Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kynoterapia  (Przeczytany 6349 razy)
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« : Wrzesieñ 12, 2010, 11:51:03 »

Mi¶ka zda³a wczorej nie³atwy egzamin Psa Terapeutycznego w klasie PIES PIERWSZEGO KONTAKTU
Kofi poleg³ na ca³ej linii
Troche za ma³o sie szkoli³, by³ zestresowany i przez to zupe³nie nie by³ sob±
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 12, 2010, 12:05:23 »

Gratulujê  Chichot
a Kofi wymaga pewnie trochê wiêcej treningu 

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 12, 2010, 14:16:21 »

Ch³opak m³odszy, a i wiadomo ch³opaki potrzebuj± wiêcej czasu. Poza tym wydaje mi siê, ze gdy on jest z Misi± i z Pani± to ch³opak jest bardzo przejêty rol± obroñcy. Osobi¶cie Deepa ciapule na egzamin PT bra³am ja - mnie mniej kocha, choc to Maciek z nim æwiczy³, i bez Daisy  - musia³ siê ch³opak trochê odpêpowiæ .

Gratulacje dla Mi¶ki!!!
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 12, 2010, 19:06:38 »

Brawo dla Miski a dla Kofiego pocieszaj±cy buziak.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 12, 2010, 19:45:30 »

brawo  Chichot

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 13, 2010, 07:34:13 »

Ale fajnie, gratulujemy

Pozdrawiam,
Iwona
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 13, 2010, 18:32:46 »

Gratulacje 
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 13, 2010, 20:24:32 »

Dziekujemy wszystkim za gratulacje,
Wygl±da na to, ¿e kynoterapia ta dla beardetow nowa dziedzina ale chyba bardzo sie do tego nadaj± - szczególnie te mniej ¿ywio³owe.
Jaki¶ czas temu widzia³em migawki z zajêæ terapeutycznych w Centrum Zdrowia Dziecka i by³ tam beardie
Mo¿e kto¶ na forum zna jego w³a¶ciciela?
Gochaa
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 42

« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 14, 2010, 08:11:45 »

W stowarzyszeniu Zwierzêta Ludziom s± dwa warszawskie beardedy-smartnesi±tka udzielaj±ce siê w dogoterapii, jeden czteroletni, drugi roczny. Pozna³am je i ich pañstwa w niedzielê, ale niestety nie pamiêtam imion - starszy chyba Smart, ale nie wiem jak oficjalnie. Pañstwo forumowo siê nie udzielaj±, wystawowo te¿ nie, bo m³odszemu j±dro nie zesz³o.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 22, 2010, 17:04:26 »

No to wyja¶niam :-)
Starszy to brat Princessy - Smart (Cherish Haritage of Smartness), m³odszy to Faithful Friend Smartness (Bounty i Olivier). J±derko dla wyja¶nienia zesz³o, nawet wcze¶nie, by³ najmniejszy i mia³ najwiêksze jajeczka 
ale niestety z jaki¶ przyczyn siê cofnê³o  , nie wiemy dok³adnie kiedy. Bywa. Teraz ma 1 a drugie nie wiadomo gdzie. Teraz ma nie rok a niespe³na 10 miesiêcy  Chichot

Gosia i Pawe³ zdecydowanie wol± pracowaæ z birdo³kami i ma³y Czort (bo tak teraz siê nazywa) pojecha³ do nich z tak± w³a¶nie, dogoterape³ci± zaplanowan± przysz³o¶ci±.

Trzecim Beardetem, choæ bez szkolenia udzielaj±cym siê jako dogo(szczeniako)terape³ta jest Lady ze Szczecina  Chichot teraz pewnie bêdzie(jest) przerwa, ale regularnie chodzi³a do przedszkola i zabawia³a gromadê dzieci. To siostra Smarta.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2010, 17:08:37 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 22, 2010, 17:05:43 »

Dziekujemy wszystkim za gratulacje,
Wygl±da na to, ¿e kynoterapia ta dla beardetow nowa dziedzina ale chyba bardzo sie do tego nadaj± - szczególnie te mniej ¿ywio³owe.
Jaki¶ czas temu widzia³em migawki z zajêæ terapeutycznych w Centrum Zdrowia Dziecka i by³ tam beardie
Mo¿e kto¶ na forum zna jego w³a¶ciciela?

je¶li siê nie mylê - to by³a Gosia i Smart. Je¶li potrzebny kontakt, mogê pomóc.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2010, 17:09:44 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Gochaa
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 42

« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 24, 2010, 08:37:34 »

Teraz ma nie rok a niespe³na 10 miesiêcy  Chichot
mog³o mi sie pomyliæ - ¶rodek festynu, g³o¶no, by³am z psiakami schroniskowymi wiêc trochê rozkojarzona
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #12 : Styczeñ 07, 2011, 17:28:29 »

zaniedbany ten wątek a przydałoby się pokazać trochę psiaki, które może nie mają osiągnięć wystawowych ale poświęcane są innym zajęciom, często uniemożliwiające im starty na ringach. Patrz dzisiejszy wątek "Dieciaki Morisa"

Spotkanie było nie tyle terapeutyczne co informacyjne o rasie i tym psim zawodzie.
Uczestnikom bardzo się podobało.

« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2011, 19:51:56 wys³ane przez my-bearded » Zapisane
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #13 : Styczeñ 11, 2011, 16:49:58 »

Piêknie, jeste¶my bardzo dumni z Kofiego, który nawiasem mówi±c wygl±da jak br±zowa wersja Deepa, piekny i m±dry, cóz chcieæ wiêcej.

PS Zdjêcia ukrad³am
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #14 : Styczeñ 11, 2011, 18:28:52 »

jak sie nie dowiemy kiedy obiecane odwiedziny to kara za kradzie¿ bedzie straszna
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas k-l cinemak fenixlife watahashiraberu