Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SPLIT 23-26.07 SUMMER NIGHT SHOWS  (Przeczytany 3267 razy)
Monika
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 101

« : Lipiec 28, 2009, 17:50:59 »

Szok
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 04, 2012, 01:59:49 wys³ane przez Monika » Zapisane

"czasami najbardziej bezlitosnym zwierzêciem bywa cz³owiek"
www.bearded.pl.tl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Lipiec 29, 2009, 07:14:57 »

Serdeczne gratulacje! szczególnie 3 dnia, kiedy w klasie championów Morisek wygra³. Brawo Pawle! Super!

a swoj± drog±, JP Bernardi nadaje czasami imiona tak podobne i ludzace, ¿e mo¿na siê pomyliæ. Deference De Chester (czy nie ma tu b³êdu w pisowni Moniko?), o której mowa "Didi" to zapewne siostra Diplomate De Chester i Dior De Chester a nie naszej Difference, mieszkaj±cej w Polsce.

Dziêki za pozdrowienia od w³a¶ciciela Evergreena. Czasami na POP'a nie mo¿na siê dodzwoniæ, ale ma jeszcze szansê kontaktowaæ siê ze mn±, bo pewnikiem zna moj± stronê, tam s± telefony i adres mailowy  Chichot

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #2 : Lipiec 30, 2009, 06:57:12 »

We Francji mioty danego hodowcy z jednego roku s± na tê sama literkê z tego, co wiem, st±d czasem jest to myl±ce, szczególnie w du¿ych hodowlach.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Lipiec 31, 2009, 08:10:50 »

tyle to ja wiem Dagus, od wielu lat., tyle ze Deference i Diference to juz nie koniecznie tylko ta sama pierwsza literka :-)

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #4 : Lipiec 31, 2009, 09:58:53 »

To by³o do Moniki Gosiu, która napisa³a, ¿e siê zdziwi³a, ¿e z dwóch ró¿nych miotów, a na tê sam± literkê.
Ania i Angus
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 60

« Odpowiedz #5 : Lipiec 31, 2009, 11:44:51 »

Gratulacje dla Moriska Jak zawsze wspania³y.Do koñca roku jeszcze sporo czas i a¿ boje siê pomy¶leæ co ten Morisek jeszcze oze nawyczyniaæ
A co literek to we Francji jest taka zasada ,ze odgórnie jest ustalona litera na jak± w danym roku bed±  mieæ imiona szczeniaki.I ta zadasa dotyczy wszytskich ras.W sumie jest to jaki¶ porz±dek bo wiadomo ze pies na litere "D" jest urodzony 2008 na literkê  "C" 2007 a w tym roku jest literka "E"

pozdrawiamy
Ania i ANGUS
"w ¿yciu tylko to siê liczy ,by i¶æ  razem na 6 nogach i jednej smyczy"
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum fenixlife watahashiraberu shd madagaskar