Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: 1 [2] 3 4 ... 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amberose Love Dream- Mufin  (Przeczytany 54540 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #15 : Sierpień 28, 2010, 15:48:57 »

ZmokÂła kura jest the best  Chichot rewelka !!!

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #16 : Sierpień 29, 2010, 17:58:11 »

sama sÂłodycz!!! ojej... tĂŞskniĂŞ za tym miÂłym maÂłym dotykiem, ufnoÂściÂą i niewinnoÂściÂą...  Chichot  ucaÂłowania przesyÂła Smartnesowa rodzinka.

Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #17 : Sierpień 29, 2010, 20:14:19 »

MaÂłgosiu zapraszamy do warszawy do miĂŞkkiego futerka! Sama jestem przeraÂżona tym jak Mufin szybko roÂśnie- zaczyna bardzo siwieĂŚ i od spodu ma juÂż takie gÂładkie, jakby dorosÂłe wÂłosy
DziÂś odwiedziÂł nas w warszawce Ekler i oczywiÂście okupowali balkon:

PochwalĂŞ siĂŞ teÂż, Âże wczoraj w BiaÂłymstoku Ekler ukoĂączyÂł MÂłodzieÂżowy Championat 
Krysia
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #18 : Sierpień 29, 2010, 20:41:43 »

Mufinek slicznie wyglada na tych zdjeciach!A te oczka na "kurkowym"zdjeciu no slodziak poprostu:)Gratulacje dla Eklerka!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #19 : Sierpień 30, 2010, 06:47:18 »

Spojrzenie zmoklej kury jest niczym kota ze Shreka Nie mozna sie mu oprzec. Gratualcje dla Eklera, niech sluzy wzorem Mufinowi

Pozdrawiam,
Iwona
Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #20 : Sierpień 30, 2010, 13:33:44 »

DziĂŞki! Iwona, masz racjĂŞ: bardzo trudno mu siĂŞ oprzeĂŚ!!
Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 04, 2010, 10:50:27 »

Mufin i Ekler dorobili siê zapalenia gard³a Smutny Ale uwielbiaj¹ chodziÌ do weterynarza: Ekler a¿ zacz¹³ œpiewaÌ (tak jak do nas na powitanie) jak zobaczy³ lekarza, a Mufin podczas zastrzyku macha³ ogonem jak szalony

Poza tym u nas wszystko gra, Mufin jest coraz sÂłodszy i uwielbiam go! ÂŚpi w dziwnych pozach, z gÂłowÂą na podwyÂższeniu: na poziomych czĂŞÂściach nĂłg od krzeseÂł albo na zabawce Poza tym Âśpi teÂż pod wieszakiem z ubraniami, chyba czuje siĂŞ tam bezpieczny.

Pozdrawiamy wszystkich!
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 04, 2010, 17:41:06 »

Moja slodzizna A to machanie ogonem podczaszas zastrzyku to ma chyba po wujku Basiem - ona sie cieszy nawet jak ma krew z zyly pobierana. Mam nadzieje, ze chlopaki szybko wyzdrowieja!

Pozdrawiam,
Iwona
Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 06, 2010, 20:22:24 »

A odnoœnie zmok³ej kury to jedn¹ z ulubionych zabaw Mufina (ja niestety jej nie lubiê ) jest wychlapywanie wody z miski. Dziœ tak niefortunnie pacn¹³ ³ap¹, ¿e ca³a zawartoœÌ miski znalaz³a siê na psie- jego mina wtedy by³a bezcenna( ¿a³ujê, ¿e nie mia³am aparatu w pogotowiu), taka w stylu "mamuuusiu ktoœ mnie obla³" No s³odziak I jestem z niego coraz bardziej zadowolona. Mufin kocha wszystkich ludzi i jak tylko jakiegoœ zobaczy to szaleje z radoœci i chce do niego biec, a dziœ w windzie by³o 5 osób poza nami a Mufin...siedzia³ ca³y czas wpatrzony we mnie i nie zaczepia³ ludzi. Nie powiem, mi³o mi siê zrobi³o, bo normalnie nie mo¿e przejœÌ obojêtnie obok nikogo
I jest bardzo caÂłuÂśnym chÂłopcem, uwielbiam go
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 08, 2010, 20:06:35 »

Spanie z g³ow¹ na podwy¿szeniu jest doœÌ typowe u beardie .
Krysia
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 09, 2010, 09:10:14 »

Bardzo sie ciesze Marta i milo mi slyszec ze jestes taka zadowolona z Mufinka!On jest faktycznie slodkim chlopaczkiem:)Pozdrawiam

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #26 : Wrzesień 09, 2010, 13:56:00 »

Dziêki Krysiu Korzystaj¹c z resztek wakacji i ³adnej pogody wybraliœmy siê nad morze, Mufinek by³ nim doœÌ zdziwiony, ale móg³ do woli kopaÌ w piachu,czym by³ zachwycony!
I oczywiÂście robiÂł furorĂŞ, wszyscy pytali co to za rasa i po usÂłyszeniu odpowiedzi dziwili siĂŞ: "to collie tak wyglÂąda? PrzecieÂż Lassie byÂła inna"

Mam nadziejĂŞ, Âże Was nie zanudzam..

Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #27 : Wrzesień 09, 2010, 15:33:56 »

Jakie miÂłe to zanudzanie;)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #28 : Wrzesień 09, 2010, 16:07:13 »

Nie wiem jak inni, ale ja mam juz dosc tych ciaglych zdjec Mufinka - ilez mozna ogladac malego, rozkosznego szczeniaczka Chichot Marta, no cos Ty, mozesz nas smialo zanudzac! A Mufinek ma kupe szczescia, ze juz zdazyl poznac, co to morze

Pozdrawiam,
Iwona
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #29 : Wrzesień 09, 2010, 20:08:17 »

fajne takie maluszki  Chichot  sÂłodko tak patrzeĂŚ jak rosnÂą  Chichot szkoda tylko Âże tak szybko. Gretusia ma 10 miesiĂŞcy i juÂż nie jest taka szczeniakowata zwÂłaszcza z wyglÂądu bo w gÂłowie dalej hula wiatr hihihi

"Pies jest jedynÂą istotÂą na tej ziemi, ktĂłra kocha ciĂŞ bardziej niÂż ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Strony: 1 [2] 3 4 ... 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l catziee madagaskar cinemak fenixlife