Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Beardecie wiosenno-letnie spotkanie - Wielkopolska 2010  (Przeczytany 26677 razy)
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #60 : Maj 24, 2010, 09:55:50 »

Wlasnie czekamy na relacje i zdjecia z wyjazdu!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« Odpowiedz #61 : Maj 24, 2010, 11:38:16 »

Pewnie zaraz sie pojawią zdjęcia.
Przypominam o konkursie
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2011, 20:06:25 wys³ane przez my-bearded » Zapisane
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #62 : Maj 24, 2010, 11:58:12 »

To nastêpnym razem nie wykrêcaæ siê tylko przyjechaæ . Kofife na pierszej fotce dostojny jak statuetka. Dawno ju¿ nie by³o nowych foteczek Smutny
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« Odpowiedz #63 : Maj 24, 2010, 12:01:42 »

Nie ma zdjêæ bo sie zawzielismy i czekamy na konkursowe - chyba po spotkaniach sie powinny wysypac.
A przyjechac nie moglismy bo plener byl dawno zaplanowany i zbyt duzo osob bylo w to zaangazowanych
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #64 : Maj 24, 2010, 12:25:07 »

Wiem, wiem, po prostu szkoda, ze akurat sie terminy zbieg³y. Mia³yby zabawê, a ja okazjê do ponownego zobaczenia mojego Rudzielca (a tak Daisy by³a jedyna ruda).
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #65 : Maj 24, 2010, 17:50:17 »

Moja rodzinka i ta dwuno¿na i ta kud³ata bardzo zadowolona z wyjazdu. Bawilismy siê super, mi³o by³o spêdziæ czas w¶ród Was. Moje psiury niezbyt zmêczone, mo¿e tylko ten inny-bearded Hunter dwa dni lecia³ na adrenalinie to teraz ledwo ³azi , ale w koñcu cierp cia³o co chcia³o.

Z niecierpliwo¶ci± czekamy na nastêpny zjazd ale wtedy postaram siê wiêc z Was ruszyæ do "pobiegania" z psiakami, ju¿ mam diabelski plan.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #66 : Maj 24, 2010, 18:53:20 »

No wiesz, "obrobi³am" na torze 5 beardie - to ma³o?
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #67 : Maj 24, 2010, 21:10:08 »

No nie Ty Dagu¶ka i wzasadzie Gosia , która równie¿ wprowadzi³a na tor wszystkie swoje kud³acze oprócz Boogie  wyrobi³y¶cie normê i za tych co leniuchowali.

Jak siê dok³adniej zastanowiæ to chyba wszystkie beardie æwiczy³y oprócz chyba Drema?? Ale i tak diabelski plan wykonam nastênym razem 

www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #68 : Maj 24, 2010, 21:31:15 »

S³usznie. Z tego lenistwa nie mia³am komu przyznaæ przywiezionej nagrody, zosta³a na nastêpny raz.
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #69 : Maj 25, 2010, 06:30:48 »

Ale zalujemy, ze nas z Wami nie bylo Smutny Jesli macie zdjecia, to wklejajcie, zebysmy jeszcze bardziej mogli zalowac

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #70 : Maj 25, 2010, 07:05:25 »

Ja dopiero wczoraj wieczorem dotar³am do domu  Chichot by³o tak mi³o, tak fajnie, ¿e jako¶... nie sk³ada³o siê dojechaæ wcze¶niej do domu 

Przede wszystkim, bardzo dziêkujê za udzia³ w spotkaniu - wszystkim! By³o bardzo mi³o, super atmosfera, poæwiczyli¶my troszkê agility, i okaza³o siê, ¿e.. Gregus to nie taki m³otek i na agility by siê nada³! , Bounty te¿ dzielnie widz±c ¶wiate³ko (czytaj - jedzonko) w tunelu dzielnie go pokonywa³a  Chichot, gorzej by³o z podskokiem ale... brzuszek du¿y no i "wasza wysoko¶æ"... wiêc jej darowa³am  Maluchy, choæ oddaj± mi palmê pierwszeñstwa zdecydowanie, zaczê³y troszkê walczyæ o zabawkê - woreczek (pe³en szyneczki  ),

Æwiczenia wystawowe chyba te¿ udane, Bounty zadowolona, ¿e mog³a s³u¿yæ pomoc± i pobiegaæ w ringu.

Ludziska korzystali z tego co by³o, bilard, ping-pong, basen... psiiury bawi³y siê wspaniale... moje s± dzis zdecydowanie "wybawione" wiêc i harce poranne jakby spokojniejsze  Chichot

Kto¶ chce siê przy³±czyæ kolejnym razem? oczywi¶cie! ju¿ dzi¶ rezerwujemy sobie przedodstatni albo ostatni majowy weekend 2011  zapraszam co rok! a niech to bêdzie nasz Weekend Beardeta i tych co je kochaj±  Chichot
Skoro ju¿ teraz o tym mówimy/piszemy, pewnie ³atwiej bêdzie zaplanowaæ wyjazd. Kolejne pokoje siê szykuj±, wiêc miejsc noclegowych nie powinno zabrakn±æ.

Na zdjêcia oczywi¶cie czakan i ja, wielu robi³o foteczki, powinny byc fajne. Za³o¿ymy wspólna galeriê i bêdzie co ogl±daæ. Greta z Agnieszk± i Paw³em jeszcze wakacjuj± w okolicy mazur, wiêc ... jeszcze chwilka :-)
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2010, 07:12:15 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #71 : Maj 25, 2010, 07:17:58 »

Anetko, my te¿ æwiczyli¶my, mo¿e nie za du¿o, ale jednak  , jedyny który nie æwiczy³ to by³ Dafcio  
Ogólnie wyjazd bardzo udany i nawet mój m±¿ wróci³ zadowolony, a w drodze powrotnej mieli¶my jeszcze spotkanie z dzikiem  Szok jednak na szczê¶cie bez kolizyjne 
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #72 : Maj 25, 2010, 07:26:43 »

hi hi hi, widzê, ¿e Anetka ju¿ nie kontrolowa³a z kim æwiczy 

podajê informacjê - kontakt do Kaliskiej (powiat Miedzychód) aby je¶li komu przyjdzie ochota wypocz±æ w³a¶nie tam, mogli zarezerwowaæ albo zapytaæ o termin:
Iza - 506 275 913
Jola: 505 657 743

« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2010, 09:09:38 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #73 : Maj 25, 2010, 10:35:34 »

Kurcze chyba faktycznie zgubi³am rachubê, Dream chyba ma³o cwiczy³ bo nie pamiêytam ale faktycznie Dafciu leniuchowa³ ale musicie mi wybaczyæ , bo nie jestem przyzwyczajona, ¿e na treningu s± same beardedy 
A wcale ich ma³o nie by³o tylko samaDaga zafundowa³a mi 5 i Gosia 5 a jeszcze by³a Beza, Lady, ...moje

www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #74 : Maj 26, 2010, 20:55:43 »

No i mamy pierwsz± galeriê! Podziêkowania dla Agnieszki i Marka, w³a¶cicieli Bezy (Black Rose z Domu Etny):
http://picasaweb.google.pl/eska46/NiezapomnianeSpotkanieKudAczyIIchRodzinKaliska2010#

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee cinemak madagaskar shd k-l