Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Lady i team witaj± :D  (Przeczytany 5845 razy)
Edyta
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 21

« : Luty 14, 2010, 22:10:34 »

No to teraz my, a wiêc zanim  podanie o przyjêcie do Rodziny i ¿yciorys to podziêkowanie:
Ma³gosiu kochana,
dziêkujemy Ci za nasze wielkie kud³ate szczê¶cie, za spe³nienie marzeñ i magiê tych wszystkich dni oczekiwania, które by³y i spe³nienia, które przysz³o i trwa... Dziêkujemy za Twoje WIELKIE SERCE, za jego pojemno¶c- a raczej jej brak, bo nie wiem gdzie ta Twoja mi³o¶æ do birdo³ków siê mie¶ci w takiej ilo¶ci w jakiej emanuje i w jakiej dane jest nam jej do¶wiadczaæ; dziêkujemy za wszelkie cenne rady i prowadzenie w tych- b±d¼ co b±d¼ pierwszych naszych beardedcich krokach...Dziêkujemy! Zreszt± Ty wiesz, prawda ?
A teraz ju¿ do Was droga BEARDEDCIA RODZINO!
Najpierw ¿yciorys w telegraficznym skrócie
Oto my: Jarek lider naszego zespo³u, g³owa rodziny- zapalony fan Formu³y 1 i wszystkiego co nosi znaczek ferrari
Edyta / zanczy ja/ ot taki trochê zakrêcony cz³owiek wielu pasji ale ³±cz±cych siê ze sob±  , na co dzieñ nauczycielka
Filip nasz synek, trzyletni przedszkolak zapalony fan carsów, puzzli i klocków Chichot
No i Lady nasza dama/ Falling in love of Smartness / póki co: fanka tapczanu w ci±gu dnia i nocnego ¿ycia /urz±dza nocne party podgryzania/- nasze kochane kud³ate szczê¶cie, które wype³ni³o pustkê po zmar³ym -prawie ju¿ rok temu- Floydzie -czarnym briardzie.
Droga Beardedcia Rodzino!
Prosimy wiêc o przyjêcie nas do Waszego grona. Pro¶bê sw± motywujemy ogromn± mi³o¶ci±, która ka¿dego dnia jest wiêksza ani¿eli poprzedniego do Beardedtów Collie, a któr± to  w naszej  Lady  personalnie lokujemy. Obiecujemy broniæ honoru tej rodziny i wszystkich Beardedtów ¶wiata. Kochaæ i strzec.... No i.. prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej pro¶by...
Pozdrawiamy
Edyta  & team

On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem,twoim obroñc±,twoim psem. Ty jeste¶ jego ¿yciem,jego mi³o¶ci±, jego panem.On bêdzie twój, wierny i pos³uszny, do ostatniego bicia jego serca. Ty jeste¶ mu winien zas³u¿yæ na takie oddanie.
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #1 : Luty 14, 2010, 23:02:02 »

Prosba oczywiscie rozpatrzona pozytywnie  , witamy w birdeciej rodzinie  Chichot
Agnieszka i Dream, mi³o nam was poznaæ 
Monika
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 101

« Odpowiedz #2 : Luty 15, 2010, 08:11:41 »

Przyjmujemy i witamy ma³± Lady i jej dru¿ynê  jeste¶my przekonani , ¿e wyro¶nie na prawdziw± LADY bo imiê do czego¶ zobowi±zuje   
Do powitañ przy³±cza siê pó³brat Morisek i czeka na spotkanie bo bardzo jest ciekawy ma³ej siostrzyczki.
Pozdrawiam Monika i Pawe³

"czasami najbardziej bezlitosnym zwierzêciem bywa cz³owiek"
www.bearded.pl.tl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Luty 15, 2010, 08:38:16 »

Ma³a Lady zapewne bêdzie prawdziw± Lady, choæ zastanawia³am siê, czy czasami nie wyro¶nie z niej Ma³a Lady Punk  ale jak dorasta³a, to... moja, osobista First Lady (z metryki) bêdzie Punk, a ta ma³a s³odka istotka, pozostanie ma³± s³odk± Lady :-) to ju¿ druga Lady w tym rejonie :-)

..a podziêkowanie..nale¿y siê Anecie, bo to ona zarazi³a ciê wirusem beardecim, to Ona jest ¼ród³em  toæ to pierwsze spotkania by³y z ni± i jej birdo³kami.

