Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Beardecie wiosenno-letnie spotkanie - Wielkopolska 2010  (Przeczytany 26870 razy)
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #75 : Maj 30, 2010, 21:18:35 »

No i o nas zapomnieli    Po ciĂŞÂżkich przeprawach  Chichot dodajemy kolejnÂą seriĂŞ zdjĂŞĂŚ. Nam siĂŞ strasznie podobaÂło i na pewno za rok teÂż bĂŞdziemy z Wami.
Wielkie uznanie dla Dreama- odÂświeÂżajÂącego siĂŞ w oczku wodnym i Ballady ktĂłra woli chyba bardziej fruwaĂŚ niÂż biegaĂŚ z innymi.
Oto link do galerii:
http://picasaweb.google.pl/116759552148492636087/Kaliska2010#

"Pies jest jedynÂą istotÂą na tej ziemi, ktĂłra kocha ciĂŞ bardziej niÂż ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #76 : Maj 30, 2010, 21:26:27 »

AguÂś, nikt o Was nie zapomniaÂł! czekaliÂśmy na Wasz powrĂłt z wakacji :-)

super zdjĂŞcia! 85 fota Baluu to po prostu mistrzostwo! powinno trafiĂŚ na konkurs!

Poza tym super, super, super - dziĂŞki za caÂłe ich mnĂłstwo, bo choĂŚ w czĂŞÂści oddaje to vco tam byÂło. Nawet Dream z freesbee :-)

my-bearded
GoœÌ
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #77 : Maj 30, 2010, 21:50:25 »

Dla zdjĂŞcia 85 trzebaby ogÂłosiĂŚ oddzielny konkurs
Nie przesÂądzam ale trudno bĂŞdzie dorĂłwnaĂŚ.
Jest przynajmniej doping.
ProszĂŞ o decyzjĂŞ czy wstawiĂŚ.
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #78 : Maj 31, 2010, 06:48:57 »

To zaledwie czêœÌ zdjĂŞĂŚ bo pstryknĂŞÂło nam siĂŞ prawie 400 sztuk  Te spotkanie to fantastyczna sprawa i potwierdza Âże birdoÂły to w 100% narkotyk. A z tym konkursowym zdjĂŞciem to dlaczego nie tylko ja nie wstawiam bo nie opanowaÂłam jeszcze dodawania zdjĂŞĂŚ na forum Chichot

"Pies jest jedynÂą istotÂą na tej ziemi, ktĂłra kocha ciĂŞ bardziej niÂż ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Aga_Dream
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #79 : Maj 31, 2010, 07:30:06 »

Aga super zdjĂŞcia !!
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #80 : Maj 31, 2010, 09:49:56 »

Aga wielkie dziĂŞki za piĂŞkne zdjĂŞcia !!!  Buziak

Co do konkursowego zdjĂŞcia to nasuwa mi siĂŞ pytanko czy nagroda bedzie dla wykonawcy zdjĂŞcia czy dla modelu  , optujĂŞ za jednym i drugim 

A i jeszcze dziĂŞki wnikliwemu oku Agi lub mĂŞÂża Agnieszki mam okazjĂŞ zobaczyĂŚ jak to moje psy spĂŞdzaÂły wolny czas na mokro  (szkoda Âże nie ma buÂźki z piorunem ).

I jeszcze mam maÂły apel to pozostaÂłych fotografĂłw, wiem Âże moja blondynka Jolly jest prawie nie widoczna i ze wzglĂŞdu na wyglÂąd i brak temperamentu ale nikt jej nigdzie nie uchwyciÂł, tak z bliska  ??  Smutny

I jeszcze proÂśba poza tematem. Teraz kiedy poznaÂłam ca³¹ gromadĂŞ Agnieszek to ciĂŞÂżko mi siĂŞ rozeznac z ktĂłrÂą rozmawiam na forum czy moÂżna zmieniĂŚ login np dodajÂąc imiĂŞ psa     Bo po psach jak najbradziej siĂŞ rozeznam. Jak narazie na forum wiem ktĂłra to Aga Dream.
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 09:53:40 wysłane przez Aneta » Zapisane

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
my-bearded
GoœÌ
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #81 : Maj 31, 2010, 10:36:57 »

