Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amberose Make Me Smile zwana PandÂą  (Przeczytany 33581 razy)
Alma
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #60 : Styczeń 27, 2009, 11:44:18 »

No tak wcale siĂŞ nie dziwie ktĂłry by  ÂśmiaÂł siĂŞ sprzeciwiaĂŚ pogromczyni dogĂłw

Pozdrawiam
Anna
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #61 : Styczeń 27, 2009, 13:15:31 »

Kochana, 16 lat pracy nad jednym facetem od wczesnej mÂłodoÂści musi przynosiĂŚ jakieÂś rezultaty 
zdzichu
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #62 : Styczeń 27, 2009, 13:53:29 »

HO,hhooo, aleÂż tu "psioczenie" na "M" odchodzi, no, no, noooo

Wiem, Âże te szczoteczki to 'mercedesy" wÂśrĂłd szczotek, ale co byÂście powiedziaÂły, gdyby to wasz "M" kupiÂł zamiast "polskiej myÂśli technicznej" (czytaj maluch, polonez) prawdziwego merca??

Jedyna wymĂłwka do kupna tej szczotki to ta, Âże to dla Naszego beardusia,
ktĂłremu niczego nie moÂżna odmĂłwiĂŚ.
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #63 : Styczeń 27, 2009, 14:18:45 »

Zdzisiu, alez gdziÂżz byÂśmy smiaÂły na takich fajnych chÂłopakĂłw

Ja mĂłwiĂŞ Maciejowi, Âże to dla kego ukochanej Lily - dziaÂła bez pudÂła.
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #64 : Styczeń 27, 2009, 16:40:49 »

Kochana szczotka o ktĂłrej mowa jest NAJTAÑSZÂĄ szczotkÂą jaka moÂżna kupiĂŚ dla beardie!!!  Chichot i to fakt, zwaÂżywszy Âże przez kolejne 8-10 lat na inne nie wydasz ani grosza.

Tyta
GoœÌ
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #65 : Styczeń 27, 2009, 18:10:55 »

Mój "M" wie ile szczotka kosztuje, dowiedział się przy okazji bycia na wystawie ( oczywiście byliśmy jako widzowie) no i wtedy powiedział: " żeby ci tylko nie przyszło do głowy żeby to  kiedykolwiek kupić", a teraz mówi: porządny pies, to i porządna szczotka.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2009, 19:57:46 wysłane przez Iwona » Zapisane
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #66 : Styczeń 27, 2009, 21:15:27 »

Kochana szczotka o ktĂłrej mowa jest NAJTAÑSZÂĄ szczotkÂą jaka moÂżna kupiĂŚ dla beardie!!!  Chichot i to fakt, zwaÂżywszy Âże przez kolejne 8-10 lat na inne nie wydasz ani grosza.

Mnie osobiÂście sam MP nie wystarcza, szczegĂłlnie dla Rafiego. Co nie zmienia faktu, Âże szczotka cudowna i przy mojej gromadce na 4-5 lat starczy, wiĂŞc dla jednego beardie ze spokojem na dÂłuuuuÂżej.

A swoja drogÂą Zdzisiu zaraz da nam bana za ten off-topic.
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #67 : Styczeń 28, 2009, 07:47:50 »

zanim zrobi bana, ja uzywam szczotke MP 10 lat 

Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #68 : Styczeń 28, 2009, 08:04:25 »

Ale gwoli ÂścisÂłosci nie jednÂą Gosiu.
DorkaWD
Gość
« Odpowiedz #69 : Styczeń 28, 2009, 15:23:32 »

Czyli stanĂŞÂło na szczotce  Co?
Wracamy teraz do tematu, czyli do podziwiania, tak jest - PODZIWIANIA (!!!) piĂŞknej PANDY, a nie pisania hymnĂłw pochwalnych pod adresem szczotki
Na pierwszej Malwa robi "kocham ciĂŞ". Niezdarne to jeszcze, ale jakÂże sÂłodkie A na ostatnim z serii "szczeniÂątka" Pandzisz robi Malwie "kocham ciĂŞ". I tak mam przez caÂły dzieĂą, jedna drugÂą oblizuje    Malwa ma teraz okres pokazywania oka, wiĂŞc pilnowaĂŚ muszĂŞ by mi Pandy nie oÂślepiÂła... Nie miaÂła baba kÂłopotu...

