Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Beardecie wiosenno-letnie spotkanie - Wielkopolska 2010  (Przeczytany 26638 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #30 : Kwiecieñ 26, 2010, 10:40:54 »

uaktualni³am listê, je¶li kto¶ jest pominiêty, a przyje¿d¿a napewno - daæ znaæ!
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 27, 2010, 07:01:18 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #31 : Kwiecieñ 27, 2010, 10:20:31 »

Oj, trochê siê  juz nas uzbiera³o, super !!   
Dzieciaki juz nie mog± siê doczekaæ spotkania z tak± ilo¶ci± birdo³ów, tak¿e przyjezd¿amy w komplecie - Dream i cztery osoby
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #32 : Kwiecieñ 27, 2010, 12:04:48 »

w komplecie - Dream i cztery osoby

Jak dla mnie kolejno¶æ prawid³owa    Chichot

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #33 : Kwiecieñ 27, 2010, 13:40:37 »

Iwona, Tygrysek i Ola - jada, jesli nic w ostatniej chwili nie stanie na przeszkodzie. Oczywiscie z psami

Pozdrawiam,
Iwona
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #34 : Kwiecieñ 27, 2010, 20:34:07 »

My bêdziemy na 100% My czyli ja m±¿ Pawe³ oraz nasza córka Sylwia i oczywi¶cie Gretusia. Do zobaczenia wszystkim 

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
my-bearded
Go¶æ
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 211

« Odpowiedz #35 : Maj 03, 2010, 11:03:38 »

Pytanie pozornie niezwi±zane:
Czy kto¶ siê wybiera do Zakopanego 01.08.2010?
Z tym pytaniem wiaze sie tez pewien pomys³.
My jako zupelni amatorzy wybieramy wystawy wedlug lokalizaji. Chichot
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #36 : Maj 12, 2010, 06:56:20 »

Zapraszamy na szampana - trzeba oblaæ zwyc. klubu
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« Odpowiedz #37 : Maj 12, 2010, 10:19:29 »

Czytam o Waszych planach i zazdro¶æ mnie z¿era, ¿e te¿ akurat w ten weekend mam komuniê siostrzenicy...
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #38 : Maj 12, 2010, 20:03:03 »

szkoda wielka! ale.. mam zamiar robic to co rok :-) a jak nam sie spodoba to i dwa razy w roku :-)

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #39 : Maj 12, 2010, 20:04:05 »

podaje koszt:
50 pln - nocleg osoby doroslej ze sniadaniem, 30 pln za obiad i kolacje - ognisko, kielbaski, bigosik itp. Dzieci z wyzywieniem - 30 pln. Maluchy, prz mamach, bez oddzielnego lozka - bez oplaty :-)

platne na miejuscu albo jak kto woli - moze wplacac na konto. Podam mailem albo wiadomoscia.

Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #40 : Maj 13, 2010, 07:02:18 »

Czy stworzymy jakis orientacyjny plan "zajêæ"? My bêdziemy tylko doje¿d¿aæ od nas...
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #41 : Maj 13, 2010, 09:49:27 »

Ja bêdê tam ju¿ od Piatku wieczora. Proszê o kontakt mailowy lub nawet lepiej telefoniczny/sms (515 689 403 lub 60 70 80 280) w kwestii przyjazdów, abym mog³a podaæ informacje do Kaliskiej.

My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ zabaw/zajêæ zorganizujemy w sobotê od po³udnia. Tak aby ka¿dy zd±¿y³ dotrzeæ i niezale¿nie od planów powrotnych- spêdziæ mile czas.

Sobota:
- do po³udnia planujê pierwsze biegi - coursing :-), kolejne - niedziela przed po³udniem.

- po po³udniu - konkursy i zabawy z naszymi pociechami (te na najwiêkszego ³akomczucha pod wieczór - jako kolacja )

- wieczorem - ognisko/grill, piwko, bigosik, kie³baska, swojski smalec z ogórkami  = zabawa dla ludziów 

Niedziela
- do po³udnia - coursing dla chêtnych, raczej nauka i zabawa oczywi¶cie  Chichot bo chyba ¿aden z naszych Beardie nie biega³ za czym¶ takim.

- oko³o po³udnia - mam dwie propozycje. Zainteresowani wystawami - ma³y show-training, dla pozosta³ych zajêcia przedszkolne, nauka niektórych komend, porady. Tu liczê na Anetkê 

- popo³udniem/wieczór - powtórka tematyczna z soboty czyli grill/ognisko/kie³baski, wino, piwo i co ino 

Ka¿dego dnia mo¿liwe spacery po okolicy dla tych co to lubi± i bêd± chcieli siê trochê wyrwaæ. S± korty tenisowe i bilard, p³ywalnia (kryta) powinna te¿ dzia³aæ.

Ka¿da modyfikacja mo¿liwa, to oczywi¶cie tylko propozycje. Niech ka¿dy spêdzi mi³o czas, a nasze birdo³ki wybawi± do utraty si³  Chichot

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #42 : Maj 13, 2010, 09:59:13 »

Bêdê mia³a ze sob± kilka gad¿etów szkoleniowych wiêc mo¿emy pobawiæ siê w mini-agility i mogê pokaz±æ zainteresowanym tajniki frisbee.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #43 : Maj 13, 2010, 21:03:33 »

HMMM brzmi ¶wietnie Nie mogê siê ju¿ doczekaæ. 

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #44 : Maj 14, 2010, 07:02:11 »

Pomyslmy moze tez cos dla dzieci mo¿e. Ze mn± przyjedzie prawdopodobnie moja córka chrzestna, mo¿e np. konkurs plastyczny z beardie w roli g³ównej. Mog³abym kupic w IKEA tak± rolê papieru do malowania... I jak±s nagrodê, jak mi podpowiecie...
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak mundonovelas madagaskar k-l shd