Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Amberose Make Me Happy - Luna, czyli pozdrowienia z Finlandii  (Przeczytany 19657 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #15 : Luty 22, 2009, 17:23:36 »

ojezu, wiem ¿e siê powtarzam, ale cholernie zazdroszczê tak fajnej gromadki!

Bradzo dobrze to rozumiem, patrzenie na stadko beardie (przynajmniej dwa) to poprostu poezja.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #16 : Luty 23, 2009, 16:02:55 »

a je¶li zazdro¶æ bêdzie pozytywna i kreatywna to.... 

AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #17 : Luty 23, 2009, 16:38:16 »

a je¶li zazdro¶æ bêdzie pozytywna i kreatywna to.... 

zazdro¶æ jak najbardziej pozytywna, ale gorzej z kreatywno¶ci±.... nie z winy mojej skromnej osoby, raczej z "winy" realnie/racjonalnie podchodz±cego do ¿ycia mê¿a mego...ech... zero romantyzmu hyhy

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Luty 23, 2009, 17:52:39 »

Agatko, proszê mi tu nie narzekaæ na SKORPIONY!!! Owszem, trzeba nad nami w pewnych sprawach popracowaæ, ale zapewniam, ¿e mniej ni¿ przy BARANIE (mój "M" jest tak± strasznie racjonaln± rogacizn±  Chichot ).
Chcesz mieæ drugiego Beardusia? Energia pod±¿a za uwag±... Oczywi¶cie je¶li faktycznie chcesz 
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #19 : Luty 23, 2009, 19:11:59 »

ohoho  skorpiony maj± ciêêêêê¿kie charakterki  Z politowaniem oczywi¶cie s± wyj±tki, ale one na ogó³ potwierdzaj± regu³ê. znam kilka skorpionków wszystkie kocham i z wszystkimi siê mocno przyja¼niê, ale nie zmienia to faktu ¿e s± ciê¿kie i czasami trzeba z nimi postêpowaæ jak z jajkiem  skorpionik albo kocha albo nienawidzi, a jak nienawidzi to lepiej siê trzymaæ z daleka 
"energia pod±¿a za uwag±"? nie rozumiem..?
chcê, bardzo chcê, ale podobnie jak Piotrek jestem racjonalistk± czasami bujaj±c± w ob³okach [takie dziwad³o  ] i wiem ¿e na dzieñ dzisiejszy [mimo marzeñ o weso³ym stadku] 2 psiaki s± nierealne, z wielu wzglêdów. ale mo¿e kiedy¶ 

Pozdrawiam, AgA
Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #20 : Luty 23, 2009, 19:23:13 »

Hej, hej co wy chcecie od BARANA ¿e jest uparty, ale  potrafi popracowaæ nad Skorpionem i ju¿ drugi bearded jest, Agata jak chcesz to po¿yczê Tobie mojego Bosmana on opanowa³ do perfekcji urabianie skorpionów  , ja do 20 paru lat stosujê, jedn± zasadê skorpion musi my¶leæ ¿e ka¿dy dobry pomys³ pochodzi od niego Chichot.

Pozdrawiam
Anna
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #21 : Luty 23, 2009, 19:31:54 »

ja do 20 paru lat stosujê, jedn± zasadê skorpion musi my¶leæ ¿e ka¿dy dobry pomys³ pochodzi od niego Chichot.

dok³adnie!  ja jeszcze nie do koñca opanowa³am tê sztukê, ze wzglêdu mój [równie ciê¿ki] charakterek Panny, ale planujê j± kiedy¶ perfekcyjnie opanowaæ 

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Luty 23, 2009, 19:39:36 »

jedn± zasadê skorpion musi my¶leæ ¿e ka¿dy dobry pomys³ pochodzi od niego Chichot.
Co¶ to podejrzane  Co? Bo ja dok³adnie t± sam± zasadê stosujê do urabiania mojego Barani±tka 
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #23 : Luty 23, 2009, 20:01:12 »

Wychodzi na to, ze skorpion i baran to idealnie dobrana para  .

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #24 : Luty 24, 2009, 09:28:42 »

ohoho  skorpiony maj± ciêêêêê¿kie charakterki  Z politowaniem oczywi¶cie s± wyj±tki, ale one na ogó³ potwierdzaj± regu³ê. znam kilka skorpionków wszystkie kocham i z wszystkimi siê mocno przyja¼niê, ale nie zmienia to faktu ¿e s± ciê¿kie i czasami trzeba z nimi postêpowaæ jak z jajkiem  skorpionik albo kocha albo nienawidzi, a jak nienawidzi to lepiej siê trzymaæ z daleka 
"energia pod±¿a za uwag±"? nie rozumiem..?
chcê, bardzo chcê, ale podobnie jak Piotrek jestem racjonalistk± czasami bujaj±c± w ob³okach [takie dziwad³o  ] i wiem ¿e na dzieñ dzisiejszy [mimo marzeñ o weso³ym stadku] 2 psiaki s± nierealne, z wielu wzglêdów. ale mo¿e kiedy¶ 

Obra¿am siê - gadaæ mi tu na skorpiony!!!
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #25 : Luty 24, 2009, 10:19:09 »

Obra¿am siê - gadaæ mi tu na skorpiony!!!

hihihihi taki wp³yw gwiazd, ksiê¿yca i innych milky way'owych bzdurek, nooooo 

Pozdrawiam, AgA
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #26 : Luty 24, 2009, 15:19:02 »

uderz w stó³ a no¿yce siê same odezw± 

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #27 : Luty 25, 2009, 11:07:09 »

Szczê¶ciem nie wierzê w te bajki, bo jak inaczej wyt³umaczyæ 16 lat szczê¶liwego ¿ycia skorpiona z lwem?
Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #28 : Luty 25, 2009, 11:36:42 »

u nas 24 lata barana z skorpionem, i dlatego wiem ¿e skorpion to skomplikowany osobnik

Pozdrawiam
Anna
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #29 : Luty 26, 2009, 17:55:10 »

podziw dla Barana i Lwa ?  oj, oj, oj...

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l fenixlife shd watahashiraberu ultrawinterfell