Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witam ;-)  (Przeczytany 5179 razy)
DorkaWD
Go¶æ
« : Wrzesieñ 04, 2008, 11:06:26 »

Mam na imiê Dorota st±d DorkaWD 
Zawêdrowa³am na to sympatyczne forum w poszukiwaniu informacji o interesuj±cej mnie rasie.
W chwili obecnej jeste¶my rodzin± bez psiaka w lutym tego roku po bardzo ciê¿kiej chorobie nowotworowej odesz³a nasza Viki - bokserka... 
Na dzieñ dzisiejszy rozpatrujemy z mê¿em zakup psa rasy Bearded Collie - jest to kolejny typ psa brany przez nas pod uwagê  Wiêc bêdê ogromnie wdziêczna za wszelk± pomoc ze strony posiadaczy i znawców tej piêknej rasy.
A teraz zaczynam wg³êbiaæ siê w lekturê forum...
Pozdrawiam!
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 04, 2008, 11:13:10 »

Czesc,

Witamy na forum Jesli szukasz informacji o bearded collie, to trafilas w dobre miejsce. Pytaj, a my bedziemy starali sie pomoc. Przykro mi z powodu Viki Smutny

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 04, 2008, 11:22:14 »

Witam równie¿, zapraszam do lektury forum, pytaj, nie pozostawimy ¿adnego pytania bez odpowiedzi :-)

AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 04, 2008, 12:12:46 »

Witaj,
mi³ej lektury wiêkszo¶æ osób na tym forum to do¶wiadczeni hodowcy, którzy na pewno pomog± Ci w podjêciu ostatecznej decyzji. Ja sama wiele siê dziêki nim [dziêki ] dowiedzia³am i wiem, ¿e w razie problemu mogê zwróciæ siê z zapytaniem czy pro¶b± o radê.
A rasa..? rasa ¶wietna. niezmordowany, uwielbiaj±cy ruch i naukê stwór z wielkim sercem i zadziornym sprytem, którego spojrzenie roztapia najtwardsze serca.
Wspó³czujê ¶mierci Bokserki... Smutny niedawno moja rodzina równie¿ straci³a bokserkê, równie¿ z powodu raka..

pozdrawiam,
agata

Pozdrawiam, AgA
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 04, 2008, 13:08:56 »

Bardzo dziêkujê za mi³e powitanie!
Pozwoli³am sobie za³o¿yæ w±tek (nie mam pojêcia czy w dobrej sekcji, jeszcze s³abo orientujê siê na tym forum  Zawstydzony )

Zapraszam do TUTAJ
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 05, 2008, 08:08:17 »

moim zdaniem odpowiedni :-) znajdziemy wszystko o co pytasz  Chichot

Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 05, 2008, 10:33:26 »

Witam serdecznie! Zapraszam do wnikliwego studiowania naszego forum, mam nadziejê , ze bêdziemy pomocni w podjêciu ostatecznej decyzji.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 06, 2008, 06:34:27 »

Witamy 

Nasz pierwszy pies - Demon- te¿ odszed³ przez nowotwór  Smutny

Ale dwa kud³acze, które teraz z nami mieszkaj± wnios³y do domu mnóstwo rado¶ci i pozwoli³y zagoiæ rany po stracie Demonka.

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l madagaskar fenixlife cinemak muzycznekoloseum