Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ¦wierklaniec- Chorzów , 12-13.09  (Przeczytany 14389 razy)
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 13, 2009, 18:04:14 »

Dzi¶ jak wyje¿dzali¶my, to Morisek czeka³ na BISy, wiêc jak wróc± to siê sami przyznaj±.

A Skrawu¶ 1 ex., zw. m³, najlepszy junior w rasie

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 13, 2009, 21:28:14 »

Gratulacje dla Skrawka !!!!!
Prosimy o podanie wyników.

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Aga_Dream
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 132

« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 14, 2009, 07:32:50 »

Gratulujemy wszystkim zwyciêzcom !!! 
i ¿alujemy , ¿e nas tam nie by³o
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 14, 2009, 12:10:08 »

Gratulacje dla Morisa, chlopak idzie jak burza! Gratulujemy tez ukonczonych championatow Daffiego i Olivera.

Bardzo cieszy nas Zwyciestwo Ml. Skrawusia, no i smuci troche bdb ocena Dizla - moim (byc moze nieobiektywnym zdaniem) niezasluzona, a juz jej uzasadnienie jest zupelnie wyssane z palca. Okazuje sie, ze gdyby Dizel byl suka to dostalby ocene doskonala Co? No ale coz, nie jest to jego ostatnia wystawa i na pewno pokaze na co go stac

Aniu, dziekuje za pomoc w przygotowaniu Dizelka Buziak
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 14, 2009, 13:11:53 wys³ane przez Iwona » Zapisane

Pozdrawiam,
Iwona
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 14, 2009, 16:24:16 »

Gratulujê wszystkim zwyciêzcom jak i "przegranym", chod¼ przegranych podobno nigdy nie ma 

Szczególne gratulacje dla Daviego i Oliego za ukonczenie championatów oraz miziaki dla Dizelka na pocieszenie (to pewnie tylko taki przykry epizodzik).

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 14, 2009, 16:30:16 »

Gratulujemy mistrzowi Moriskowi, Olliemu, Daffiemu i ca³ej reszcie wspania³ych zwyciêzców Byli¶cie wspaniali

Wielkie podziêkowania dla Krysi, która pospieszy³a nam z pomoc±. Dizelkowi przesy³amy serdeczne pocieszeniowe buziaki - mizianko osobiste oraz tarzanie z braciszkiem bêdzie we Wroc³awiu

Osobom, które mielismy [wreszcie] okazjê poznaæ [Monice, Gosi, Oli, Martynie] - dziêkujemy za mi³e i sympatyczne towarzystwo, pomoc i wszelkie dobre rady, które s± nieocenione dla nas, czyli osób, które stawiaj± na wystawach pierwsze kroki. Do zobaczenia wkrótce Chichot

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 16, 2009, 17:38:25 »

Dopiero teraz zauwazylam pomylke w wynikach podanych przez Monike: Amberose MAKE ME STRONG dostal ocene doskonala.

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 16, 2009, 20:46:30 »

No i ode mnie kilka mi³ych s³ów dla wszystkich. By³o naprawdê birdecio i mi³o. Ciasto, szampany i kanapki - po prostu super.
Emocje by³y, jak zwykle, ale i te¿ wiele mi³ych obrazów pozostanie w mojej pamiêci. Gratulacje wszystkim, tym co wygrali i nie, bo mi³o by³o patrzeæ, ¿e ka¿dy stara³ siê pokazaæ swojego birdo³ka jak najlepiej. W zdecydowanej wiêkszo¶ci - przecie¿ to rodzina :-)
Moris sprawi³ mi ogromn± rado¶c wygran± w rasie i na BISach, Pawle, pokazujesz go coraz lepiej, napradê pieknie.
Ma³y "egzamin handlera" te¿ zda³e¶  pokaza³e¶ Princess ca³kiem dobrze, ona nie jest ³atwym "k±skiem", to mój pieszczoch i chyba nie tylko mój, bo jak siê okaza³o przez ca³± wystawê kto¶ j± g³aska³  do domu wróci³a wyg³askana na... jakie¶ 2 dni 
Dziel w pierwszym dniu tylko pokazywany, dosta³ równie¿ i moiim zdaniem niezs³u¿enie ocenê bdb, bowiem jego futerko jest stanowczo przwid³owe, a to mu zarzucono... no co¿, Beardetów nadal w ringach ma³o, i sêdzina nie mia³a do¶wiadczenia, ale jak sama powiedzia³a - chce siê uczyæ, chce poznawaæ, wiêc miejmy nadziejê rozwinie skrzyd³a. Ocenia³a spokojnie i mi³o, a do szczegó³ow musi jeszcze doj¶æ. Bearded Collie to rasa nadal ma³o znana nawet sêdziom, i bardzo specyficzna. Trzeba lat do¶wiadczenia, a nie dotkniêcia kilku beardie. Ja jej wybaczam ten epizod, z Dziela chcia³abym widzieæ czê¶ciej na wystawach  Pierwsze koty za p³oty, potem bêzie ³atwiej  Chichot
Dla mnie wystawy na sl±sku to te¿ wizyty, spotkania z przyjació³mi, moimi beardecikami, i pomimo zmêczenia, by³am szczê¶liwa odwiedzaj±c po po³udniu Zdzisia i jego beardeci± rodzinkê. Szczeniaczki naprawdê udane, a zadbane wrêcz doskonale.
Wizyta  u Ani, spotkanie Cassie (mamy Bounty), smaczny obiadek przed podró¿± powrotn±... NIe czêsto w Waszych okolicach bywam, ale za to zawsze mi³o spêdzam tu czas.
Dziekujê wszystkim, i mam nadziejê, do zobaczenia za rok.

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 16, 2009, 20:53:57 »

Ja bardzo zaluje, ze nie udalo nam sie przyjechac i z Wami wszystkimi spotkac Smutny

Pozdrawiam,
Iwona
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

shd madagaskar catziee ultrawinterfell fenixlife