Daffy te¿ rozpocz±³ drogê do championatu Polski :-)
Basia mia³a baaardzo trudne zadanie i rolê... by³y¶my obie w ringu o najlepszego psa, Daffy doskonale mnie zna i... za bardzo siê na mnie cieszy, st±d sprawia³ ma³e k³opoty na ringu, ale... na szczê¶cie uda³o jej sie opanowaæ go na tyle i w takich momentach, gdzie sêdzina na niego patrzy³a.
O rasê równie¿ Basia nie mia³a ³atwo, bo Lady (Double Delight) by³a wystawiana przeze mnie
i w ringu by³a baardzo atrakcyjna Melania, zachowuj±ca siê naprawdê wzorowo.
Cieszê siê tym bardziej, bo kolejny maluch mojej hodowli zakoñczy³ m³odzie¿owy championat w piêknym stylu... Lady (Double Delight) zdoby³a tytu³ Best Junior!!!
Gregusiowy synek, jak na debiut zaprezentowa³ siê ca³kiem dobrze, choæ... pewnie za chwilkê zrobi to lepiej :-) przed nim jeszcze wiele wystaw, bo ch³opczyk ³adny i s³odki z natury. Gratulacje!
Ogólnie.. Polska gór±
Wystawa na piêknym terenie, hala bardzo sympatyczna, ringi du¿e... chyba bêdê tam go¶ciem co rok.. to moje rodzinne miasto, a Drzonków, mój drugi dom... tam spêdzi³am ca³± moja m³odo¶æ... ech... wspomnienia, wspomnienia...
Nie zostawali¶my na BISach, rodzinne obowi±zki, w postaci siostry i ¶licznej mojej siostrzenicy oraz siostrzeñca by³y gór± :-)