Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 18.01.09 r. 1. spotkanie Amberosków  (Przeczytany 8281 razy)
DorkaWD
Go¶æ
« : Styczeñ 11, 2009, 11:58:36 »

Sokoro ju¿ mowa o "spotkaæ" to...
Mam zaszczyt og³osiæ, ¿e w dniu 18-01-2009 w malowniczej miejscowo¶ci o bardzo wdziêcznej nazwie - O¶wiêcim  jest organizowany spacer niesamowitych Amberosków.
Ka¿dy zainteresowany powinien siê zg³osiæ w samo po³udnie, przed g³ówn± siedzib± Cherry (czyli blokiem Krysi  )
Czekamy z merdaj±cymi ogonkami 

Lista uczestników na TERAZ:
Chery, Luna, Jack +ich ludzie
Skrawek + jego ludzie
Panda + jej ludzie

Kto jeszcze do³±czy? Liczba miejsc nieograniczona 
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #1 : Styczeñ 11, 2009, 12:13:17 »

Pozwolilam sobie wydzielic ten watek i przeniesc do innego dzialu.

Pozdrawiam,
Iwona
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 12, 2009, 16:57:23 »

Iwonko, czy Twoje psiaki te¿ siê pojawi± na zlocie Amberosków?
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Styczeñ 13, 2009, 09:39:15 »

Bardzo bym chcia³a, ale nie wiem czy nam sie uda Smutny Mam nadzieje, ze tak...

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #4 : Styczeñ 13, 2009, 22:57:50 »

Koniecznie dajcie znaæ Ani Gibule, prababci Amberosków! mo¿e do³±czy... dla mnie... niestety za daleko jak na teraz :-(

Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #5 : Styczeñ 15, 2009, 17:07:52 »

Dizel i jego ludzie niestety nie przyjad±. Ale nastêpnym razem obiecujê ¿e bêdziemy.
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #6 : Styczeñ 22, 2009, 18:57:41 »

Kochani, z niecierpliwoscia czekam na zdjecia! A wiecie, ze kobietom w ciazy sie nie odmawia

Pozdrawiam,
Iwona
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #7 : Styczeñ 23, 2009, 09:02:32 »

No masz, masz ty szanta¿ystko Chichot  Buziak

http://picasaweb.google.com/Aneirin.Bard/PierwszySpacerAmberose

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 23, 2009, 10:53:23 »

Kasia, Ty to chyba ca³± noc wrzuca³a¶ te fotki  Chichot
My te¿ jakie¶ fotki mamy, tylko u mnie czasu co¶ mniej  Smutny Ale... postaram siê co¶ zdzia³aæ 

Spotkanie albo raczej wojnê plemienn±, i zajêcia z kamasutry  (tak to o mojej Pandzie Z politowaniem) trzeba koniecznie powtórzyæ! Niestety na pe³en sk³ad (7 szczeni±t) ju¿ nie ma szans bo Luna w ten weekend leci do Finlandii (??) Ale mo¿e nastêpnym razem uda siê namówiæ na przyjazd Dizla, Brocka i Lenê, bo Skrawka, Jacka i Pandê namawiaæ nie trzeba 
Ale, ale... by³o by super gdyby kto¶ z wujostwa do³±czy³ 
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #9 : Styczeñ 23, 2009, 11:13:46 »

Taak, ksiê¿niczka Pandora I Uleg³a Nie ma jak widok Skrawka poprawiaj±cego to i owo po braciszku Jacku.. Ale morduj±ce siê w krzakach Jack i Luna te¿ niczego sobie.

To kiedy nastêpne spotkanie? Je¶li chodzi o nas to sprawa jest odrobinkê skomplikowana, ale tylko odrobinkê. Idziemu jutro do przedszkola i w ka¿d± sobotê i niedzielê mamy zajêcia od 12 do 13.00 przez 8 tygodni. Wiêc je¶li spotkanie odby³oby siê w Krakowie po godzinie 13.00 to damy radê

Macie jakie¶ pomys³y na daty, które Wam pasuj±? Je¶li jak najwiêcej osób da znaæ, to dopasujemy termin tak, ¿eby jak najwiêcej osób mog³o wzi±æ udzia³ w tym - jak siê na to pogodowo zanosi - wytarzaniu w b³ocie stada birdedów i ich ludzi

Ja ju¿ teraz wiem, ¿e mam zajêty nastêpny weekend a 7 i 8 lutego wolny. Dalej jeszcze nie wiem. A wy?

ps. Dorcia - to Micha³ wrzuca³ fotki Ale nieszczególnie to absorbuj±ce, picasa robi takie rzeczy sama a w tym czasie w³a¶ciciel konta mo¿e np. zszyæ sobie zapiêcie od kiltu

- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 23, 2009, 11:36:58 »

7 lub 8 powiadasz? Iwonka co¶ mi ostatnio wspomina³a o 1, ale my¶lê, ¿e wszystko jest do dogrania 
Powodzenie w przedszkolu! Jestem pewna, ¿e Skrawcio bêdzie wybitnym uczniem 

Aaaa, to taki m±dry ten picasa? Sprawdzê go!
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #11 : Styczeñ 23, 2009, 11:51:45 »

W sumie to Micha³ mi przypomnia³, ¿e mamy walne zgromadzenie celtiki 7go :/ Wiêc siê zagêszcza trochê i jak na razie z pewnych wolnych dni zostaje mi 8 lutego. Ale je¶li chodzi o 1 lutego, to mo¿naby i tak zrobiæ, ¿e po prostu do³±czê do Was po pracy. Trudno :/ Albo do spaceru, albo pó¼niejszego spotkania, które oczywi¶cie odbêdzie siê w mniejszym lub wiêkszym gronie

DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 23, 2009, 12:14:57 »

A kto by ¶mia³ Celtom przeszkadzaæ! Ustalone ju¿, ¿e 7 to dzieñ dla zwolenników kraciastych szat 
Jak co¶ to 8 wchodzi w grê 
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 23, 2009, 12:41:09 wys³ane przez DorkaWD » Zapisane
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #13 : Styczeñ 23, 2009, 12:31:14 »

No masz, masz ty szanta¿ystko Chichot  Buziak

Kurcze, gdybym wiedziala, ze to tak dziala, czesciej korzystalabym z tego argumentu Dzieki - super zobaczyc te usmiechniete pychole, no i latajaca Cherry jest nie do pobicia

Jesli chodzi o kolejne spotkanie to wujostwo baaardzo chcialoby na nim byc, a ze rozne terminy, ktorych raczej przelozyc sie nie da, nas scigaja - proponuje 1 lutego w Krakowie na Skalkach Twardowskiego. Mam nadzieje, ze dolaczy do nas Zdzisiu z Beautka - niech poznaja maluchy swoja zwariowana ciotke, a co! Mozemy sie umowic po 13:00 mysle - dni teraz coraz dluzsze, a Skrawka i jego ludzi nie moze zabraknac.

Pozdrawiam,
Iwona
Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #14 : Styczeñ 23, 2009, 16:09:37 »

Piêkne fotki, ale¿ wam zazdroszczê, dobrze ¿e Dizel nie rozumie co mu przesz³o ko³o nosa, bo mia³abym u niego przechlapane. Je¿eli chodzi o spotkanie to pierwsza po³owa lutego jest ok.
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

shd catziee k-l madagaskar fenixlife