Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 01.02.09 r. Amberoski & Family & Friends  (Przeczytany 11685 razy)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« : Styczeñ 24, 2009, 11:06:43 »

1 lutego w niedziele zapraszamy wszystkich chetnych na spacerek na Ska³kach Twardowskiego w Krakowie. Czy godzina 13:30 Wam pasuje? Fru, Aneirin, Skrawku?

Na mapie zaznaczy³am miejsce, ktore proponuje jako startowe - mozna tam zaparkowac samochody i do razu ruszyc w teren:

Pozdrawiam,
Iwona
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #1 : Styczeñ 26, 2009, 16:36:15 »

Odpowied¼ brzmi - tak W dodatku okazuje siê, ¿e prawdopodobnie jednak niedzielê mam woln± [upewniê siê w czwartek] i bêdê mog³a z wami pospacerowaæ Chichot A dotrzemy prosto z przedszkola, wiêc w razie paru minut opó¼nienia bêdziemy Was ¶cigaæ po ska³kach

Dorynkowie w komplecie te¿ chyba bêd±, wiêc zapowiada siê du¿y spacer. Przy okazji - Iwonko pytanie. S± tam trasy 'alejkowe', takie pod wózek Malwinki? Bo my chodzimy od innej strony, od Twardowskiego, i tamtej okolicy nie znam za dobrze

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 26, 2009, 17:04:10 »

Dziêki Fru, ¿e o nas pomy¶la³a¶  Buziak
Iwonko, w zimie wygodniej i bezpieczniej jest nam siê poruszaæ z wózkiem, by³by mi³o, gdyby ten spacer by³ ugrzeczniony (bez wspinaczki górskiej  ). No chyba, ¿e wierzysz, ¿e spacer po górkach mo¿e przy¶pieszyæ to i owo? Z mojego do¶wiadczenia wiem, ¿e nie przy¶piesza  Spoko
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Styczeñ 26, 2009, 17:14:26 »

Dorka, masz tak wiele pomys³ów... co¶ wymyslisz... 

DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 26, 2009, 17:18:45 »

Ma³gosiu, na wiosnê to wziê³abym chustê, lub Malwa na swoich nó¿kach by drepta³a  Ale teraz szczerze mówi±c, bojê siê nosiæ Malwê w chu¶cie (jeszcze siê po¶lizgnê) no i w pupinkê Malwie mo¿e byæ zimno.
Ale... liczê, ¿e jednak nasza "ciê¿arówka" nie zdecyduje siê na zdobywanie szczytów 
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #5 : Styczeñ 26, 2009, 19:42:16 »

Fajnie, ze bedziecie - ja jako ciezarowka, zawsze obchodze Skalki dookola bardzo lagodna sciezka, nie wymagajaca umiejetnosci wspinaczkowych. Aczkolwiek mniej wiecej polowa trasy jest dosc waska, ale damy rade - bedziemy trzymac sie szerokiej trasy, ktora biegnie przez las i najwyzej zawrocimy, gdy wozkiem nie bedzie sie dalo jechac dalej. O sniegu, ktory mial spasc ani widu, ani slychu, wiec dla wozka tym lepiej.

Bedziemy oczywiscie my, ale tez Krysia z Tomkiem i Cherry, no i przyjedzie nawet Artusek. Dodajmy do tego Zdzisia i Beautke, a tworzy sie juz calkiem spora ekipa Milka, dolaczycie do nas z dziewczynami?

Pozdrawiam,
Iwona
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #6 : Styczeñ 26, 2009, 23:12:36 »

Ogromnie ¿a³ujê ale akurat w tym dniu mamy rodzinne ¶wiêto.Ale na nastêpne spotkania piszemy siê jak najbardziej.Bardzo dziêkujemy za zaproszenie.

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #7 : Styczeñ 28, 2009, 11:51:22 »

Bêdzie jeszcze Konrad z Colin Chichot Grono siê powiêksza.. Oby tylko pogoda dopisa³a!

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #8 : Styczeñ 28, 2009, 12:45:09 »

ale fajnie macie  pozazdro¶ciæ  Spoko mi³ego spacerku i przede wszystkim ³adnej pogody.

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 30, 2009, 20:57:22 »

Tyta (mam nadziejê, ¿e jeszcze Ciê z³apiê na forum ), jak u Was z wolnym terminem? Jeste¶cie w stanie do nas do³±czyæ? Mam nadziejê, ¿e tak!!
Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #10 : Styczeñ 30, 2009, 21:03:39 »

W Krakowie bêdziemy, takie s± plany. Wystarczy ¿e spotkanie w O¶wiêcimiu przesz³o mi ko³o nosa. Cieszê siê ¿e bêdê mog³a was wszystkich poznaæ. Do zobaczenia w niedzielê.
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 30, 2009, 21:07:13 »

WSPANIALE!!!!  Jeszcze bardziej siê cieszê! Wiêc do zobaczenia
Mavi
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 57

« Odpowiedz #12 : Luty 01, 2009, 12:20:30 »

Bardzo nam przykro, ale niestety nie mo¿emy wzi±æ udzia³u w najbli¿szym spotkaniu, mamy nadziejê, ¿e to nie ostatnie i na kolejnym Brock te¿ siê stawi.
Pozdrawiamy wszystkich. Mi³ego spaceru!
Grupa Mavi.
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Luty 01, 2009, 13:27:07 »

hmmm... jakby to powiedzieæ  Zawstydzony
Wiêc... mój ukochany (choæ mo¿e ju¿ nie a¿ tak ) "M" w pi±tek popo³udniu zabarykadowa³ siê w sypialni i pozosta³ w niej do dzi¶ (z przerwami na zabiegi higieniczne). Od czasu do czasu dobiegaj± mnie jakie¶ jêki i pro¶by o szklankê wody Z politowaniem Oczywi¶cie nie mam czasu siê nim zajmowaæ - zaczê³am czytaæ pewn± ksi±¿kê (po raz trzeci) i nie mam czasu lataæ z herbatkami Zachcia³o mu siê grypy to niech teraz cierpi    Przez jego grypê (choæ jak dla mnie to ledwo przeziêbienie ) min±³ mnie spacer Ambersoków  Cholerka 
Pozostaje mi liczyæ na duuuuu¿± ilo¶æ zdjêæ i pikantne opowie¶ci. Mam nadziejê, ¿e wszyscy zabrali aparaty i ka¿dy zrobi przynajmniej po 100 zdjêæ
Dobra, wracam do lektury  Spoko
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #14 : Luty 01, 2009, 22:59:37 »

Po przywitaniu siê  - w³a¶ciwy spacer zacz±³ siê gdy osobnik Alfa zwo³a³ stado...

Maluchy ochoczo ruszy³y za nami..

Zero szacunku dla doros³ych..

starszyzna dawa³a czadu...

Nawet pokaza³a maluchom skok ala Ma³yszek...

Maluchy wspaniale siê bawi³y

A tak w ogóle to...

I jak tu mo¿na dogodziæ tym kud³aczom Co?
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 23:01:28 wys³ane przez zdzichu » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

watahashiraberu fenixlife mundonovelas ultrawinterfell shd