Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Z Egidy Smartness - ¶nie¿ne szaleñstwo  (Przeczytany 3746 razy)
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« : Grudzieñ 28, 2008, 18:25:37 »

dzisiaj spacerek ze smartnessami na pokrytym ¶niegiem polu. niesamowite bo u nas [50km dalej] nie ma ¶niegu ani grama..
psiaki siê wybiega³y, wyszczeka³y, wytarza³y i zrobi³y nam przyjemno¶æ bo porz±dnie siê wymêczy³y 
Peanut zosta³ przyjêty przez weso³± gromadkê bardzo poprawnie, aczkolwiek g³owa rodziny Greg od czasu do czasu sztorcowa³ ma³ego ³obuza. chocia¿ wcale mu siê nie dziwiê skoro dzieciak ca³y czas zaczepia³ jego kobietki  Z politowaniem dziewczyny te¿ nie pozostawa³y d³u¿ne 'koñskim zalotom' podrostka, a co! 
na zdjêciach: Peanut, Greg, Bounty [ojoooooj, zakocha³am siê....!], Plindza, Kora i babunia Boogie
dajê linka, bo zdjêæ jest sporo i ciê¿ko mi wybraæ najfajniejsze
http://tinyurl.com/9ub4se

Ma³gosia, dziêki Buziak

Pozdrawiam, AgA
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 28, 2008, 19:19:17 »

Agaciu, to my dziêkujemy za tak fajny spacerek, urozmaicenia zawsze mile widziane!
no i dziêki za super sesjê! poza Penautem z u¶miechniêta ca³y czas mordk± Plindza na horyzoncie jest "The best" 

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 28, 2008, 20:50:51 »

Faktycznie Peanut ca³y czas z usmiechniêta gebunia hi, hi. Wyruznia siê nie tylko ilo¶ci± bieli (co jest urocze) ale i chyba temperamentem co raczej widac nawet na zdjeciach. Buziak wielki dla "malucha"

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 28, 2008, 23:16:08 »

energi± to wyró¿nia³a siê... Plindza :-) dosta³a ksywkê "turbo-Birdo³" 
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 29, 2008, 13:16:38 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 29, 2008, 11:53:38 »

Zazdroszczê  Niez³± frajdê mia³y m³ody M&M's, tyle cudnych psiaków do kochania hihi... A Tobie Agatko zazdroszczê spotkania z Ma³gosi±. Zapewne wiele ciekawych historyjek us³ysza³a¶ i rad dosta³a¶.
echhh... Zazdro¶nica ze mnie 
Muszê bardziej naciskaæ na Krysiê w sprawie spaceru po O¶wiêcimskich terenach 
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 29, 2008, 13:19:30 »

Ej! Krysiu! Iwonko! czas na spacerek! czas i pogoda dopisuje!  byle daleko od miast, gdzie petardy króluj±.
Maluszkowi w Twoim Iwonko brzuszku i Tobie samej przyda siê troszkê ruchu na ¶wie¿ym powietrzu, a Krysia jako kole¿anka powinna Ci w tym pomóc  Chichot

no... dalej  na spacerki!

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee madagaskar shd cinemak muzycznekoloseum