Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 2 [3] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Miêdzynarodowa Wystawa we Wroc³awiu 26.09.09  (Przeczytany 19191 razy)
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 28, 2009, 17:55:27 »

Torcik by³ pyszny .

Co do sêdziowania, de gustibus, ¿al by³o mi osobi¶cie ³adnej br±zowej suczki z Czech, o s³odkim wyrazie i wg mnie lepszej anatomii niz zwyciêzczyni. A najprzyjemniejsza czê¶æ to ma³y, ¶liczny rojberek Jolly, tak bardzo przypominaj±cy mi Daizola w tym wieku. Mam sporo zdjeæ suczek, wstawiê jak tylko uporam siê  z zatruciem pokarmowym po drugim dniu wystawy.
\
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 28, 2009, 21:52:58 »

Wiele miziaków dla Amberosków (i nawet nie spó¼nione, hi, hi) a w szczególnosci dla mojego ulubieñca  Potwierdzam torcik by³ pyszny.
Iwonko fotki bardzo ³adniutkie, pozwoli³am sobie skopiowaæ fotkê Axelka, uk³on za fotki równie¿ dla Kasi, bo i jej autorstwa zdjêcia s± w galerii, czekam na nastêpne od Dagu¶ki.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 29, 2009, 06:55:53 »

Iwonko fotki bardzo ³adniutkie, pozwoli³am sobie skopiowaæ fotkê Axelka, uk³on za fotki równie¿ dla Kasi, bo i jej autorstwa zdjêcia s± w galerii, czekam na nastêpne od Dagu¶ki.
W galerii sa tez zdjecia Krysi, bo jak slusznie zauwazylas - fotografow by³o sporo

Pozdrawiam,
Iwona
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #33 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:25:48 »

Lepiej pó¿no ni¿... pó¿niej, zapraszam do galerii z Wroc³awia, g³ownie z ma³± Jolly w roli g³ównej

http://picasaweb.google.pl/ZDomuEtny/Wroclaw2009?feat=directlink
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

fenixlife muzycznekoloseum madagaskar k-l shd