Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Po³±czone Zdarzenia
  • KWPR Gr. I - £ód¼ - 20.09.: Wrzesieñ 20, 2008
Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: £ód¼ - 20 i 21 wrzesieñ 2008 - Klubowa i Krajowa  (Przeczytany 32620 razy)
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« : Czerwiec 13, 2008, 16:51:17 »

sêdzia Bearded Collie;

Irina Azen - Bia³oru¶

Termin zg³oszenia 31.08.2008
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 13, 2008, 16:56:15 »

XX Jubileuszowa Klubowa Pasterskich - £ód¼ 21.09.2008

Zivile Povilaitiene - Litwa

Termin zg³oszeñ - 31 sierpisñ 2008

KA¯DY WYSTAWCA OTRZYMA UPOMINEK !

Ju¿ dostali¶my - sêdzia spec. od Cavalier King Charles Spaniel King Charles Spaniel 
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2008, 17:05:07 wys³ane przez zdzichu » Zapisane
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 13, 2008, 17:04:37 »

upominek w zamian za obiecanego sêdziego z listy sêdziów specjalistów rasy  Z politowaniem

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 13, 2008, 17:06:00 »

podobnie jak na klubowej - wschodni sêdzia Smutny ... Beardie tam jak na lekarstwo...

zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 13, 2008, 17:20:37 »

Chyba z nudów pojedziemy do Lipska 
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 13, 2008, 17:24:24 »

na wszystkie wystawy pojechaæ siê nie da, wiêc trzeba wybieraæ co ciekawsze...

zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 13, 2008, 17:29:46 »

My dostali¶my od organizatorów wymierny prezent - zaoszczêdzona kasa za wystawy, paliwo i hotel      

Gosiu , zauwa¿y³a¶, ¿e zosta³y podane;
 ZASADY ORGANIZOWANIA KONKURENCJI HODOWLANYCH ...
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 13, 2008, 17:48:10 »

nie, wole robiæ nale¶niki ni¿ analizowaæ wystawê, która chyba ¶rednio mnie interesuje...

Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 13, 2008, 18:07:29 »

Nie moge w to uwierzyc! Po obsadzie sedziowskiej z zeszlego roku taki krok do tylu Smutny Nie pozostaje nic innego jak zasabotowac te wystawy, choc niestety pewnie znajda sie chetni.

Zeby przynajmniej mieli resztki przyzwoitosci i na klubowa zaprosili specjaliste, a tu dwie wystawy i dwoch sedziow ze wschodu Smutny Na Litwie do tej pory byla az 1 bearded - Upsa, a na Bialorusi nadal jest 1 - Wookiee Gang Butterfly, ktora w zeszlym roku byla w Lodzi.

Ale we wrzesniu zawsze mozna pojechac do Chorzowa - o wiele ciekawsza obsada sedziowska

Pozdrawiam,
Iwona
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 13, 2008, 18:19:31 »

No, ale Iwonko - ten upominek )))))

Trzeba siê bêdzie powa¿nie zastanowic...
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #10 : Czerwiec 13, 2008, 18:32:39 »

Jestem o tyle zniesmaczona, ze sama Pani Niciewicz powiedzia³a do mnie, ¿e w kolejnym roku zaproszony bêdzie na klubow± sêdzia z listy sêdziów na których g³osowali¶my, jeden z tych, który by³ na pierwszych miejscach, ale zapraszano na tyle pó¼no, ¿e odmówi³ maj±c inne plany.
Nie dotrzyma³a s³owa... i to tym bardziej mnie rozczarowuje.

Je¶li mam "graæ" o zwyciêstwo klubu, to nie chcê aby by³ to przypadek, jak równie¿ je¶li przegraæ, to te¿ nie przez przypadek.

Nie podejmujê decyzji teraz, jakkolwiek jako¶ ma³o mnie "krêci" ta wystawa. Jest jesieni± kilka innych, z których zdecydowanie trudniej mi zrezygnowaæ... wszêdzie byæ nie mo¿na.

Kto¶ pojedzie, na pewno i ... niech jad±... choc bojkot wystawy pewnie by siê przyda³....

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 13, 2008, 18:36:46 »

"...Gosiu , zauwa¿y³a¶, ¿e zosta³y podane;
 ZASADY ORGANIZOWANIA KONKURENCJI HODOWLANYCH ..."

zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego na klubowej wystawie bardziej ogranicza siê ilo¶æ psów w takich konkurencjach (3-4) ni¿ jest to zapisane w regulaminie zkwp (grupy hodowlane - do 5). Wiem, to konkurencja najlepsza hodowla (a nie grupa hodowlana, jakkolwiek jest to synonim)... ale i tak wydawa³oby siê, ¿e na klubowych wystawach powinno pojawiaæ sie w takich konkurencjach nawet wiêcej a nie mniej zwierz±t... ustalone min 3 szt. jest ok... klubowa w szczególno¶ci powinna dbaæ o  przegl±d jak najszerszej stawki psów w rasie i hodowlach...  Co?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2008, 18:46:36 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 13, 2008, 18:53:47 »

Kochani, ja siê zastanawiam, i jestem rozczarowana, ¿e obietnica nie zosta³a dotrzymana a... tymczasem po marcowych wyborach w £odzi Pani Niciewicz nie sprawuje tam  ¿adnej funkcji!
Jak widaæ nie dane jej by³o dotrzymaæ obietnicy .... jako¶ nie przysz³o mi na my¶l, ¿e po latach Pani Niciewicz mo¿e nie byæ cz³onkiem w³adz w £odzi.... to niemal nierealne... mo¿e co¶ ze zdrowiem...

zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #13 : Czerwiec 13, 2008, 19:33:29 »

Ze strony O/£ódzkiego;

http://www.fcg.com.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=

Kluby Ras
Komisje Zarz±du G³ównego ZKwP 

Nazwa Klubu 
Klub Psów Pasterskich Niepolskich

Przewodnicz±cy
Jadwiga Niciewicz

Siedziba Klubu
Oddzia³ w £odzi
90-427 £ód¼, Al. Ko¶ciuszki 48
tel./fax               (0-42) 637-62-62       ,
637-66-00, 657-00-31

Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #14 : Czerwiec 13, 2008, 19:40:38 »

rzeczywi¶cie... przewodnicz±c± klubu jest... ale nie ma jej w zarz±dzie w którym jestem pewna ¿e by³a.... czyli mogê siê czuæ rozczarowana...

Jesieñ obfituje w wystawy, tak jak wiosna. Jest Wroc³aw, Zabrze, dla mnie jest Zielona Góra jako rodzinna moje miasto, kilka wystaw w Niemczech, Danii, no i jest wystawa Europejska.... i tam mam ochotê pojechaæ.
W tym zestawieniu, niestety £ód¼ jest ma³o dla mnie atrakcyjna, nie wdaj±c sie w ocenê sêdziów, bo przecie¿ mog³aby byæ ta ocena krzywdz±c±, ale... niestety inne wystawy wydaj± mi siê ciekawsze, za ka¿d± trzeba zap³aciæ, na ka¿d± psa przygotowaæ i po¶wiêciæ weekend... niestety, ale nie mogê i nie chcê po¶wiêcaæ wystawom ka¿dego weekendu, wiêc wybieraæ po prostu muszê.
Przykro mi, bo klubowa pasterskich by³a tak ciep³o przeze mnie zawsze traktowana....
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2008, 04:59:53 wys³ane przez Ma³gorzata » Zapisane

Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

catziee ultrawinterfell mundonovelas muzycznekoloseum k-l