Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2 x CACIB PoznaĂą 6.11.2010 MWPR i 7.11.2010 MWPR Zw.POLSKI  (Przeczytany 18575 razy)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #15 : Listopad 07, 2010, 18:58:09 »

Jakies wiesci z Poznania?!

Pozdrawiam,
Iwona
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #16 : Listopad 08, 2010, 07:31:22 »

WieÂści sÂą  Chichot nie mam katalogu z pierwszego dnia, wiĂŞc o korekte proszĂŞ, w razie potrzeby.

DzieĂą pierwszy 6.11.2010 - sedzia - Barbara Larska (Hodowla PON - Z Gangu DÂługich)

Psy:
Klasa Baby
Love Dream Amberose - WO, Best Baby.

Klasa PoÂśrednia
My Name Is Rustler's Moon - Dosk.1, CWC

Klasa Otwarta
Bassimo z Pierwszej Ligii - (chyba ale pewna nie jestem) - dosk.1, CWC

Klasa ChampionĂłw
Celtic Pride Of Smartness (Moris) - dosk.1, CWC, NDPwR, CACIB, ZWYCIÊZCA RASY, BOG.2.

Suki

Klasa baby
Double Scotch Black Rosalinda (Sisi) - WO

Klasa MÂłodzieÂży
Eden Smartness (Toffifee) - Dosk.1, ZwyciĂŞstwo MÂłodzieÂży, Najlepszy Junior. Na grupach w pierwszej trĂłjce grupy pierwszej, dalej nic - sĂŞdzia A.Brabletz)
Empreinte De Chester - dosk.2
Ever Joy Rose - (Joy'a) dosk.3

klasa poÂśrednia
Ever Black Rose (Beza) - dosk.1, CWC, res.CACIB
Ever Beauty Rose (Rosie) - dosk.2
Farmarens Just Jolly (Joly) - dosk.3

Klasa ChampionĂłw
Mayflowers Nadine At Dea-Dro (Mia) - dosk.1, CWC, NDSwR, CACIB

« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2010, 08:28:35 wysłane przez MaÂłgorzata » Zapisane

MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #17 : Listopad 08, 2010, 07:45:21 »

DzieĂą drugi 07.11.2010 - sedzia - Andrew Brace GB (sĂŞdzia BIS)

Psy:
Klasa Baby
Love Dream Amberose - nieobecny

Klasa mÂłodzieÂży:
Earl Parsons Smartness - (Franek) - dosk1, M£ODZIE¯OWY ZWYCIÊZCA POLSKI

Klasa PoÂśrednia
My Name Is Rustler's Moon - Dosk.1, CWC, res.CACIB

Klasa Otwarta
Mysterpiese Rustler's Moon - Dosk.1, CWC, NDPwR, ZWYCIÊZCA POLSKI, CACIB
Amber Jest Anarinya - dosk 2
Boss Morasiowa Zagroda (Boss) - dosk 3

Klasa ChampionĂłw
Discovery Smartness (Daffy) - dosk.1
Dream About Deep Z Domu Etny (Deep) - dosk.2
Celtic Pride Of Smartness (Moris) - dosk.3

Now And Then Hole in One - lok.4 ocena ?

Suki:
Klasa baby
Double Scotch Black Rosalinda (Sisi) - WO, Best Baby

Klasa MÂłodzieÂży
Eden Smartness (Toffifee) - Dosk.1, M£ODZIE¯OWY ZWYCIÊZCA POLSKI, Najlepszy Junior. ZWYCIÊZCA RASY - spe³ni³a tym zwyciêstwem wymagania na M³odzie¿owego Championa Polski!!! Hurrraaa!!!
serdeczne dziĂŞki Anetko za prezentowanie jej w ringu.
First Lady Smartness (Merci) - dosk.2
Empreinte De Chester - dosk.3
Ever Beauty Rose (Rosie) - dosk.4

klasa poÂśrednia
Ever Black Rose (Beza) - dosk.1, CWC, NDSwR, ZWYCIÊZCA POLSKI, CACIB
Farmarens Just Jolly (Joly) - dosk.2
Ever Joy Rose (Joy'a) - dosk.3
In Name Of Love Kiaora - lok.4 ocena ?

