Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Amberose Make Me Smile zwana Pand±  (Przeczytany 33446 razy)
Alma
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 388

« Odpowiedz #60 : Styczeñ 27, 2009, 11:44:18 »

No tak wcale siê nie dziwie który by  ¶mia³ siê sprzeciwiaæ pogromczyni dogów

Pozdrawiam
Anna
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #61 : Styczeñ 27, 2009, 13:15:31 »

Kochana, 16 lat pracy nad jednym facetem od wczesnej m³odo¶ci musi przynosiæ jakie¶ rezultaty 
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #62 : Styczeñ 27, 2009, 13:53:29 »

HO,hhooo, ale¿ tu "psioczenie" na "M" odchodzi, no, no, noooo

Wiem, ¿e te szczoteczki to 'mercedesy" w¶ród szczotek, ale co by¶cie powiedzia³y, gdyby to wasz "M" kupi³ zamiast "polskiej my¶li technicznej" (czytaj maluch, polonez) prawdziwego merca??

Jedyna wymówka do kupna tej szczotki to ta, ¿e to dla Naszego beardusia,
któremu niczego nie mo¿na odmówiæ.
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #63 : Styczeñ 27, 2009, 14:18:45 »

Zdzisiu, alez gdzi¿z by¶my smia³y na takich fajnych ch³opaków

Ja mówiê Maciejowi, ¿e to dla kego ukochanej Lily - dzia³a bez pud³a.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #64 : Styczeñ 27, 2009, 16:40:49 »

Kochana szczotka o której mowa jest NAJTAÑSZ¡ szczotk± jaka mo¿na kupiæ dla beardie!!!  Chichot i to fakt, zwa¿ywszy ¿e przez kolejne 8-10 lat na inne nie wydasz ani grosza.

Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #65 : Styczeñ 27, 2009, 18:10:55 »

Mój "M" wie ile szczotka kosztuje, dowiedział się przy okazji bycia na wystawie ( oczywiście byliśmy jako widzowie) no i wtedy powiedział: " żeby ci tylko nie przyszło do głowy żeby to  kiedykolwiek kupić", a teraz mówi: porządny pies, to i porządna szczotka.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2009, 19:57:46 wys³ane przez Iwona » Zapisane
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #66 : Styczeñ 27, 2009, 21:15:27 »

Kochana szczotka o której mowa jest NAJTAÑSZ¡ szczotk± jaka mo¿na kupiæ dla beardie!!!  Chichot i to fakt, zwa¿ywszy ¿e przez kolejne 8-10 lat na inne nie wydasz ani grosza.

Mnie osobi¶cie sam MP nie wystarcza, szczególnie dla Rafiego. Co nie zmienia faktu, ¿e szczotka cudowna i przy mojej gromadce na 4-5 lat starczy, wiêc dla jednego beardie ze spokojem na d³uuuu¿ej.

A swoja drog± Zdzisiu zaraz da nam bana za ten off-topic.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #67 : Styczeñ 28, 2009, 07:47:50 »

zanim zrobi bana, ja uzywam szczotke MP 10 lat 

Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #68 : Styczeñ 28, 2009, 08:04:25 »

Ale gwoli ¶cis³osci nie jedn± Gosiu.
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Styczeñ 28, 2009, 15:23:32 »

Czyli stanê³o na szczotce  Co?
Wracamy teraz do tematu, czyli do podziwiania, tak jest - PODZIWIANIA (!!!) piêknej PANDY, a nie pisania hymnów pochwalnych pod adresem szczotki
Na pierwszej Malwa robi "kocham ciê". Niezdarne to jeszcze, ale jak¿e s³odkie A na ostatnim z serii "szczeni±tka" Pandzisz robi Malwie "kocham ciê". I tak mam przez ca³y dzieñ, jedna drug± oblizuje    Malwa ma teraz okres pokazywania oka, wiêc pilnowaæ muszê by mi Pandy nie o¶lepi³a... Nie mia³a baba k³opotu...

A tu Pandzisz pokazuje co my¶li o pisaniu o szczotce w jej w±tku 

Niestety nasz aparat w³a¶nie skona³ (nagle, wiêc chyba nie cierpia³ ) a to oznacza brak fotek przez bli¿ej nieokre¶lony czas  Smutny
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2009, 16:47:14 wys³ane przez DorkaWD » Zapisane
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #70 : Styczeñ 28, 2009, 17:23:23 »

Nietrudno podziwiac widzac takie urocze zdjecia Widze, ze kwitnie prawdziwa milosc

Pozdrawiam,
Iwona
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #71 : Styczeñ 28, 2009, 18:32:29 »

Zdjêcia super  Chichot

Tylko Piotrkowi nie pokazujcie bo jak zacznie "uzupe³niaæ" ludzkie dzieci do beardie jakie maj± z Iwonk± to ....

Ale zdjêcia naprawdê s± super.
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #72 : Styczeñ 28, 2009, 19:20:36 »

Jakie one sa slodkie! Tak slicznie razem sie prezentuja ze fajny plakat by mozna bylo zrobic ,powiesic na scianie i patrzec na nie calymi dniami! Widac ze dobrze sie czuja w swoim towarzsystwie! Wiedzialam ze Pandzia sie spisze pod tym wzgledem ale to duza wasza zasluga ,gratulacje!

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Styczeñ 29, 2009, 13:36:04 »

Nasz± "zas³ug±" jest tylko Malwa  Panda to ju¿ nie nasza sprawka  - mam na to metryczkê 
A no dogaduj± siê dziewczyny, raz delikatniej i bardziej pokojowo a raz mocniej i wtedy  Szok
Mamy ju¿ na koncie kilka potarganych rajstopek, kilka pogryzionych zabawek i takie tam  Z politowaniem
Stara³am siê nauczyæ Pandê, ¿e pewnych zabawek nie wolno jej braæ w pychol. Nauczy³a siê szybko co jest zakazane a potem jeszcze szybciej Malwa j± nauczy³a jak fajnie jest siê bawiæ tym zakazanym  Zawstydzony Przesta³am reagowaæ... Tylko chodzê i mówiê do Pandy "oddaj" i idê myæ to co przed chwil± Panda wyglama³a by potem znowu jej to zabraæ... Jest plus - Panda potrafi oddawaæ (jak ma dobry humor )
Malwa ¶ci±ga Pandê na ciemn± stronê mocy  I nawet nie zdajecie sobie sprawy jak moje dziecko siê przy tym cieszy  Na szczê¶cie do rozlewu krwi jeszcze nie dosz³o i oby ten stan siê utrzyma³
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #74 : Styczeñ 30, 2009, 07:02:25 »

Rozlewu krwi siê nie spodziewam  bo to nie w stylu Beardie, ale... za to masz jak w banku... bandê 2ch przeciwko sobie  w kwestiach... no powiedzmy zababwowo-wychowawczych.  Chichot

jedyn± chyba drog± do uzyskania najlepszych rezultatów jest nauczyæ Malwinkê, ¿e piesek powinien jej s³uchaæ i ¿e to fajne.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 30, 2009, 07:04:01 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ultrawinterfell muzycznekoloseum catziee fenixlife k-l