Ja bêdê tam ju¿ od Piatku wieczora. Proszê o kontakt mailowy lub nawet lepiej telefoniczny/sms (515 689 403 lub 60 70 80 280) w kwestii przyjazdów, abym mog³a podaæ informacje do Kaliskiej.
My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ zabaw/zajêæ zorganizujemy w sobotê od po³udnia. Tak aby ka¿dy zd±¿y³ dotrzeæ i niezale¿nie od planów powrotnych- spêdziæ mile czas.
Sobota:- do po³udnia planujê pierwsze biegi - coursing :-), kolejne - niedziela przed po³udniem.
- po po³udniu - konkursy i zabawy z naszymi pociechami (te na najwiêkszego ³akomczucha pod wieczór - jako kolacja
)
- wieczorem - ognisko/grill, piwko, bigosik, kie³baska, swojski smalec z ogórkami
= zabawa dla ludziów
Niedziela - do po³udnia - coursing dla chêtnych, raczej nauka i zabawa oczywi¶cie
bo chyba ¿aden z naszych Beardie nie biega³ za czym¶ takim.
- oko³o po³udnia - mam dwie propozycje. Zainteresowani wystawami - ma³y show-training, dla pozosta³ych zajêcia przedszkolne, nauka niektórych komend, porady. Tu liczê na Anetkê
- popo³udniem/wieczór - powtórka tematyczna z soboty czyli grill/ognisko/kie³baski, wino, piwo i co ino
Ka¿dego dnia mo¿liwe spacery po okolicy dla tych co to lubi± i bêd± chcieli siê trochê wyrwaæ. S± korty tenisowe i bilard, p³ywalnia (kryta) powinna te¿ dzia³aæ.
Ka¿da modyfikacja mo¿liwa, to oczywi¶cie tylko propozycje. Niech ka¿dy spêdzi mi³o czas, a nasze birdo³ki wybawi± do utraty si³