Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Hodowla Smartness - nowinki  (Przeczytany 86283 razy)
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 22, 2009, 16:14:51 »

Po prostu jest "niesamowita"  Chichot
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 22, 2009, 20:24:52 »

wazy ca³e 1,47 kg :-) Byli¶my u doktora Kaczora oczywi¶cie, zbadana, ogl±dniêta. Ma jak±¶ infekcjê, pobrany wymaz, oddany do labo :-) w poniedzia³êk wyniki a tymczasem male "gik" igie³k±, bo infekcjê trzeba zacz±æ leczyæ, potem najwy¿ej korekta leku, jesli nie trafiony.

Ale kicia odwa¿na, grzeczna jak ¿aden inny kot, slicznie da³a siê ogl±daæ niemal po sam ¿o³±dek, na wadze siedzia³a bez ruchu, po prostu jest super.

Lubi mleczko i... puszeczki Kittena Specific oczywi¶cie  (bo ten króluje w moim domu obecnie), wiêc dowiemy siê jak to jest z ma³ymi kociakami. Ma³a ma ok. 12 tygodni.

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 24, 2009, 08:08:09 »

Widze, ¿e trodzinka Smarness powiêksza  siê, powiêksza  Miziaczki dla uroczej koteczki ale ja narazie jestem fank± WAszego synusia czarnego.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 01, 2009, 19:17:39 »

No to i w³a¶nie dzi¶ s±... 13-te urodziny Boogie!

W³a¶nie 1 wrze¶nia, 1996 roku urodzi³a siê w Szwecji Boogie. Moje marzenie o suce hodowlanej. I choæ dzi¶ wiemy, ¿e w hodowli nie zaznaczy³a siê, nie da³a szczeniêcia które mog³oby byæ jej nastêpc±, to dla Bearded Collie i dla mnie zrobi³a bardzo wiele.
To ona w³a¶nie jako pierwszy Bearded Collie w Polsce zaczê³a królowaæ na ringach g³ównych wygrywaj±c rasy i grupy i plasuj±c siê na pud³ach BIS, to ona pokaza³a ludziom, ¿e jest co¶ takiego jak Beardie, bo wreszcie by³o widaæ tê rasê na wystawach. To za jej przyczyn± przyjecha³ Orsay, i za jej przyczyn± trafi³a na S³owacjê mama Lily, a pó¼niej i Lily do Polski... trudno wymieniæ na poczekaniu wszystko, co mia³o miejsce i co pó¼niej owocowa³o tak wspaniale.

Dzi¶ jest na zas³u¿onej emeryturze, i czuje siê na razie dobrze, nawet lepiej ni¿ przed pó³ roku :-)
Coroczny wystawny obiadek i spacerek ukoronowa³ ten dzieñ, a mi³y przypadek sprawi³, ze byli¶my dzis calutki dzieñ razem!

100 lat Boogie, od Ciebie wszysto siê tak naprawdê zaczê³o... mi³ych snów na kanapie, pysznego jad³a i jeszcze d³ugo mi³ych spacerków.

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 01, 2009, 19:21:15 »

Buniu wielkie 100 lat od ca³ego Domu Etny!!!
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 02, 2009, 13:56:46 »

Wszystkiego najlepszego Boogie!

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 02, 2009, 14:16:59 »

Sto lat Boogie! Wszystkiego najlepszego i mnostwo milosci Pañci

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:17:29 »

Dziêkujê w imieniu Boogie. Na tem moment okupuje kanapê  i zdaje siê byæ zadowolona  Chichot

zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 04, 2009, 10:36:08 »

Boogie musi wybaczyc nam spó¼nienie, ale "banda czterech" zaczê³a ostatnio mocno brykaæ  Chichot Chichot Chichot

¯yczymy, aby ta 13 by³a t± szczê¶liw± trzynastk± i rozpoczê³a kolejn± 13-tkê  Chichot Chichot Chichot
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 09, 2009, 18:52:19 »

No i jakby los tak chcia³, w tym magicznym dniu, kiedy Krycia i Tomek ¶lubowali... Bounty dosta³a wyczekiwan± cieczkê 

... no wiêc zaczê³o siê... teraz zaczynamy dzia³aæ, wakacje dobieg³y koñca 

Ania i Angus
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 60

« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 09, 2009, 19:14:25 »

Gosia napisa³a
No i jakby los tak chcia³, w tym magicznym dniu, kiedy Krycia i Tomek ¶lubowali... Bounty dosta³a wyczekiwan± cieczkê   
 proszê zwróciæ uwagê jak slicznie napis³a imiê panny m³odej - KRYCIA -i ju¿ wiadomo czym Gosia teraz  ¿yje 

pozdrawiamy
Ania i ANGUS
"w ¿yciu tylko to siê liczy ,by i¶æ  razem na 6 nogach i jednej smyczy"
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 09, 2009, 21:39:03 »

ojejku  sorry... mam nadziejê, ¿e bêdzie mi to wybaczone...

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 11, 2009, 19:13:58 »

100 lat dla mojej ulubienicy Boogi¶ki . Mnóstwo buziaków.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 19, 2009, 23:07:32 »

No i sta³o siê, domena przekierowana na adres serwera www.republika.pl/smartness zosta³a zablokowana bowiem ciagle wirusy wkrada³y siê na serwer REPUBLIKI!!!!

nie pomog³y maile do republiki, zmiana hase³, itp, nie nad±¿am z wymian± indeksu... zmiani³am serwer, i jak na razie wydaje siê, ¿e tu mam koniec problemów 

poniewa¿ domena jest zablokowana, zapraszam do odwiedzin mojej strony na www.smartness.pl

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #44 : Wrzesieñ 21, 2009, 08:15:37 »

Obie domena www.bearded.pl jest bezpieczna, przekierowana na nowy, bezpieczny serwer. 

Nie ma obaw wizyt u mnie :-) zapraszam.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 15, 2009, 19:59:41 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak fenixlife k-l mundonovelas madagaskar