Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Katowice  (Przeczytany 7491 razy)
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #15 : Marzec 30, 2010, 09:17:52 »

Iwonka super, mogê prosiæ Soula i Deepa na mailik techniczny@abrys.pl? Oczywiscie wzie³am aparat ale z przepe³nion± kart±. Od Morisków po przeprowadce te¿ bym poprosi³a, przy okazji u¶miecham siê o zaleg³e z Poznania  .

Sêdzina - có¿ generalnie zna siê na beardie niew±tpliwie, ¿al wiêc, ¿e miewa pewne hmmm "wyskoki". Moris zdecydowanie wygl±da³ w tej stawce najlepiej, jako pies nie do¶æ ³adny, bo ³adnych by³o kilka, ale przede wszystkim w pe³ni dojrza³y, piêknie prezentuj±cy siê samiec.
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #16 : Marzec 30, 2010, 20:29:30 »

Nie by³o mnie na wystawie, nie mia³am okazji zobaczyæ zwyciêzcy na ¿ywo ale patrz±c na drugu koniec ringówki pozostawiê to bez komentarza.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #17 : Marzec 30, 2010, 22:34:48 »

widaæ Juditt Papp ma swoj± wizjê Beardie, i bywa zaskakuj±ca. Mnie wynik nie zdziwi³, dopóki patrzy³am po rodowodach i z wiedz± co lubi Juditt, ale na ¿ywo... zaskoczy³a mnie paroma decyzjami, w tym wyborem BOB równie¿, ale có¿, decyzja sêdziego nie jest do podwa¿enia, ma prawo sêdziowaæ tak jak czuje i widzi.

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee ultrawinterfell mundonovelas cinemak fenixlife