Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 [2] 3 4 ... 19 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Hodowla Smartness - nowinki  (Przeczytany 86263 razy)
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #15 : Marzec 25, 2009, 20:03:59 »

Najlepsze zyczenia dla rodzenstwa! Wielu sukcesow wystawowych,hodowlanych, radosci na codzien! Wielkie podziekowania dla Gosi za to ze Cherry trafila do mnie do dzis pamietam dzien porodu kiedy czekalam w napieciu az urodza sie cztery suczki bo wlasnie bylam 4 w kolejnosci osoba czekajaca na suczke! To suczka ktora w 200% spelnila moje oczekiwania.Dzieki Gosiu! Podziekowania dla wszystkich za mile zyczenia!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #16 : Marzec 25, 2009, 21:22:16 »

Jak ju¿ tak sobie wspominamy, to moje S³oneczko w ogóle nie by³o w planach, ale jak pojecha³am robic fotki na 4-tygodnie, wziê³am ma³ego na rêce, a on obtoczy³ ja ³apkami - do dzisiaj tak ma, tylko ja ju¿ unie¶æ nie mogê , to wiedzia³am, ¿e to mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia  Buziak S³owem nie ma to jak przypadki, tym bardziej, ¿e to jedyny "mój" beardie, resztê mi Maciej bezczelnie "podkupi³"

Jeszcze raz dziêkujemy za ¿yczenia i 100 lat!
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #17 : Marzec 26, 2009, 07:03:58 »

No i ¿ycie toczy siê dalej  Chichot. "Maluchy" ju¿ ca³kiem du¿e, i nagrod± za to, ¿e ju¿ nie mogê wo³aæ na nie "Maluchy.. do domu!", jest Wasze zadowolenie i rado¶æ. Beardie s± cudowne, fajnie mieæ ich kilka, ale... nie mo¿na mieæ zbyt wielu, bo ka¿dy z nich, chce otrzymaæ porcjê pieszczot i uwagi. I nie ma nic milszego, jak wiedzieæ, ¿e z pietyzmem odchowane maluchy, które na ¶wiat przychodz±c wpada³y w moje rêce, które otrzymywa³y ode mnie pierwszego buziaka, zanim nawet Bounty zd±¿y³a go polizaæ, trafiaj± do domów, gdzie tê mi³o¶æ i uwagê otrzymuj± w takiej ilo¶ci, w jakiej u mnie zostaj±c, nie mog³yby otrzymaæ.

No wiêc, jeszcze raz moje s³oneczka, wszystkiego dobrego, niechaj zdrowie wam dopisuje, humorki te¿, a wasi kochani Pañciowie niech o was dbaj± tak jak do tej pory, bo bardziej to ju¿ chyba nie mog±

Uca³owania dla wszystkich kud³atych,
Ma³gorzata, mamo-babcia 

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #18 : Lipiec 05, 2009, 17:45:15 »

Kochani, z przyjemno¶ci± informujê ¿e dzia³a ju¿ nowy image mojej strony www.bearded.pl!  zapraszam. Jest tam jeszcze czê¶æ do uzupe³nienia m.in. strona wej¶ciowa  Chichot, wszytsko bêdzie siê kolejno pokazywa³o (st±d link do starej wersji), ale wszelkie sugestie i uwagi s± mile widziane.

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #19 : Lipiec 05, 2009, 19:37:51 »

Jestem pod wielkim wra¿eniem nowej stronki.  Szok Jest SUPER !!!!!!!!!!!

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #20 : Lipiec 05, 2009, 22:14:13 »

Jest dziełem Michała, mojegp syna, i co ważne, choć we flash'u, to zrobiona tak, abym sama mogła wstawiać informacje tam gdzie to potrzebne! 

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #21 : Lipiec 06, 2009, 18:05:59 »

Stronka zapowiada sie calkiem fajnie, z niecierpliwoscia czekam na efekt koncowy Jesli chodzi o sugestie, to brakuje mi troche ksiegi gosci, gdzie mozna byloby napisac od czasu do czasu mile slowo

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #22 : Lipiec 06, 2009, 20:38:21 »

jest w planie i ksiega gosci :-) bedzie w dziele "Kontakt" (tak jak napisalam w mapie strony). Piszcie co sie nie podoba i sie podoba, bo teraz jest czas na zmienianie i korekty. No i bledy lub cos co niezrozumiale... po latach ukladam wszystko na nowo, to nie latwe. Na szczecie, tym razem to prezent dla mnie od syna, i wyrecza mnie niemal we wszystkim. Musze tylko nazorowac :-)

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #23 : Lipiec 07, 2009, 04:19:33 »

Dodano stronê wej¶ciow±.... 

i Ksiêgê Go¶ci, na ¿yczenie  Chichot zapraszam.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 05:51:27 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #24 : Lipiec 07, 2009, 05:58:51 »

Strona bardzo ³adna. Gratulacje dla Micha³a

Pozdrawiam
Anna
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 19, 2009, 08:40:21 »

No i mam znowu siê czym pochwaliæ  Chichot Russin - Córeczka Grega i Kiwi (Alistair's Watch Out)  15 sierpnia 2009 zosta³a championem Szwecji!!! Youpiie!

oczywi¶cie ta informacja na mojej stronie www.bearded.pl w newsach ju¿ jest. Poza tym oczyw¶cie na stronie w³a¶cicielki www.svassas.com

Z uwagi na ci±g³e problemy z wirusami na serwerze, pomimo pro¶by o pomoc do w³. serwera - nic na razie nie mogê zrobiæ. Wirus wraca jak bunmerang! a ja mam kompa czystego 
w razie problemów stronka moja dostepna jest te¿ pod adresem www.smartness.bearded.pl

albo siê sprawa wyja¶ni i republika zacznie chroniæ serwer albo zmieniê republikê na co¶ innego...

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 19, 2009, 10:50:02 »

Gratulacje dla dumnego taty! Tym bardziej, ze Championat Szwecji nie tak latwo zdobyc

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 22, 2009, 13:02:34 »

Mamy nowego domownika :-) Princess nie mo¿e siê doczekaæ, kiedy j± bêdzie mog³a polizaæ 

a ma³a kicia... urzek³a mojego syna i jest ju¿ u nas. Zachowuje siê tak, jakby wiedzia³a ¿e to jej dom, bez stresu, bawi siê, je, tuli do r±k, przychodzi na zawo³anie. Jest superkowa  Chichot
http://picasaweb.google.pl/smartness.beardies/NowyDomownikSmartnessRodzinki#slideshow/5372761731426290706
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2009, 13:12:22 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 22, 2009, 13:49:23 »

Ad naszej rozmowy o kolorkach - jest to kotka szylkretowa, a wg powiedzenia - szczê¶liwy dom, gdzie szylkretki s± .
Ciekawe, co to za mieszanka - uszy godne kota orientalnego

Gratulacje i niech siê zdrowo chowa!
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 22, 2009, 15:06:50 »

Pewnie dlatego tak siê Micha³owi spodoba³a  (orient)

dziêki za podpowied¼ kolorow±, bo ja w tym kocio-kolorowym temacie nie jestem ekspert  Chichot jedn± ³apkê ma ja¶niejsz±, ma³y ognnik na czole.. jest zwyk³ym kotem, z jakiej mieszanki... pewnie siê nie dowiemy 

Strony: 1 [2] 3 4 ... 19 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

watahashiraberu madagaskar mundonovelas catziee cinemak