Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Hodowla Smartness - nowinki  (Przeczytany 86391 razy)
Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #210 : Pa¼dziernik 16, 2011, 19:14:15 »

te¿ jestem z mojej dziewczynki bardzo dumna no i z siebie równie¿ 
teraz le¿y sobie po kolacyjce na kanapie ob³o¿ona poduszkami i ma w nosie ten championat  Chichot Chichot Chichot

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #211 : Pa¼dziernik 16, 2011, 19:19:35 »

teraz le¿y sobie po kolacyjce na kanapie ob³o¿ona poduszkami i ma w nosie ten championat  Chichot Chichot Chichot

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #212 : Pa¼dziernik 25, 2011, 12:38:34 »

Kolejny Smartnesowy Champion :-) Toffifee - Eden Smartness zdobywaj±c na miêdzynarodowej poznañskiej wystawie o Zw.Polski CWC - uzyska³a prawo do tytu³u Champion Polski, przy okazji, zdoby³a tytu³ Zwyciêzcy Polski i kwalifikacje na Crufts'a  Chichot + oczywi¶cie koleny CACIB 

Merci na miêdzynarodowej wystawie w Poznaniu (1 dzieñ) do swojej kolekcji doda³a CWC i zdoby³a 2 CACIB, tym razem z Polski 

Maluchy La i Sally, ka¿da innego dnia wystaw - Najlepszym  Szczeniêciem w rasie  Chichot

no i zachcia³o mi siê policzyæ, obecnie jest 14 wyhodowanych championów z przydomkiem Smartness, 7 championów jest po Gregu na ¶wiecie, nie licz±c tych co urodzi³y siê w mojej hodowli, i 6 championów w hodowli, bez przydomka Smartness  Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2011, 12:49:31 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #213 : Pa¼dziernik 25, 2011, 21:03:41 »

Dla Toffifee Poznañ jest chyba szczê¶liwy Gratulacje, mam nadziejê, ¿e dane mi bêdzie spotkaæ dziewczyny na ¿ywo.

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #214 : Pa¼dziernik 25, 2011, 21:04:59 »

Szykujemy siê na Katowice :-)

Aga - Greta
Ekspert

Wiadomo¶ci: 504

« Odpowiedz #215 : Pa¼dziernik 26, 2011, 08:27:05 »

no to do zobaczenia Chichot

"Pies jest jedyn± istot± na tej ziemi, która kocha ciê bardziej ni¿ ty kochasz siebie"
www.beardedcollie.com.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #216 : Pa¼dziernik 26, 2011, 14:15:38 »

z maluchami czas bêdzie zacz±æ  wiêc.. do zobaczenia 

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #217 : Listopad 23, 2011, 13:20:30 »

Kochanym dzieciakom wszystkiego co najlepsze, gwiazdki z nieba,  i mnóstwo czasu od w³a¶cicieli :-)

jednym w dniu urodzin, drugim nieco przed, bowiem kolejne maluchy pchaj± siê na ten ¶wiat :-) i nie wiem jak bêdzie z czasem :-)

wszystkiego naj, naj, naj!!!

Marta
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 380

« Odpowiedz #218 : Listopad 23, 2011, 20:36:58 »

Sto lat! I trzymam kciuki za Maluszki 
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #219 : Listopad 24, 2011, 07:50:00 »

Wszystkiego najlepszego "maluchy" :-)

Pozdrawiam,
Iwona
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #220 : Listopad 25, 2011, 08:50:40 »

Pozwolê sobie napisaæ, ¿e w hodowli Smartness w dniu wczorajszym urodzi³o siê 9 maluszków ! 5 dziewczynek i 4 ch³opców.  Buziak Buziak Buziak

Wszystkiego najlepszego dla kolejnego pokolenia Smartness,  dla dzielnej mamusi i babci Gosi  Chichot

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #221 : Listopad 25, 2011, 15:12:00 »

W dzieñ po drugich urodzinkach miotu E i na 1 dzieñ przed drugimi urodzinkami kolejnego miotu F rodzinka Smartness powiêkszy³a siê o nowe, 9 kud³atych serduszek  Chichot

Dziêki Aneciu za wstêp :-) maluchy urodzi³y sie 24.11.2011, pomiêdzy godzin± 15 a 22:40.

Wszystkie ¶licznie umaszczone, aczkolwiek, oczekiwane kolorki siê nie pojawi³y, i chyba juz jak zwykle w hodowli Smartness s± czarno-bia³e maluchy  Widaæ, Smartness jako m.in. elegancja i szyk ma oznaczaæ te¿ i¶cie kolory które lubiê i które napewno z elegancj± siê kojarz± 

Podziêkowania dla Dagusi, która by³a z nami i pomaga³a przy porodzie. Naleweczki dosta³a  Chichot zas³u¿y³a sobie  Chichot

Maluszki na razie smacznie ¶pi± lub jedz±, Princess jest bardzo delikatn± mamusi±, bardzo czu³±, ale… ale mimo wszystko nie zapomina o sobie  Chichot bo jak ma³e ¶pi±, czasami przyjdzie do mnie do ³ó¿ka siê przytuliæ, i odebraæ swoja porcje g³asków :-)
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2011, 15:14:24 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #222 : Listopad 25, 2011, 20:05:26 »

Wielkie gratulacje - chyba nie tylko kolorki, ale ile liczba szczeniat jest w Twojej hodowli standardowa ;-)

Pozdrawiam,
Iwona
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #223 : Listopad 25, 2011, 22:08:58 »

Gratulacje!Witamy maluszki na swiecie tym razem plec sie wyrownala:)Czekamy z niecierpliwoscia na pierwsze zdjecia!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #224 : Listopad 26, 2011, 01:09:21 »

…..chyba nie tylko kolorki, ale ile liczba szczeniat jest w Twojej hodowli standardowa ;-)
pewnie tak  Chichot mam mo¿liwo¶æ badania progesteronu, mam Gregusia który baaardzo podpowiada kiedy i co robiæ, wiêc mi ³atwo wcelowaæ we w³a¶ciwy dzieñ i datê, a to warunek sukcesu  Chichot.
Co ja zrobiê jak mi go zabraknie… nawet nie chce o tym my¶leæ, to najwspanialszy facet ¶wiata….

Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

fenixlife madagaskar ultrawinterfell cinemak watahashiraberu