Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: spacer birdo³ów w wielkopolsce 28.02.2009  (Przeczytany 4540 razy)
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« : Marzec 03, 2009, 02:19:05 »

ufff trochê to trwa³o ale uda³o siê zrzuciæ fotki na kompa. zatem wrzucam je tu. enjoy 

trochê nas by³o [Dagmara naliczy³a 12 psiaków. ja siê pogubi³am licz±c]. przemi³e towarzystwo w³ochaczy po³±czone z przesympatycznym towarzystwem ich ludziów. czego chcieæ wiêcej? tylko wiêcej takich spotkañ  dziêki za mile spêdzony czas!
a kto by³? Gosia, Aneta, Dagmara, Zdzisiu, Maciej, Arek, ja i Piotrek. psiaki: ojej..spróbujê, proszê ¶mia³o korygowaæ - Boogie, Plindza, Bounty [moja mi³o¶æ  Buziak], Greg, Oli, Beauty, Ballu [charakterna babeczka, a w³a¶ciwie mamu¶ka  ], Rafi, Deep, Daisy[??], Lily, Peanut. Je¶li o kim¶ zapomnia³am lub przekrêci³am to serdecznie przepraszam  Z politowaniem Peanut znowu najm³odszy w towarzystwie, czu³ respekt przed gromadk±. cud! hahaha 

zaczniemy od koñca - moja ulubiona fotka - TIME TO SAY GOODBYE by ekipa Gosi i Zdzisia

no i swawola

Peanut najbardziej upodoba³ sobie babciê Boogie, a w³a¶ciwie jej....pupê

o, kupa. daj pow±chaæ co by³o na ¶niadanie

chod¼ go podnie¶ i zobacz jak przyty³ 

ej ma³a, zas³aniasz widok!

Ty id¼ w prawo a my w lewo

co¶ wyniucha³y 

zagadka: kto to?

moja podnosz±ca_nó¿kê_przy_sikaniu duma 

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 03, 2009, 10:14:21 »

Szok 12 psów? To Wielkopolska przetrwa³a taki najazd kud³aczy? 
Przyznam, ¿e prawie oniemia³am widz±c tyle ¶licznych, ow³osionych pyszczków. Ka¿dy z osobna jest piêkny, ale w grupie... BOSSSSSSKIE!

M&M's BRAWO!!! Nó¿ka w górze podczas sikania wygl±da bardzo mêsko  Czy¿by¶ mia³ ochotê Olivierowi konkurencjê robiæ?  Chichot
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #2 : Marzec 03, 2009, 10:19:51 »

Niewatpliwie  Penaut pewnie by chcia³.. ale wiek na razie nie pozwala  Chichot

Dziêki wszystkim za spacerek, Wielkopolska przetrwa³a, mój skromny domek te¿  w najlepszym porz±dku, szkoda tylko ¿e Aga i Piotrek musieli siê zmyæ zaraz po spacerku, bo my balowali¶my trochê d³u¿ej...
Nic jednak dla nikogo straconego, zapraszam ja i my (jako Wielkopolska) na kolejne spotkanko  Chichot

AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #3 : Marzec 03, 2009, 11:10:08 »

decyzja o spacerku by³a spontaniczna, bo na 18 byli¶my umówieni ze znajomymi w mie¶cie i bali¶my siê ¿e nie zd±¿ymy. ale stwierdzi³am ¿e musimy wpa¶æ chocia¿ na godzinkê zobaczyæ siê z Wami i wypasaæ m³odego  jeszcze raz dziêki i polecamy siê na przysz³o¶æ! 

Dorka, m³ody mia³ przer±bane w tym stadku bo by³ najm³odszy! tak jak normalnie bryluje w towarzystwie tak tutaj musia³ ust±piæ starszakom  bawi³ siê mega dobrze ale widaæ by³o ¿e jest trochê onie¶mielony. ale wiedzia³ gdzie uderzaæ: upodoba³ sobie seniorkê stada, chcia³ siê jej...podlizaæ i uzyskaæ przez to wiêkszy pos³uch u innych, niestety Boogie by³a nieugiêta i pozwala³a dziaciakowi na amory tylko do pewnego stopnia 

a odno¶nie pierwszej foty to dodam tylko, ¿e samochód prowadzi³a Plindza  ona jest nieoceniona!! od razu siup na fotel kierowcy i wio! przewodziæ stadem! nawet w aucie  Chichot kochany pieszczoch.

w ogóle to chcia³am powiedzieæ, ¿e zazdroszczê Wam dziewczyn przytulasków... prawie wszystkie mnie wyca³owa³y i chcia³y siê miziaæ. chopaki mniej...jak to chopaki, noooo  Zawstydzony hyhyhyhy

Pozdrawiam, AgA
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2009, 11:28:38 »

Super zdjecia i tylko pozazdroscic tak licznego grona na spacerku To musial byc widok!

Pozdrawiam,
Iwona
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2009, 11:29:28 »

Spotkanko i spacerek SUPER udane :-)

Zapraszam do Gnie¼nieñskiej galerii TUZINA beardie.  

http://www.beardie.pl/galerie/gniezno2009/index.html

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2009, 11:32:49 wys³ane przez zdzichu » Zapisane
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2009, 12:15:52 »

Wielka szkoda ¿e na spacerek do Was , to trochê za daleko mamy. Psiaki super !!! A jakie szczê¶liwe w swoim towarzystwie.

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2009, 13:37:52 »

w³a¶ciwie... to mogli¶cie dzieñ wcze¶niej na wystawê siê wybraæ  Chichot zapraszam na kolejny.

Poza "jublem" jaki od czasu do czasu robi³ Rafi, Lily czy Plindza z Beauty, by³o do¶æ spokojnie i naprawdê, niemal ca³y czas, widaæ by³o te kud³ate u¶miechniête i zadowolone gêbuchy 

Dziêki Zdzisiu, mi³o wracaæ do tych chwil, tym bardziej, ¿e pogoda naprawdê by³a jak na zamówienie. Kud³acze czyste wróci³y do domu i nie by³o po mega spacerku - mega k±pania :-)

Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #8 : Marzec 03, 2009, 17:14:49 »

Ma³gosiu dziêkujemy. Kto wie... Mo¿e przy okazji odwiedzin naszego psiaka, umówimy siê na birdecie spotkanie. Na szczê¶cie ju¿ bêdzie coraz cieplej to i wyjazdów wiêcej.

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #9 : Marzec 03, 2009, 19:54:15 »

Szok 12 psów? To Wielkopolska przetrwa³a taki najazd kud³aczy? 
Przyznam, ¿e prawie oniemia³am widz±c tyle ¶licznych, ow³osionych pyszczków. Ka¿dy z osobna jest piêkny, ale w grupie... BOSSSSSSKIE!

M&M's BRAWO!!! Nó¿ka w górze podczas sikania wygl±da bardzo mêsko  Czy¿by¶ mia³ ochotê Olivierowi konkurencjê robiæ?  Chichot

No przy Gregusiu i Rafim to ma³y Olivier dostawa³ raczej po nosie, wiêc by nie ¶mia³. Tata i synek pilnowali porz±dku. 
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee cinemak mundonovelas shd watahashiraberu