Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witamy Wiosnê z Agility w Katowicach - wstêp wolny!  (Przeczytany 2300 razy)
DorkaWD
Go¶æ
« : Marzec 17, 2009, 00:05:34 »

21 marca w Parku im. Tadeusza Ko¶ciuszki w Katowicach czeka na nas 40 000m2 przestrzeni do psich harców, najd³u¿szy na ¦l±sku tor przeszkód dla psów, zawody sportowe, porady psich trenerów, weterynarzy i behawiorysty, a przede wszystkim najwiêksze spotkanie psiarzy z ca³ego ¦l±ska. Tak w skrócie mo¿na powiedzieæ o tej imprezie 

Wiosna z psiakami jest organizowana przez O¶rodek Szkolenia Psów Pastel na polanie przy restauracji "Zielone oczko" ul Ko¶ciuszki 101
Start: 11:00 Przewidywany koniec imprezy:14:00
Wstêp wolny!

Oczywi¶cie my z Pandziszem wybieramy siê  Zdzisiu jak tam u Was z planami i chêciami?
Mam nadziejê, ¿e uda mi siê z kim¶ z naszego grona tam spotkaæ 
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 21, 2009, 10:55:29 »

No i nie pojechali¶my  Zawstydzony Pogoda taka se nijaka... Zimno, wietrzno, jeszcze by mi siê Malwa przez te kilka godzin przeziêbi³a  Smutny
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #2 : Marzec 21, 2009, 11:00:52 »

uuuu szkoda  Niezdecydowany a w Poznaniu ca³kiem ³adnie. nic to, ¿yczê ¿eby siê impreza powtórzy³a i ¿eby¶cie dotarli na nastêpn± 

Pozdrawiam, AgA
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak muzycznekoloseum k-l catziee shd