Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: m³odzie¿owe futro  (Przeczytany 2513 razy)
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« : Listopad 25, 2010, 18:52:56 »

Chcia³abym by¶my porozmawiali i wymienili swoje spostrze¿enia dotycz±ce m³odzie¿owego futra.
Greta ma rok i powiem szczerze, ¿e mimo i¿ mam do¶wiadczenie w wyczesywaniu to czasem mam wra¿enie ¿e od jakiego¶ czasu czesaæ mog³abym j± ca³y czas. Nie mówiê tu o wyczesaniu podszertska do zera i spokój na jaki¶ czas bo tak to chyba naj³atwiej.
Czy wy te¿ macie albo mia³y¶cie z maluchami takie przej¶ciowe ko³tunkowe k³opoty?

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #1 : Listopad 26, 2010, 08:01:23 »

Ja juz pamietam jak przez mgle, bo to bylo wieki temu Ale zdecydowanie wtedy wlos szybciej sie koltuni i czasami nawet co dwa dni wypadaloby czesac, zeby uniknac zbitego podszerstka (zalezy od psa). Najwazniejsze to sie nie zalamywac i pamietac, ze to minie i bedzie tylko lepiej

Pozdrawiam,
Iwona
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 04, 2010, 19:46:05 »

Potwierdzam, ¿e to zale¿y od psa. Nad Ballad± siedzia³am i p³aka³am tak gdzie¶ do 1,5 roku pó¼niej by³o ju¿ tylko lepiej. Natomiast przy Jolly to zupe³nie nie wiem co to m³odzie¿owy w³os.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum catziee watahashiraberu k-l fenixlife