniem  no i delikatnie wykrêcaæ numer do mnie  a mo¿e nastaw "wybieranie g³osowe"??

Monika
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 101

« Odpowiedz #4 : Luty 13, 2008, 23:52:25 »

Ma³gosiu jeste¶my dumni , ¿e nale¿yny do Sartnesowej Rodzinki . Dziêkujemy Tobie po raz kolejny za naszego Moriska. Jest to najlepszy przyjaciel jakigo mieli¶my zawsze siê cieszy z naszego powrotu.nigdy nie ma zalu , ¿e za po¼no , zawsze serdecznie nas wita, dziêkujemy Tobie , ¿e masz tak wspania³± Rodzinkê i mo¿emy ja godnie reprezentowac na wystawach, i nie tylko.
Monika , Pawe³, Micha³, Moris i Tineczka

"czasami najbardziej bezlitosnym zwierzêciem bywa cz³owiek"
www.bearded.pl.tl
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ultrawinterfell shd mundonovelas catziee madagaskar