klasa otwarta
Hau-Beauty Zoya - dosk.1
Angel Face Anarinya - dosk.2

Klasa ChampionĂłw
Now And Them Marcy's By Bloomingdales - dosk.1, CWC, res.CACIB
Mayflowers Nadine At Dea-Dro (Mia) - dosk.2
Melania Kajopiko (Melania) - dosk.3

klasa WeteranĂłw
Dea-Dro Katherine (Lily) - dosk.1 Najlepszy Weteran

W konkurencjach finaÂłowych i na grupach niestety nie udaÂło nam siĂŞ poszaleĂŚ  Chichot ale dziĂŞkujĂŞ wszystkim ktĂłrzy pozostali na wystawie i tak Âładnie prezentowali BirdoÂłki na g³ównym ringu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2010, 09:20:25 wysłane przez MaÂłgorzata » Zapisane

Gochaa
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #18 : Listopad 08, 2010, 08:11:22 »

W niedzielĂŞ Mufina w ogĂłle nie byÂło, wiĂŞc nie mĂłgÂł byĂŚ obiecujÂący Smutny

W sobotĂŞ Moris byÂł drugi w grupie.

Jak siostra przejrzy zdjĂŞcia to coÂś powrzucam.
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #19 : Listopad 08, 2010, 08:23:01 »

Dokladnie, w niedziele Mufinka nie bylo na wystawie.

Dzieki za wyniki, jak jeszcze beda zdjecia, to juz w ogole super Gratulacje dla zwyciezcow, a zwlaszcza mlodziutkiej Toffifee, ktora zakonczyla ml. championat w wielkim stylu Ale naj, najwieksze gratulacje dla Marty i Mufinka

Pozdrawiam,
Iwona
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #20 : Listopad 08, 2010, 08:28:03 »

dziĂŞki, poprawiam.
MogÂłam teÂż pomyliĂŚ Masterpiese i My Name of Rustler's Moon - pierwszego dnai byÂł tylko jeden, drugiego oboje :-) SÂą bardzo podobni.

Tofcia jako krĂłlowa dnia oczywiÂście wepchaÂła siĂŞ centralnie do ³ó¿ka i nie chciaÂła nikogo wpuÂściĂŚ, nawet babci Bounty  trzeba byÂło ja troszkĂŞ sprowadziĂŚ do rzeczywistoÂści i przekonaĂŚ, Âże dzisiejsza noc, jeÂśli wspĂłlna bĂŞdzie razem z siostrÂą i babciÂą  Chichot (co do mojej osoby jakoÂś nie miaÂła sprzeciwu hi hi hi). Princa swojej podtapczanowej pozycji cĂłrci nie oddaÂła 

fotki - jak tylko coÂś zdobĂŞdziemy - wstawimy.
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2010, 08:35:17 wysłane przez MaÂłgorzata » Zapisane

IwonaK
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #21 : Listopad 08, 2010, 10:54:59 »

Gratulacje dla wszystkich! ByÂło super,dla nas trochĂŞ nerwowo przez niesfornÂą fryzurĂŞ
I przy okazji maÂłe sprostowanie - Empreinte (LouLou) byÂła w niedzielĂŞ na 3 miejscu.

Szczeniaczki ( Ch. EMPREINTE de Chester & IntCh. Now And Then HOL-IN-ONE ) okoÂło 1.06 2012 - Zapraszam na naszÂą stronĂŞ
http://xanaduchic.weebly.com
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #22 : Listopad 08, 2010, 10:57:52 »

sorki najwiĂŞksze! juÂż poprawione! mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie mi wybaczone.
JeÂśli sÂą jakieÂś jeszcze wieÂści o tych co do ktĂłrych info pomyliÂłam albo nie mam albo nie wiem - bardzo proszĂŞ siĂŞ zgÂłaszaĂŚ. BĂŞdĂŞ uzupeÂłniaĂŚ i poprawiaĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2010, 11:01:04 wysłane przez MaÂłgorzata » Zapisane

Alma
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #23 : Listopad 08, 2010, 11:47:02 »

