Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dom Etny  (Przeczytany 2963 razy)
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« : Styczeñ 23, 2008, 19:24:32 »

Z radosci± przedstawiam oficjalnie nowego domownika - Dream about D¿amila z Domu Etny - ksywka Daisy.
D¿amila znaczy piêkna - jak widaæ skromno¶æ bedzie dominuj±ca cech± jej charakteru
Pierwszy cz³on imionem jest mój drugi Macieja.

[za³±cznik usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 23, 2008, 19:26:52 wys³ane przez Dagmara » Zapisane
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #1 : Styczeñ 25, 2008, 10:27:32 »

Cieszê siê , ¿e w koñcu przedstawi³a¶ pierwsz± br±zowa DAMÊ z Domu Etny  Podpowiedz mi jeszcze , który to numerek w pierwotnym oznaczeniu. Do tej pory mia³am okazje poznac Twoje maluszki tylko po numerkach 

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #2 : Styczeñ 25, 2008, 13:30:32 »

Daisy to 1. Ma szanse byæ nawet pierwsz± beardie-dam± w naszym domu, bo Lily to raczej kobieta pracuj±ca

W kazdym razie Daisy chyba cos czuje, bo myje Vadima - kota, jest zapatrzona w Rafiego, a on sie z nia chetnie bawi - widaæ sobie "pasuj±". Nie macie pojecia jaka jestem szczê¶liwa, ze mam w koñcu maludê po Lily... Maciek juz nad nia pracuje i nauczy³ ja siad i daj ³apkê

Wczoraj odjecha³ pierwszy ch³opczyk - D¿ahir (czyli jedyneczka), co przyp³aci³am migren±. Czy cz³owiek sie kiedy¶ przyzwyczai do tego, ze musz± sie rozchodzic do nowych domów? Dotarli do W-wy szcze¶liwie i mia³am juz doniesienie, ze merdajac ogonkiem zwiedza nowe mieszkanie . S³owem wyglada, ze prze¿y³ to lepiej ni¿ ja.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Styczeñ 25, 2008, 17:52:48 »

i  jak tu nie cieszyæ siê z takich dzieciaków Gregusia.... dziwne, ale ka¿dy miot jest do siebie podobny... szczególnie w charakterach.... kochane, bezstresowe, przyjmuj± wszystko bez strachu, tak "easy"... a przy tym mi³e... no i czasami zbyt inteligentne :-) bo tylko taka forma reklamacji do mnie dotar³a 

a g³owa... migrena... no có¿ Dagusiu, za przyjemno¶æ posiadania przez kilka tygodni takich S³odziaków czym¶ zap³aciæ trzeba  Buziak

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak shd mundonovelas k-l catziee