Witam serdecznie na forum Edyto. Czuj siê jak u siebie, pytaj, dopytuj, dziel siê wra¿eniami, szczê¶ciem i k³opotami - bêdziemy starali siê pomagaæ.

A ¿e dobrze jest wiedzieæ, kogo mamy w¶ród nas, co potrafi i co mo¿e - odsy³am : http://cudaczkoweatelier.blogspot.com/2010/01/beardedci-zakatek.html
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 09:08:35 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Edyta
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 21

« Odpowiedz #4 : Luty 15, 2010, 10:44:49 »

No w³a¶nie, dziêkujê Gosiu, za naprowadzenie, bo w tym ca³ym pierwszym pisaniu zapomnia³am wspomnieæ o bardzo wa¿nej roli Ballady i Pani Anety, która to rzeczywi¶cie nie tylko ugruntowa³am w nas przekonanie i jeszcze bardziej wzmocni³a pragnienie Beardeda, ale te¿ wskaza³a drogê do Smartness... do Ma³gosi, do Bounty... do Lady...Dziêkujemy wiêc po stakroæ za to ¶wiat³o i ¶cie¿kê, dziêki której do¶wiadczamy tego wszystkiego co okre¶liæ mo¿na jednym zdaniem " ogrom ciep³a i birdo³kowej mi³o¶ci"..A Pani Anecie podziêkujemy osobi¶cie razem z Lady ju¿ na dniach...Chichot

Ma³gosiu, a ten link, to co...? ech, Ty ...

Lady, kocha dwie rzeczy najbardziej : podgryzaæ co siê da- z nastawieniem na p³ozy od fotela i kwiatki- i goniæ Filipa, zaczepiaæ go i spaæ w jego ³ó¿ku... zreszt± ka¿de ³ó¿ko jest dobre, wykorzystuje ka¿dy moment, aby sie wskoczyæ i zaraz udaje , ¿e ¶pi...
Kto wie, kto wie co z niej wyro¶nie... ? ;b

On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem,twoim obroñc±,twoim psem. Ty jeste¶ jego ¿yciem,jego mi³o¶ci±, jego panem.On bêdzie twój, wierny i pos³uszny, do ostatniego bicia jego serca. Ty jeste¶ mu winien zas³u¿yæ na takie oddanie.
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #5 : Luty 15, 2010, 14:18:06 »

Witajcie Edytko rownie¿ na forum, my bêdziemy mia³y t± przyjemno¶æ widzieæ siê czê¶ciej (mam nadziejê) na szczeciñskich spacerkach. Widzê, ¿e szczeciñska rodzina beardie ro¶niê...spotkanka beardedowe zapewnione hi, hi

Co do upodobañ Lady do ³ó¿ek to chyba w³asnie druga Baunty z niej wyro¶nie, tak przecie¿ mia³o byæ

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #6 : Luty 15, 2010, 15:57:56 »

Witamy siostrê ma³ej kud³atej i te¿ tak bardzo bardzo rozbrykanej Grety 

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #7 : Luty 15, 2010, 17:19:34 »

Nie sposob odrzucic tak pieknie umotywowane podanie Chichot Witamy na forum i w beardie rodzince

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #8 : Luty 15, 2010, 20:16:24 »

Co do upodobañ Lady do ³ó¿ek to chyba w³asnie druga Baunty z niej wyro¶nie, tak przecie¿ mia³o byæ

wszystko wg planu 

Gosia
Go¶æ
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 20

« Odpowiedz #9 : Luty 19, 2010, 07:56:06 »

Hej!  Tosia i jej rodzinka witaj± " kuzyneczkê". Zdjêcie ma³e, ale i tak widaæ rodzinne podobieñstwo ma³oletnich piêkno¶ci  .
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum fenixlife k-l watahashiraberu shd