Boss byÂł 3, a Hau-Beauty Zoya 1

Pozdrawiam
Anna
IwonaK
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #24 : Listopad 08, 2010, 12:06:18 »

Kilka zdjĂŞĂŚ, niestety niezbyt dobrej jakoÂści ( hala Smutny)
http://picasaweb.google.com/XanaduChicMC/6XI2010CACIBPoznan#
http://picasaweb.google.com/XanaduChicMC/7XI2010CACIBPoznan#

Szczeniaczki ( Ch. EMPREINTE de Chester & IntCh. Now And Then HOL-IN-ONE ) okoÂło 1.06 2012 - Zapraszam na naszÂą stronĂŞ
http://xanaduchic.weebly.com
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #25 : Listopad 08, 2010, 18:44:42 »

wielkie gratulacje dla zwyciĂŞzcĂłw  Chichot Chichot Chichot strasznie nas ten sukces cieszy Chichot w koĂącu to siostrzyczki Grety  Chichot Chichot Chichot widocznie te trzymanie kciukĂłw przez caÂły weekend coÂś daÂło 
RĂłwnie serdeczne pozdrowienia dla wszystkich pozostaÂłych uczestnikĂłw Chichot Pozdrawiamy

"Pies jest jedynÂą istotÂą na tej ziemi, ktĂłra kocha ciĂŞ bardziej niÂż ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Marta
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #26 : Listopad 10, 2010, 20:38:41 »

Ja teÂż wszystkim gratulujĂŞ! W niedzielĂŞ niestety siĂŞ nie pojawiliÂśmy, bo Mufinek kiepsko siĂŞ czuÂł.
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #27 : Listopad 11, 2010, 09:39:48 »

Jeszcze raz poprawiÂłam dane. "przyznaÂłam" omyÂłkowo 2 x CACIB na wystawie o Zw.Polski  a moÂże byĂŚ tylko 1 i naleÂżaÂł do Bezy (Ever Black Rose). Gratulacje! Rafciowa cĂłreczka szaleje 

a poza tym... moje serdeczne podziĂŞkowania za miÂła atmosferĂŞ, bo w tak doborowym towarzystwie w ringu jest naprawdĂŞ miÂło.

PawÂłowi z Morisem w ringu honorowym poszÂło 1 dnia super - BOG II, to najwspanialsza wizytĂłwka! Jestem naprawdĂŞ dumna i szczĂŞÂśliwa! To wspaniaÂły pies, Âładnie prezentowany, i zawsze, zawsze perfekcyjnie przygotowany. WidaĂŚ codziennÂą dbaÂłoœÌ. Chyba nic nie cieszy mnie bardziej, jak ÂświadomoœÌ, Âże kochany i kochajÂący pies, ktĂłry moÂże biegaĂŚ po gĂłrach i ³¹kach, byĂŚ po prostu szczĂŞÂśliwy, jest rĂłwnieÂż tak zadbany, Âże na wystawach "mucha nie siada"  DziĂŞki Moniko! to Twoja zasÂługa przede wszystkim.

FranuÂś rĂłwnie piĂŞkny, Âśliczny, wypielĂŞgnowany, na razie jeszcze dzieciak  Chichot, wymagajÂący troszkĂŞ "ryzĂłw"  ale udaÂło siĂŞ Kasi pokazaĂŚ go caÂłkiem fajnie, no i zdobyÂł ZwyciĂŞstwo Plski MÂłodzieÂży - super, serduszko mi skakaÂło z radoÂści  Chichot

Basi i Dafciowi - szczegĂłlne gratulacje i podziekowania. KaÂżdy, kto zna Daffa, wie, Âże jest tak energetyczny i radosny, Âże opanowanie go w ringu graniczy z cudem  ale praca na marne nie idzie, i BasieĂąka tym razem zaprezentowaÂła go zdecydowanie lepiej niÂż kiedykolwiek! Jeszcze mÂłody, wszystko przed nim, ale mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie szedÂł Âśladami starszego brata, i weÂźmie zeĂą przykÂład - bo jest kogo naÂśladowaĂŚ.

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

madagaskar ultrawinterfell shd muzycznekoloseum cinemak