Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowy talent Agility  (Przeczytany 3949 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« : Grudzieñ 07, 2008, 19:19:10 »

W dniu dzisiejszym na Miko³ajkowym treningu w moim klubie mia³am wspania³ych go¶ci. Przyjecha³a do nas Ada z Dilk± - Dilayla z Domu Etny . I nie mogê siê powstrzymaæ aby nie powiedzieæ kilka s³ów na temat tej parki. W zwi±zku z tym, ze to nie moje dziecko wiêc chyba moge powiedzieæ , ¿e jestem obiektywna.

Dilka z tego co wiem by³a pierwszy raz na torze agaility, by³am i jestem pod wielkim wra¿eniem , ¿e pokona³a wszystkie przeszkody bez lêku ale za to z wielk± pasj± robienia tego co chce Pañcia. Bêd±c pierwszy raz na torze dziewczyny przebieg³y go konkuruj±c w mini-zawodach z duetami, które regularnie trenuj±.
Tworz± wspaniale zgrany duet i wspólna praca sprawia im tak wiele rado¶ci. Ada wielka BRAWA!!!!!!! Macie z Dilk± przed sob± pewnie nie jeden sukces. Oby tak dalej.

A oto film z przebiegu dziewczyn http://pl.youtube.com/watch?v=mvWCQNzFhR4

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 07, 2008, 19:27:43 »

WoW!!! ogromne brawa!!! jako Babcia jestem szczególnie szczê¶liwa, choæ wiem, ¿e ten talent ma zapewne w wiêkszym stopniu po mamusi  ale co tam, BRAWO! SUPER!

Dziêki Aneciu za ten filmik Chichot

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 08, 2008, 08:17:56 »

Szok
Moze nie bede obiektywna jako "babcia", ale jestem w szoku - wspaniale dziewczyny. Moze ja marnuje w domu dwa talenty. Adrianko jestem pod wrazeniem pieknego kontaktu, ktory macie ze soba - bardzo Ci dziekuje i  zycze Wam wielu wspolnych sukcesow i radosci!!!

Lily i Gregus dali madre dzieciaki!

Anetko wielkie dzieki za pamiec. Czy moge ukrasc fillmik na stronke?
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 08, 2008, 16:56:09 »

Jestem pod wrazeniem, jesli to pierwszy przebieg dziewczyn to tylko pogratulowac wspanialego kontaktu, jaki maja Czekamy wiec na pierwsze sportowe sukcesy, po takim debiucie nie moze byc inaczej

Pozdrawiam,
Iwona
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 08, 2008, 19:07:18 »

Szok
Moze nie bede obiektywna jako "babcia", ale jestem w szoku - wspaniale dziewczyny. Moze ja marnuje w domu dwa talenty. Adrianko jestem pod wrazeniem pieknego kontaktu, ktory macie ze soba - bardzo Ci dziekuje i  zycze Wam wielu wspolnych sukcesow i radosci!!!

Lily i Gregus dali madre dzieciaki!

Anetko wielkie dzieki za pamiec. Czy moge ukrasc fillmik na stronke?

Dagusia , film nie jest mojego autorstwa wiêc muszê zapytaæ o zgodê.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 08, 2008, 20:03:57 »

super  zazdroszczê toru... i mo¿liwo¶ci fruwania co weekend... mo¿e jako¶ wiosn±/latem wpadniemy do Was na weekend poskakaæ...? czujê w ko¶ciach, ¿e m³odemu by siê to spodoba³o.

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 09, 2008, 09:43:11 »

BRAWA dla Dziewczyn!
Zazdroszczê mo¿liwo¶ci treningu pod okiem Anety.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

cinemak muzycznekoloseum madagaskar fenixlife catziee