Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Hodowla Smartness - nowinki  (Przeczytany 86531 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #120 : Marzec 03, 2011, 10:18:25 »

13 marca odbêdzie siê wrêczenie tej¿e odznaki "...", po po³udniu "......" jedziemy ¶wiêtowaæ do Kaliskiej "...".

tak jak napisalam Aneciu  13.o3.2011 - czyli w niedzielê po odbiorze odznaczenia. W poniedzia³ek bêdê leczy³a kaca 

To mniej wiêcej 20 lat hodowli ogó³em, bo Persa, pierwszy mój ju¿ wymarzony i okre¶lony Bearded Collie - urodzi³a siê 28.03.1991 roku, a przyjecha³a do nas w maju'1991.
Marzenie i ¶wiadomo¶æ o Bearded Collie powsta³o w 1989/1990 kiedy to w roku 1989 zobaczy³am "co¶" takiego na wystawie Poznañskiej, tyle ¿e z daleka i nie zd±¿y³am ich dogoniæ, a w 1990-tym znalaz³am ponownie, tym razem z sukcesem, bo wiedzia³am ju¿ co to za rasa 

oj zaskoczona by³am pewnie bardziej ni¿ ty Iwonko, oj, bardzo, bardzo... ale nie kryjê ¿e to mi³e zaskoczenie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 10:24:03 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #121 : Marzec 03, 2011, 11:43:21 »

Gratulacje 

Pozdrawiam
Anna
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #122 : Marzec 03, 2011, 14:04:18 »

Gratulacje Ma³gosiu !!! 

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #123 : Marzec 03, 2011, 16:17:17 »

No widzisz tak szybko czyta³am, ¿e nie doczyta³am kiedy   

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #124 : Marzec 03, 2011, 19:23:03 »

Ju¿ po prostu o tym oblewaniu mysla³a¶ . My siê stawimy godnie oblewac, bo jest co:)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #125 : Marzec 03, 2011, 21:32:04 »

Dziêki za gratulacje, nadal chyba jestem bardziej w szoku ni¿ rado¶æ odczuwam  mo¿e po nalewce dojdzie do mnie rzeczywisto¶æ  Chichot

Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #126 : Marzec 03, 2011, 22:07:16 »

Jescze raz Gosiu wielkie gratulacje

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #127 : Marzec 03, 2011, 22:43:16 »

Gosiu wspaniale wyroznienie,gratulacje:)

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #128 : Marzec 04, 2011, 08:40:44 »

Ju¿ po prostu o tym oblewaniu mysla³a¶ . My siê stawimy godnie oblewac, bo jest co:)

My równie¿ mamy juz w planach wizytê, ja oczywiscie z kierowc± 

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #129 : Marzec 04, 2011, 18:57:59 »

Dziêki za gratulacje, nadal chyba jestem bardziej w szoku ni¿ rado¶æ odczuwam  mo¿e po nalewce dojdzie do mnie rzeczywisto¶æ  Chichot

Jaka¶ na pewno
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #130 : Marzec 15, 2011, 17:48:23 »

Mi³o mieæ co¶ takiego w swoich archiwach, szczególnie ¿e to nagroda za to co jest moj± pasj±, czyli hodowlê.
Dziekujê Izie, Anetce i Dagmarze oraz ich rodzinom ludzkim i psim, za przyjazd do Kaliskiej i spêdzenie ze mn± mi³ego popo³udnia, ³atwiej cieszyæ siê, gdy jest z kim tê rado¶c dzieliæ  Chichot

Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #131 : Marzec 16, 2011, 23:50:35 »

No ladne cacko!Jeszcze raz gratulacje!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #132 : Marzec 25, 2011, 23:30:17 »

Pozwole sobie w tym miejscu przypomniec o urodzinkach smartnesiatek z miotu C ;DSkladam wiec mojej kochanej Cherrusi i jej rodzenstwu zyczenia co najmniej 20 lat zycia z pelna miska smakolykow , zycia w wielkiej radosci i milosci noi wielu sukcesow hodowlanych i wystawowych/tu Cherrusi zycze skonczenia intera w tym roku;)/! Buziak

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #133 : Marzec 27, 2011, 20:52:50 »

Kochani, mam nadziejê, ¿e bêdzie mi wybaczone spó¼nienie - ¿yczenia 100 lat dla Smartnesi±tek miotu C! Kochanym "maluchom" i ich w³a¶cicielom - cudownych wspólnych lat!!!

Só¼nienie mam nadziejê usprawiedliwione 

W nocy z 25 na 26 marca 2011 r. czyli w pieæ lat po Smartnesi±tkach C - Bounty powi³a swoje ostatnie szczeni±tka! Najpierw 4 ch³opców potem 4 dziewczynki 
Miot C zaczyna³ rodziæ siê po pó³nocy, ju¿ 25tego, teraz, pierwszy ch³opak przyszed³ na ¶wiat o 22:10 

no có¿, tym razem ch³opaki pcha³y siê do przodu i ¿aden gentemanem nie chcia³ byæ   

Wszystkie czuj± siê dobrze, przybieraj± na wadze, a Bounty jak zwykle, najwspanialsza i opiekuñcz mama. Staramy siê teraz troche odsapnaæ, i niebawem ka¿dego z osobna przedstawimy.

wszystkie ¶liczne, zdrowe :-)

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #134 : Marzec 27, 2011, 20:56:53 »

Pozwole sobie w tym miejscu przypomniec o urodzinkach smartnesiatek z miotu C ;DSkladam wiec mojej kochanej Cherrusi i jej rodzenstwu zyczenia co najmniej 20 lat zycia z pelna miska smakolykow , zycia w wielkiej radosci i milosci noi wielu sukcesow hodowlanych i wystawowych/tu Cherrusi zycze skonczenia intera w tym roku;)/! Buziak
dziêki Krysiu!
Mam nadziejê, ¿e i Princess w tym roku og³osi Intera  brak ka¿dej tylko 1 zagranicznego... wiêc.. musimy siê pozbieraæ i do roboty  bez wystaw tego sie nie zrobi hi hi hi

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum ultrawinterfell mundonovelas watahashiraberu k-l