Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Beardecie wiosenno-letnie spotkanie - Wielkopolska 2010  (Przeczytany 26647 razy)
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #75 : Maj 30, 2010, 21:18:35 »

No i o nas zapomnieli    Po ciê¿kich przeprawach  Chichot dodajemy kolejn± seriê zdjêæ. Nam siê strasznie podoba³o i na pewno za rok te¿ bêdziemy z Wami.
Wielkie uznanie dla Dreama- od¶wie¿aj±cego siê w oczku wodnym i Ballady która woli chyba bardziej fruwaæ ni¿ biegaæ z innymi.
Oto link do galerii:
http://picasaweb.google.pl/116759552148492636087/Kaliska2010#

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #76 : Maj 30, 2010, 21:26:27 »

Agu¶, nikt o Was nie zapomnia³! czekali¶my na Wasz powrót z wakacji :-)

super zdjêcia! 85 fota Baluu to po prostu mistrzostwo! powinno trafiæ na konkurs!

Poza tym super, super, super - dziêki za ca³e ich mnóstwo, bo choæ w czê¶ci oddaje to vco tam by³o. Nawet Dream z freesbee :-)

my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« Odpowiedz #77 : Maj 30, 2010, 21:50:25 »

Dla zdjêcia 85 trzebaby og³osiæ oddzielny konkurs
Nie przes±dzam ale trudno bêdzie dorównaæ.
Jest przynajmniej doping.
Proszê o decyzjê czy wstawiæ.
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #78 : Maj 31, 2010, 06:48:57 »

To zaledwie czê¶æ zdjêæ bo pstryknê³o nam siê prawie 400 sztuk  Te spotkanie to fantastyczna sprawa i potwierdza ¿e birdo³y to w 100% narkotyk. A z tym konkursowym zdjêciem to dlaczego nie tylko ja nie wstawiam bo nie opanowa³am jeszcze dodawania zdjêæ na forum Chichot

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #79 : Maj 31, 2010, 07:30:06 »

Aga super zdjêcia !!
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #80 : Maj 31, 2010, 09:49:56 »

Aga wielkie dziêki za piêkne zdjêcia !!!  Buziak

Co do konkursowego zdjêcia to nasuwa mi siê pytanko czy nagroda bedzie dla wykonawcy zdjêcia czy dla modelu  , optujê za jednym i drugim 

A i jeszcze dziêki wnikliwemu oku Agi lub mê¿a Agnieszki mam okazjê zobaczyæ jak to moje psy spêdza³y wolny czas na mokro  (szkoda ¿e nie ma bu¼ki z piorunem ).

I jeszcze mam ma³y apel to pozosta³ych fotografów, wiem ¿e moja blondynka Jolly jest prawie nie widoczna i ze wzglêdu na wygl±d i brak temperamentu ale nikt jej nigdzie nie uchwyci³, tak z bliska  ??  Smutny

I jeszcze pro¶ba poza tematem. Teraz kiedy pozna³am ca³± gromadê Agnieszek to ciê¿ko mi siê rozeznac z któr± rozmawiam na forum czy mo¿na zmieniæ login np dodaj±c imiê psa     Bo po psach jak najbradziej siê rozeznam. Jak narazie na forum wiem która to Aga Dream.
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 09:53:40 wys³ane przez Aneta » Zapisane

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #81 : Maj 31, 2010, 10:36:57 »

Co do konkursowego zdjêcia to nasuwa mi siê pytanko czy nagroda bedzie dla wykonawcy zdjêcia czy dla modelu  , optujê za jednym i drugim 

G³ówn± nagrod± ma byæ pastelowy lub akwarelowy portret ulubieñca - niekoniecznie tego ze zdjêcia.
Model móg³by niedoceniæ warto¶ci nagrody, chyba ¿eby namalowaæ j± na wieprzowym uchu

Pojawia siê coraz wiêcej zdjêæ wiêc trzeba bêdzie siêgn±æ do kieszeni w poszukiwaniu nastepnych nagród
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #82 : Maj 31, 2010, 10:43:02 »

W³a¶cicielka obiektu-modelki jak najbardziej doceni nagrodê 

www.bearded-collie.pl
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #83 : Maj 31, 2010, 10:45:13 »

A z tym konkursowym zdjêciem to dlaczego nie tylko ja nie wstawiam bo nie opanowa³am jeszcze dodawania zdjêæ na forum Chichot

Aby umie¶ciæ w picasie mo¿na wys³aæ na adres my.bearded@com.pl najlepiej z krótkim komentarzem
Tym razem wyjde trochê przed orkiestre i za³adujê tam zdjêcie 85 bez pytania o zgodê (zawsze mo¿na je wycofaæ)

Proszê wskazaæ numery innych zdjêæ do konkursu to mogê je ¶ci±gn±æ i za³adowaæ do konkursowego albumu picasy
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #84 : Maj 31, 2010, 12:43:14 »

Anetko specjalnie dla Ciebie zmieni³am w³a¶nie nawê profilu na Aga - Greta teraz ju¿ bêdziesz wiedzia³a ¿e ja to ja
A co do nagród konkursowych to dla Ciebie i dla mnie powinna byæ nagroda  i to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wielka Chichot
Mam gdzie¶ na fotkach twoj± s³odk± Jolly. I specjalnie dla Ciebie kochana j± dodam I obiecujê dodam kolejn± galeriê z Kaliskiej tylko muszê popracowaæ nad zawarto¶ci± fotek  Bo w sumie du¿o psich zdjêæ du¿o zdjêæ dzieci. Oczywi¶cie mojej córki Sylwki no i sporo te¿ mam fotek Bartka od Agnieszki. Bawili siê razem wiêc siê mojej drugiej po³owie napstryka³o.

Wyra¿am zgodê na umieszczenie zdjêcia 85 do konkursu
Czekamy z Anetk± na nagrody 

www.beardedcollie.com.pl
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #85 : Maj 31, 2010, 13:12:11 »

O , dziêkujê Agusia za szybk± reakcjê co do loginu , od razu rozja¶ni³o mi siê  Chichot
Na foteczki Jolly czekam z niecierpliwo¶ci±.

www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #86 : Czerwiec 01, 2010, 05:33:56 »

Kochani, w Kaliskiej znaleziono termos, kto siê doñ przyznaje?

Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #87 : Czerwiec 01, 2010, 08:25:49 »

Ja 
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #88 : Czerwiec 01, 2010, 09:21:09 »

no, nareszcie znalaz³am w³a¶ciciela :-) wyslê go poczta.

Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #89 : Czerwiec 01, 2010, 18:50:07 »

http://picasaweb.google.pl/116759552148492636087/Kaliska20102#
i jeszcze kilka  wiêcej ju¿ nie mam

www.beardedcollie.com.pl
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak madagaskar k-l muzycznekoloseum fenixlife