A tu Pandzisz pokazuje co myÂśli o pisaniu o szczotce w jej wÂątku 

Niestety nasz aparat wÂłaÂśnie skonaÂł (nagle, wiĂŞc chyba nie cierpiaÂł ) a to oznacza brak fotek przez bliÂżej nieokreÂślony czas  Smutny
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2009, 16:47:14 wysłane przez DorkaWD » Zapisane
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #70 : Styczeń 28, 2009, 17:23:23 »

Nietrudno podziwiac widzac takie urocze zdjecia Widze, ze kwitnie prawdziwa milosc

Pozdrawiam,
Iwona
zdzichu
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #71 : Styczeń 28, 2009, 18:32:29 »

ZdjĂŞcia super  Chichot

Tylko Piotrkowi nie pokazujcie bo jak zacznie "uzupeÂłniaĂŚ" ludzkie dzieci do beardie jakie majÂą z IwonkÂą to ....

Ale zdjĂŞcia naprawdĂŞ sÂą super.
Krysia
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #72 : Styczeń 28, 2009, 19:20:36 »

Jakie one sa slodkie! Tak slicznie razem sie prezentuja ze fajny plakat by mozna bylo zrobic ,powiesic na scianie i patrzec na nie calymi dniami! Widac ze dobrze sie czuja w swoim towarzsystwie! Wiedzialam ze Pandzia sie spisze pod tym wzgledem ale to duza wasza zasluga ,gratulacje!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
DorkaWD
Gość
« Odpowiedz #73 : Styczeń 29, 2009, 13:36:04 »

NaszÂą "zasÂługÂą" jest tylko Malwa  Panda to juÂż nie nasza sprawka  - mam na to metryczkĂŞ 
A no dogadujÂą siĂŞ dziewczyny, raz delikatniej i bardziej pokojowo a raz mocniej i wtedy  Szok
Mamy juÂż na koncie kilka potarganych rajstopek, kilka pogryzionych zabawek i takie tam  Z politowaniem
StaraÂłam siĂŞ nauczyĂŚ PandĂŞ, Âże pewnych zabawek nie wolno jej braĂŚ w pychol. NauczyÂła siĂŞ szybko co jest zakazane a potem jeszcze szybciej Malwa jÂą nauczyÂła jak fajnie jest siĂŞ bawiĂŚ tym zakazanym  Zawstydzony PrzestaÂłam reagowaĂŚ... Tylko chodzĂŞ i mĂłwiĂŞ do Pandy "oddaj" i idĂŞ myĂŚ to co przed chwilÂą Panda wyglamaÂła by potem znowu jej to zabraĂŚ... Jest plus - Panda potrafi oddawaĂŚ (jak ma dobry humor )
Malwa ÂściÂąga PandĂŞ na ciemnÂą stronĂŞ mocy  I nawet nie zdajecie sobie sprawy jak moje dziecko siĂŞ przy tym cieszy  Na szczĂŞÂście do rozlewu krwi jeszcze nie doszÂło i oby ten stan siĂŞ utrzymaÂł
MaÂłgorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #74 : Styczeń 30, 2009, 07:02:25 »

Rozlewu krwi siĂŞ nie spodziewam  bo to nie w stylu Beardie, ale... za to masz jak w banku... bandĂŞ 2ch przeciwko sobie  w kwestiach... no powiedzmy zababwowo-wychowawczych.  Chichot

jedynÂą chyba drogÂą do uzyskania najlepszych rezultatĂłw jest nauczyĂŚ MalwinkĂŞ, Âże piesek powinien jej sÂłuchaĂŚ i Âże to fajne.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2009, 07:04:01 wysłane przez MaÂłgorzata » Zapisane

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

madagaskar shd watahashiraberu muzycznekoloseum mundonovelas