Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witamy i pozdrawiamy!  (Przeczytany 10118 razy)
Mavi
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 57

« : Listopad 16, 2008, 22:19:40 »

Mamy na imiê Ania, Jacek, Mateusz i Bartosz. Ju¿ nied³ugo zamieszkamy pod wspólnym dachem z birdo³kiem, który póki co ma na imiê Wonder.
Korzystaj±c z okazji chcieli¶my podziêkowaæ za ogrom bardzo po¿ytecznych informacji na temat rasy, które uzyskali¶my na tym forum. Dziêki nim wybór pad³ na Bearded Collie, a nie na Briarda, który by³ pierwotnie brany pod uwagê.

Pozdrawiamy!!!
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #1 : Listopad 17, 2008, 06:38:28 »

Witamy serdecznie nowych "zakrêconych" na punkcie beardie  Chichot

A swoj± drog± briard z beardie bardzo ³adnie siê komponuje i ¶wietnie siê uzupe³nia (szczególnie na spacerach) 
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #2 : Listopad 17, 2008, 07:17:27 »

Witamy na forum! Ciesze sie, ze do nas dolaczyliscie. Mam nadzieje, ze bedziecie tu czestymi goscmi (oczywiscie wraz z Wonderem)

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Listopad 17, 2008, 08:05:30 »

Witamy i my, czyli ca³a rodzinka Smartness 

Mi³o ¿e znale¼li¶cie tu u¿yteczne informacje, jakkolwiek, pytajcie, pytajcie, pytajcie a my postaramy siê pomóc  Chichot

no i chwalcie siê maluszkiem, bo ka¿dy z nas, z przyjemno¶ci± czyta takie w±tki Chichot

pozdrawiamy,

daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« Odpowiedz #4 : Listopad 17, 2008, 09:47:32 »

Witam serdecznie. Z beardo³ka bêdziecie bardzo zadowoleni, a i widzê trafili¶cie na piêknego kawalera, który ju¿ za m³ody zdoby³ masê fanek
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #5 : Listopad 17, 2008, 14:41:28 »

I ja witam - przysz³a w³a¶cicielka Feela [jego nowe imiê to Skrawek]. Cieszê siê, ¿e do nas do³±czyli¶cie. Je¶li mo¿na spytaæ - sk±d jeste¶cie? My mieszkamy w Krakowie i powoli zaczynamy knuæ spotkania rodzinne, chocia¿ maluchy jeszcze nie zosta³y rozdzielone

A z Wonderka na pewno bêdziecie bardzo zadowoleni - jest cudownym maluchem. Zaraz po Feelu

¶ciskam
Fru

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
Aneirin
GMBC
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 26

« Odpowiedz #6 : Listopad 17, 2008, 15:50:01 »

Witam i ja [druga po³owa Fru ] na forum Birdo³kowym
Gratulacje z okazji wyboru Wondera.
¯yczê wielu wspania³ych chwil z "kud³aczem", a je¶lil mieszkacie w okolicy Krakowa to zapraszamy na "rodzinny" spacer.
Mavi
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 57

« Odpowiedz #7 : Listopad 18, 2008, 20:50:58 »

Dziêkujemy za tak mi³e powitanie. Cieszymy siê tym bardziej, ¿e oprócz nowego, kochanego domownika zyskujemy ca³e grono przyjaznych i serdecznych ludzi. Dobrze mieæ ¶wiadomo¶æ, ¿e w razie jakichkolwiek problemów (oby ich by³o jak najmniej  ) zawsze mo¿emy na Was liczyæ. Na razie obk³adamy siê "m±drymi" ksi±¿kami i próbujemy teoretycznie przygotowaæ siê na przyjêcie psiaczka. Mamy nadziejê, ¿e w tym wa¿nym dniu (i pó¼niej) bêdziemy umieli stan±æ na wysoko¶ci zadania i stworzyæ mu wspania³y dom. Je¶li chodzi o nasze miejsce zamieszkania to s± to Tychy, a wiêc ca³kiem niedaleko i my¶lê, ¿e wpólny spacerek mo¿e byæ ca³kiem realny.
Powodzenia dla wszyskich nowych w³a¶cicieli birdo³ków!!!  
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #8 : Listopad 18, 2008, 21:02:14 »

Jak ja Wam zazdroszczê tych rodzinnych planów spotkaniowych Rodzeñstwo Vegi rozjecha³o siê po ¶wiecie i tylko jedna siostrzyczka równie¿ w stolicy zamieszka³a, niestety chyba nie zarejestrowana na forum i kontaktu z ni± brak Smutny
No nic, niech Wam siê maluch dobrze chowa
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #9 : Listopad 19, 2008, 09:47:02 »

Kochana Daisy, je¶li szukasz kontaktu z Birdo³kami, i chêtnie rodzinnego, to mieszka w Warszawie Smart i pod Warszaw± Masza, je¶li tylko chcesz, podam Ci do nich namiary wiadomo¶ci± prywatn±, na pewno siê uciesz±  Chichot

daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #10 : Listopad 19, 2008, 09:51:48 »

Z chêci± Narazie jedynym birdo³kiem, z którym mamy kontakt jest Maja od Olgi.
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #11 : Listopad 19, 2008, 13:36:43 »

Bardzo sie ciesze ze przyszli wlasciciele moich pociech loguja sie na forum! Ja jak sie wreszcie dorobie internetu w domu tez mam nadzieje byc tu czestszym gosciem! Witam serdecznie rodzinke Wondera, Skrawka i Pandy! Mam nadzieje, ze rodzinki Prouda i Leny tez tu trafia! Zaczynam sie juz smucic z powodu rozstania z maluchami, ale ciesze sie, ze trafiaja do takich domow i mam nadzieje ze bede mogla poprzez forum sledzic ich poczynania. Mam nadzieje rowniez, ze na te rodzinne spotkania mame tez zaprosicie
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2008, 14:16:17 wys³ane przez Iwona » Zapisane

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Aneirin
GMBC
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 26

« Odpowiedz #12 : Listopad 19, 2008, 14:49:37 »

Mam nadzieje rowniez, ze na te rodzinne spotkania mame tez zaprosicie

Ale¿ oczywi¶cie!! Co to by by³o za spotkanie rodzinne bez Ciebie i Cherry Chichot
W sumie to mo¿e siê przerodziæ w spotkania ogólno birdo³kowe, Chichot wczoraj na Focha, Fru wypatrzy³a z samochodu jakiego¶ m³odego [lub ostrzy¿onego] birdo³ka, wiêc w Krakowie jest nas wiêcej! Chichot
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #13 : Listopad 20, 2008, 19:14:20 »

Szczeciñskie Beardo³ki i nie tylko witaj± na forum.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #14 : Listopad 21, 2008, 19:02:34 »

Rodzinka Prouda także wita i pozdrawia. 
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 20:44:46 wys³ane przez Tyta » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: