Ja dopiero wczoraj wieczorem dotarÂłam do domu
byÂło tak miÂło, tak fajnie, Âże jakoÂś... nie skÂładaÂło siĂŞ dojechaĂŚ wczeÂśniej do domu
Przede wszystkim, bardzo dziĂŞkujĂŞ za udziaÂł w spotkaniu - wszystkim! ByÂło bardzo miÂło, super atmosfera, poĂŚwiczyliÂśmy troszkĂŞ agility, i okazaÂło siĂŞ, Âże.. Gregus to nie taki mÂłotek i na agility by siĂŞ nadaÂł!
, Bounty teÂż dzielnie widzÂąc ÂświateÂłko (czytaj - jedzonko) w tunelu dzielnie go pokonywaÂła
, gorzej by³o z podskokiem ale... brzuszek du¿y no i "wasza wysokoœÌ"... wiêc jej darowa³am
Maluchy, choĂŚ oddajÂą mi palmĂŞ pierwszeĂąstwa zdecydowanie, zaczĂŞÂły troszkĂŞ walczyĂŚ o zabawkĂŞ - woreczek (peÂłen szyneczki
),
Ăwiczenia wystawowe chyba teÂż udane, Bounty zadowolona, Âże mogÂła sÂłuÂżyĂŚ pomocÂą i pobiegaĂŚ w ringu.
Ludziska korzystali z tego co byÂło, bilard, ping-pong, basen... psiiury bawiÂły siĂŞ wspaniale... moje sÂą dzis zdecydowanie "wybawione" wiĂŞc i harce poranne jakby spokojniejsze
Ktoœ chce siê przy³¹czyÌ kolejnym razem? oczywiœcie! ju¿ dziœ rezerwujemy sobie przedodstatni albo ostatni majowy weekend 2011
zapraszam co rok! a niech to bĂŞdzie nasz Weekend Beardeta i tych co je kochajÂą
Skoro ju¿ teraz o tym mówimy/piszemy, pewnie ³atwiej bêdzie zaplanowaÌ wyjazd. Kolejne pokoje siê szykuj¹, wiêc miejsc noclegowych nie powinno zabrakn¹Ì.
Na zdjĂŞcia oczywiÂście czakan i ja, wielu robiÂło foteczki, powinny byc fajne. ZaÂłoÂżymy wspĂłlna galeriĂŞ i bĂŞdzie co oglÂądaĂŚ. Greta z AgnieszkÂą i PawÂłem jeszcze wakacjujÂą w okolicy mazur, wiĂŞc ... jeszcze chwilka :-)