Ja dopiero wczoraj wieczorem dotar³am do domu
by³o tak mi³o, tak fajnie, ¿e jako¶... nie sk³ada³o siê dojechaæ wcze¶niej do domu
Przede wszystkim, bardzo dziêkujê za udzia³ w spotkaniu - wszystkim! By³o bardzo mi³o, super atmosfera, poæwiczyli¶my troszkê agility, i okaza³o siê, ¿e.. Gregus to nie taki m³otek i na agility by siê nada³!
, Bounty te¿ dzielnie widz±c ¶wiate³ko (czytaj - jedzonko) w tunelu dzielnie go pokonywa³a
, gorzej by³o z podskokiem ale... brzuszek du¿y no i "wasza wysoko¶æ"... wiêc jej darowa³am
Maluchy, choæ oddaj± mi palmê pierwszeñstwa zdecydowanie, zaczê³y troszkê walczyæ o zabawkê - woreczek (pe³en szyneczki
),
Æwiczenia wystawowe chyba te¿ udane, Bounty zadowolona, ¿e mog³a s³u¿yæ pomoc± i pobiegaæ w ringu.
Ludziska korzystali z tego co by³o, bilard, ping-pong, basen... psiiury bawi³y siê wspaniale... moje s± dzis zdecydowanie "wybawione" wiêc i harce poranne jakby spokojniejsze
Kto¶ chce siê przy³±czyæ kolejnym razem? oczywi¶cie! ju¿ dzi¶ rezerwujemy sobie przedodstatni albo ostatni majowy weekend 2011
zapraszam co rok! a niech to bêdzie nasz Weekend Beardeta i tych co je kochaj±
Skoro ju¿ teraz o tym mówimy/piszemy, pewnie ³atwiej bêdzie zaplanowaæ wyjazd. Kolejne pokoje siê szykuj±, wiêc miejsc noclegowych nie powinno zabrakn±æ.
Na zdjêcia oczywi¶cie czakan i ja, wielu robi³o foteczki, powinny byc fajne. Za³o¿ymy wspólna galeriê i bêdzie co ogl±daæ. Greta z Agnieszk± i Paw³em jeszcze wakacjuj± w okolicy mazur, wiêc ... jeszcze chwilka :-)