Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Hodowla Amberose  (Przeczytany 80937 razy)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #105 : Wrzesieñ 12, 2011, 07:58:34 »

Basie spędził dwa dni w towarzystwie swojej nowej dziewczyny - tym razem Węgierki: J.Ch. Wookiee Gang Amberwitch "Daze". Trzymajcie kciuki, aby randka okazała się owocna! Jeśli wszystko pójdzie dobrze maluchy urodzą się w hodowli Wookiee Gang: http://www.friweb.hu/wookiee-gang/

Pozdrawiam,
Iwona
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #106 : Wrzesieñ 12, 2011, 09:05:33 »

Ach, to bêd± te duplikaty, o których pisa³a¶ Piêkna z nich para, powodzenia, trzymam kciuki!!
P.S. Ojj, chcia³oby siê takiego malucha, Basie jest moim idolem 
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #107 : Wrzesieñ 12, 2011, 20:23:00 »

ma³e Basinki suuuuper

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #108 : Wrzesieñ 12, 2011, 20:27:48 »

Gratulacje, ciekawe po³±czenie  Chichot, powinny byæ i zdrowe i s³odkie maluszki  Chichot

Trzymam kciuki, i z pewnych powodów, bêdê im bardzo kibicowaæ i obserwowaæ  Chichot

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #109 : Pa¼dziernik 01, 2011, 21:49:03 »

Nasz pierwszy Amberoskowy miot skoñczy³ wczoraj 3 lata - ale¿ ten czas leci! Wszystkiego najlepszego "make me" psiaki

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #110 : Pa¼dziernik 01, 2011, 21:50:47 »

Sto lat maluchy-ju¿ nie maluchy  wszystkiego czego Wasze serduszka pragn±!

Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #111 : Pa¼dziernik 02, 2011, 08:07:48 »

"make me Proud" wytarmoszony  , dziêkujemy za pamiêæ i za to ¿e mamy mo¿liwo¶æ cieszyæsiê naszymi kud³atkami.
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #112 : Pa¼dziernik 02, 2011, 09:03:48 »

Ja naturalnie rowniezx skladam najlepsze zyczenia urodzinowe dla maluchow!Niewiem z racji doroslego wieku czy przyjma buziaki od swojej mamusi;)A dla Brocka

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #113 : Pa¼dziernik 02, 2011, 10:10:23 »

100 lat
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #114 : Pa¼dziernik 07, 2011, 07:06:39 »

Badanie USG potwierdzi³o, ¿e Daze jest w ci±¿y

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #115 : Pa¼dziernik 07, 2011, 09:13:20 »

no to superkowo! czekamy na mluchy :-)

Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #116 : Pa¼dziernik 07, 2011, 19:51:27 »

pewnie ¿e super Gratulacje

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #117 : Pa¼dziernik 14, 2011, 14:28:11 »

Super, bardzo siê cieszê i trzymam kciuki. Ciekawa jestem tych Maluchów
I oczywi¶cie spó¼nione ¿yczenia dla M-amberosków!! Sto lat!
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #118 : Listopad 03, 2011, 18:33:17 »

Wczoraj, a w³a¶ciwie to dzi¶ o ¶wicie historia zatoczy³a kr±g Pewna hiszpañska suczka zosta³a zainseminowana nasieniem Basiego. 8 lat temu Ania pokona³a kilka tysiêcy kilometrów, ¿eby u¿yæ Jima, który mieszka w Hiszpanii, a teraz jego syn wys³a³ tam swoich przedstawicieli. Podoba mi siê ta symbolika Chichot

Je¶li bêd± z tego dzieci to koniecznie powinny siê nazywaæ "Mission Impossible" - je¶li kto¶ narzeka na brak adrenaliny, powinien pokusiæ siê o wysy³kê ch³odzonego nasienia - stres jaki prze¿y³am skróci³ moje ¿ycie o co najmniej kilka lat No bo kto by siê spodziewa³ awaryjnego l±dowania samolotu i zamkniêcia lotniska w Warszawie akurat wtedy, kiedy mieli¶my stamt±d wys³aæ nasienie?

Jechali¶my z Basiem do Warszawy w ¶rodê o ¶wicie, wiedz±c ju¿, ¿e Okêcie bêdzie zamkniête do czwartku, a na czwartek rano by³a ju¿ zaplanowana inseminacja. Liczyli¶my wiêc tylko na cud... Jakby problemów by³o ma³o, nie uda³o nam siê za³atwiæ suki w cieczce w charakterze kusicielki, a ja zostawi³am w domu prawo jazdy. Nie oby³o siê bez kontroli policji, ale na szczê¶cie skoñczy³o siê na dmuchaniu w alkomat, a dokumentów nie chcieli ogl±daæ W trakcie drogi po rozlicznych telefonach po firmach kurierskich okaza³o siê, ¿e mo¿emy nadaæ przesy³kê do godziny 19 na lotnisku w Katowicach - i tak wraca³am po Olê do O¶wiêcimia, wiêc nie by³ to du¿y k³opot. Na miejscu Basie bez problemu odda³ nasienie (przynajmniej on nie nawali³ ), potem ch³odzenie i pakowanie, po czym znowu ruszyli¶my w drogê. To niestety nie jest jeszcze happy end: w Katowicach powiedziano mi, ¿e oczywi¶cie przesy³ka zostanie wys³ana, ale dotrze na miejsce dopiero w poniedzia³ek - tu opad³y mi rêce. Znowu telefony, wyja¶nianie, bo wcze¶niej mówiono nam co¶ innego - w koñcu okaza³o siê, ¿e jest opcja, dziêki której nasienie dotrze na czwartek rano - no i na szczê¶cie dotar³o. Mam nadziejê, ¿e moje po¶wiêcenie zostanie nagrodzone ¶licznym i zdrowym miotem

Pozdrawiam,
Iwona
Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #119 : Listopad 03, 2011, 19:24:36 »

Jest takie powiedzenie: co siê ¼le zaczyna, to siê dobrze koñczy. Trzymam kciuki za kolejne ¶liczne ma³e Besinki.  Chichot
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ultrawinterfell madagaskar watahashiraberu fenixlife mundonovelas