Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Smartnesi±tka na spacerku...  (Przeczytany 4732 razy)
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« : Grudzieñ 26, 2008, 14:44:22 »

Tym razem ¶wi±tecznym, w towarzystwie Kory, rodzonej siostry mojej nie¿yj±cej Effie. Kundlom takie spacery siê podobaj± jak zwykle, choæ teraz spacerki ciekawsze, bo cioteczka Kora jest bardzo zabawowa  Chichot
Mnie podoba³ siê... bardziej ni¿ zwykle, bo po bieganiu polami niekonieczna by³a potem k±piel 
zapraszam:
http://picasaweb.google.pl/smartness.beardies/Christmas2008#

AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 26, 2008, 14:58:47 »

genialna gromadka pozazdro¶ciæ ach pozazdro¶ciæ... a fotki 3,4 i 5 gdzie psiaki s± do siebie przytulone - absolutna rewelacja! Ma³gosia, my musimy kiedy¶ wpa¶æ do Ciebie na te pola ¿eby m³ody pobiega³ z Twoj± weso³± gromadk±. oczywi¶cie je¶li Princesska go nie pogoni
swoj± drog± - sk±d Ty ten ¶nieg wytrzasnê³a¶?? u nas [wcale nie a¿ tak daleko od Ciebie] ani grama  Niezdecydowany

Pozdrawiam, AgA
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 26, 2008, 15:43:12 »

Bo my mamy specjaln± opiekê 
i zawsze mile widzimy go¶ci (Plindza chyba nie bêdzie a¿ taka byle jaka..)! szczególnie przy takiej pogodzie. Swoj± drog±, mamy wakacje przez ca³y ¶wi±teczny czas!

DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 27, 2008, 13:00:02 »

U nas te¿ jest ¶nieg  Agatko, mo¿e do nas wpadniecie?
Ma³gosiu, te psiaki s± wszystkie Twoje?  Szok BOSSSSKIE stado! Ja te¿ chcê (na chceniu siê koñczy ) Mogê jedynie potakiwaæ Agatce, bo mnie te¿ najbardziej ujê³y te przytulane fotki. Oj muszê pocisn±æ te Nasze dziewczyny (Iwonê i Krysiê) o spotkanie Ambersoków.
Czochranko dla Berdo³ków  Buziak
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 27, 2008, 22:32:26 »

Kora nie jest moja, to siostra Effie. Przywioz³am je razem, i Kora zamieszka³a u Doroty, z któr± po³±czy³a nas nie tylko znajomo¶æ ale i przyja¼ñ
W domu s± 4 Beardie. Boogie (obciêta), Greg, Bounty i Princess, ale zapewne nied³ugo stadko siê powiêkszy  ale nie za nadto... ze wszystkim nale¿y zachowaæ umiar, nie tylko "chciejstwo" jest wa¿ne  Chichot wiêc... z czasem i u Ciebie znajdzie siê czas i miejsce na kolejnego... 

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #5 : Luty 21, 2009, 19:44:18 »

i kolejny spacerek... Ania z Alm± i synkiem (Grega) Bosmanem znowu nas odwiedzili, pogoda dopisa³a, psiaki ¶wietnie siê bawi³y. Olivier zakocha³ siê w Almie... ale ta nie mia³a ochoty na amory 

nie mamy tak wiele ¶niegu jak po³udnie Polski ale...  có¿, trzeba cieszyæ siê tym co siê ma  Chichot

zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.pl/smartness.beardies/Zima_2009_21luty#slideshow

zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #6 : Luty 21, 2009, 19:55:41 »

Faktycznie, ¶niegu jak u nas po od¶nie¿eniu, ale za to PIÊKNE stadko  Chichot Chichot Chichot
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Luty 21, 2009, 20:06:25 »

Stadko jak marzenie!
Olivier dosta³ kosza?  Szok hihi  A niech wie, ¿e ma siê bardziej staraæ 
Ja ju¿ ¶niegu mam do¶æ i to serdecznie  Z politowaniem Choæ mo¿e lepsze to ni¿ b³oto 
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 10:01:03 wys³ane przez DorkaWD » Zapisane
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #8 : Luty 22, 2009, 07:22:26 »

mój ogródek jest do¶æ szczególny. Zima, czyli niska temperatura utrzymuje siê tu najd³u¿ej, potem nadchodzi szybciutko wiosna, i w³a¶ciwie, takich "b³otnych" dni mam niewiele.
Niestety, w takim czasie spacerki na polu s± ograniczone, bowiem ¿yzna gleba, wydaj±ca w okolicy jeden z wy¿szych plonów, dla Birdo³ków akurat ma³o siê nadaje  Chichot, wtedy musz± zadowoliæ siê rzadszymi spacerkami, ale za to jad± autem na poligon (by³y), tam jest trawa, trawa, trawa...

na co dzieñ maj± du¿y ogród do w³asnej dyspozycji 

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

madagaskar shd catziee fenixlife watahashiraberu