Double Scotch Blue Profeor by³ 2gi na BIS Brytyjskich.
Moja Merci (First Lady Smartness) dosta³a siê do 5 najlepszych ale potem niestety nic, mimo wcze¶niejszych zachwytów sêdziego.
By³a naprawdê bardzo mi³o, i tu dziêkujê moim konkurentkom w klasie, bowiem nie czêsto siê zdarza tak "wygodna" konkurencja
ka¿da trzyma³a w³a¶ciwy odstêp, nikt nikogo nie pogania³, nikt nikomu nawet przez przypadek nie przeszkadza³. Nie tajemnica, ¿e pierwsze dwie suczki z klasy m³odzie¿y to siostry, a trzecia to Joy's, sliczna sunia (choæ w³a¶nie w £odzi niesforna
) - córeczka mojego i Dagi Rafiego (City of London Smartness), wiêc w ringu by³o bardzo rodzinnie
Zachwyci³ mnie tym razem Moris w ruchu! mia³ taki "drive" ¿e trudno go by³o prowadziæ w s³usznej odleg³o¶ci od Deep'a. Tym razem szed³ jak marzenie! Brawo!
Jola przywioz³a wschodnie czekoladki i pyszny serniczek, Agnieszka szampana i ciacho na ¶wiêtowanie championatu Grety, ja mog³am oferowaæ ¶wie¿± gor±c± kawê lub herbatê, pogoda by³a fajna, wiêc i bardzo mile spêdzony czas. Szkoda tylko ¿e Gosia z Mirk± (Jodie Kiaora) uciak³a do innych znajomych :-( ale mo¿e kiedy¶ siê przysi±dzie i do nas :-)
Zdjêcia robi³a Olga, mam nadziejê, ¿e siê gdzie¶ pojawi±