Co do konkursowego zdjĂŞcia to nasuwa mi siĂŞ pytanko czy nagroda bedzie dla wykonawcy zdjĂŞcia czy dla modelu  , optujĂŞ za jednym i drugim 

G³ówn¹ nagrod¹ ma byÌ pastelowy lub akwarelowy portret ulubieùca - niekoniecznie tego ze zdjêcia.
Model mĂłgÂłby niedoceniĂŚ wartoÂści nagrody, chyba Âżeby namalowaĂŚ jÂą na wieprzowym uchu

Pojawia siê coraz wiêcej zdjêÌ wiêc trzeba bêdzie siêgn¹Ì do kieszeni w poszukiwaniu nastepnych nagród
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #82 : Maj 31, 2010, 10:43:02 »

WÂłaÂścicielka obiektu-modelki jak najbardziej doceni nagrodĂŞ 

www.bearded-collie.pl
my-bearded
GoœÌ
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #83 : Maj 31, 2010, 10:45:13 »

A z tym konkursowym zdjĂŞciem to dlaczego nie tylko ja nie wstawiam bo nie opanowaÂłam jeszcze dodawania zdjĂŞĂŚ na forum Chichot

Aby umieÂściĂŚ w picasie moÂżna wysÂłaĂŚ na adres my.bearded@com.pl najlepiej z krĂłtkim komentarzem
Tym razem wyjde trochĂŞ przed orkiestre i zaÂładujĂŞ tam zdjĂŞcie 85 bez pytania o zgodĂŞ (zawsze moÂżna je wycofaĂŚ)

Proszê wskazaÌ numery innych zdjêÌ do konkursu to mogê je œci¹gn¹Ì i za³adowaÌ do konkursowego albumu picasy
Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #84 : Maj 31, 2010, 12:43:14 »

Anetko specjalnie dla Ciebie zmieniÂłam wÂłaÂśnie nawĂŞ profilu na Aga - Greta teraz juÂż bĂŞdziesz wiedziaÂła Âże ja to ja
A co do nagrĂłd konkursowych to dla Ciebie i dla mnie powinna byĂŚ nagroda  i to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wielka Chichot
Mam gdzieÂś na fotkach twojÂą sÂłodkÂą Jolly. I specjalnie dla Ciebie kochana jÂą dodam I obiecujĂŞ dodam kolejnÂą galeriĂŞ z Kaliskiej tylko muszĂŞ popracowaĂŚ nad zawartoÂściÂą fotek  Bo w sumie duÂżo psich zdjĂŞĂŚ duÂżo zdjĂŞĂŚ dzieci. OczywiÂście mojej cĂłrki Sylwki no i sporo teÂż mam fotek Bartka od Agnieszki. Bawili siĂŞ razem wiĂŞc siĂŞ mojej drugiej poÂłowie napstrykaÂło.

WyraÂżam zgodĂŞ na umieszczenie zdjĂŞcia 85 do konkursu
Czekamy z AnetkÂą na nagrody 

www.beardedcollie.com.pl
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #85 : Maj 31, 2010, 13:12:11 »

O , dziĂŞkujĂŞ Agusia za szybkÂą reakcjĂŞ co do loginu , od razu rozjaÂśniÂło mi siĂŞ  Chichot
Na foteczki Jolly czekam z niecierpliwoÂściÂą.

www.bearded-collie.pl
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #86 : Czerwiec 01, 2010, 05:33:56 »

Kochani, w Kaliskiej znaleziono termos, kto siĂŞ doĂą przyznaje?

Aga_Dream
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #87 : Czerwiec 01, 2010, 08:25:49 »

Ja 
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #88 : Czerwiec 01, 2010, 09:21:09 »

no, nareszcie znalazÂłam wÂłaÂściciela :-) wyslĂŞ go poczta.

Aga - Greta
Ekspert

« Odpowiedz #89 : Czerwiec 01, 2010, 18:50:07 »

http://picasaweb.google.pl/116759552148492636087/Kaliska20102#
i jeszcze kilka  wiĂŞcej juÂż nie mam

www.beardedcollie.com.pl
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas muzycznekoloseum watahashiraberu k-l madagaskar