Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Agility INACZEJ  (Przeczytany 3525 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« : Styczeñ 09, 2009, 07:47:09 »

http://www.youtube.com/watch?v=txq_BogA1NM&feature=rec-HM-rn   

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 09, 2009, 12:53:49 »

I po co mi to by³o? Po co tu zagl±dam? W kompleksy siê wpêdzam 
Kto¶ myszkê wyszkoli³ do takiej perfekcji a ja nie radzê sobie z m±drym psem  Z politowaniem Obecnie przechodzimy z Pand± jaki¶ kryzys edukacyjny, albo to taki wiek albo co¶ sknoci³am 
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #2 : Styczeñ 09, 2009, 22:45:19 »

Je¶li co¶ idzie nie tak poprostu zbastuj na jaki¶ czas i spróbuj ponownie. Pamiêtaj ka¿de z³e emocje odczytuje Twój pies. Ja te¿ mia³am taki kryzys po przyje¼dzie Ballady do mnie. Ale którego¶ dnia zrobi³am rachunek sumienia i zaczê³am wszystko od nowa. Mia³am równie¿ takie tygodnie, kiedy nie mog³am wogóle dogadaæ siê z Ballu (ju¿ jako doros³±), przesta³am wtedy zabieraæ j± na treningi i po 3 tygodniach wszytsko wraca³o do normy.

Pies te¿ "czowiek" mozecie mieæ lepsze i gorsze dni .

Wszystko bedzie OK.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #3 : Styczeñ 10, 2009, 08:01:21 »

jestem pod wra¿eniem podziwiam ludzi, którzy maj± tyle cierpliwo¶ci, no i przede wszystkim predyspozycje, do tego aby trenowaæ zwierzêta.... psy czy szympansy s± na tyle inteligentne, ¿e szkolenie ich jest czym¶...hmmm... normalnym [nie mówiê, ¿e ³atwym czy b³ahym, ale prêdzej znajdê w internecie oferty szkolenia psów ni¿ np. tchórzofretek].
wyszkolona mysz, owca, koñ czy tygrys, a nawet widzia³am kiedy¶ kota który "udawa³" psa [podaj ³apê, siad, kulaj siê itp ] - podziwiam... super filmik.

Pozdrawiam, AgA
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas k-l cinemak madagaskar muzycznekoloseum