Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Luna i Jack, czyli Amberoski (polskÂą) zimÂą  (Przeczytany 2817 razy)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« : Grudzień 19, 2008, 19:56:26 »

Kilka zdjec z dzisiejszego spacerku, nie najlepszej jakosci, ale warunki byly iscie bojowe

Pozdrawiam,
Iwona
DorkaWD
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 20, 2008, 14:11:31 »

No i znowu Ambersoki byÂły na spacerze 
Podziwiam, z trzeba psami na spacer, w tym dwa to jeszcze szczeniaki... a ja sobie z jednym juÂż nie radzĂŞ  Z politowaniem Nocne spacery sÂą O.K. za to w dzieĂą gdy jest duÂżo ludzi i ró¿nych dziwolÂągĂłw (np. autobusy czy ciĂŞÂżarĂłwki) to Panda Âświruje  Szok

Jakbym nie znaÂła swojej Pandy to pomyÂślaÂłabym, Âże te dwa maleĂąstwa to AnioÂłki, ale juÂż nie dam siĂŞ nabraĂŚ na te piĂŞkne oczy 

Luna w styczniu leci/ jedzie do nowego domu, a co z Jackiem?
Fru
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 20, 2008, 14:22:49 »

ÂŚliczniuchy maluchy Chichot Oczka im siĂŞ wybarwiajÂą wszystkim rĂłwno Chichot I widzĂŞ, Âże zajÂączkujÂą teÂż jak caÂłe rodzeĂąstwo Chichot My siĂŞ dziÂś wybieramy po poÂłudniu, ale coÂś Âśnieg nie dopisuje w Krakowie :/ Fotki jakieÂś raczej bĂŞdÂą, ale samotny spacer to nie to samo, co bawiĂŚ siĂŞ z innym pieskiem.. ZazdroÂścimy wam bardzo

"- O, widzĂŞ, Âże rzeczywiÂście ma dwa..
- ZostaÂł mi jeden zapasowy - wyjaÂśniÂł Igor, a Skrawek podskakiwaÂł przy nim. - PomyslaÂłem, Âże jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bĂŞdzie miaÂł radoÂści z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Grudzień 21, 2008, 12:54:40 »

Piekne maluchy i super Âśnieg. Echh tĂŞskniĂŞ juÂż za jednym i za drugim, BliÂżniaki juz prawie dorosÂłe...
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l shd muzycznekoloseum watahashiraberu fenixlife