Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Szczenięta w hodowli Amberose  (Przeczytany 58055 razy)
Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #90 : Listopad 18, 2008, 16:31:53 »

O, proszê, jakie mam wyczucie. Jak nie przymierzaj±c - mama ;> Tknê³o mnie, ¿eby sprawdziæ czy nie ma nowych zdjêæ 5 minut po tym, jak zosta³y tu wstawione. Chichot

Maluchy rosn± cudownie Za ka¿dym razem inne wychodz± lepiej na zdjêciach. Ale ju¿ ja wiem, kto jest najfajniejszym birdusiem

A jeszcze chcia³am powiedzieæ, ¿e w¶ród ostatnich dzieci Basiego jeden ch³opiec wygl±da cokolwiek scary Jak na helo³in

¶ciski
Fru

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
loola
Go¶æ
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 66

« Odpowiedz #91 : Listopad 18, 2008, 17:22:01 »

¶liczne szczeniaczki Chichot
a¿ by siê chcia³o ju¿ mieæ takiego maluszka w domu
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #92 : Listopad 18, 2008, 17:28:25 »

piêkne s± te psiaki misiaki!
ja w przeciwieñstwie do Anetki wolê ch³opców wiêc wszyscy mê¿czy¼ni Amberose mi siê strrrrrrasznie podobaj±, ale muszê przyznaæ ¿e Panda równie cudna. ja te¿ bym chcia³a kolejnego malucha....  Niezdecydowany cudownie mi z jednym birdo³em, z dwoma cudowno¶ci by by³o podwójnie... ech, kusi... niestety m±¿ zapowiedzia³, ¿e kolejny maluch w naszej rodzinie bêdzie mia³ dwie rêce i nogi oraz mniej sier¶ci  Chichot

Pozdrawiam, AgA
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #93 : Listopad 18, 2008, 17:35:22 »

A jeszcze chcia³am powiedzieæ, ¿e w¶ród ostatnich dzieci Basiego jeden ch³opiec wygl±da cokolwiek scary Jak na helo³in

Oj, nieladnie tak sie z dzieci Basiego nasmiewac Wiodocznie, Fru, masz cos na sumieniu, skoro maly, sliczny szczeniaczek Cie przestraszyl 

cudownie mi z jednym birdo³em, z dwoma cudowno¶ci by by³o podwójnie... ech, kusi... niestety m±¿ zapowiedzia³, ¿e kolejny maluch w naszej rodzinie bêdzie mia³ dwie rêce i nogi oraz mniej sier¶ci  Chichot

Agata, jest tylko jedno rozwiazanie - im szybciej postaracie sie o dwunoznego i niekudlatego malucha, tym szybciej bedziesz mogla powiekszyc kudlata czesc stada

Pozdrawiam,
Iwona
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #94 : Listopad 18, 2008, 17:41:46 »

Agata, jest tylko jedno rozwiazanie - im szybciej postaracie sie o dwunoznego i niekudlatego malucha, tym szybciej bedziesz mogla powiekszyc kudlata czesc stada

nooo, to jest jaki¶ sposób!  Spoko podstêpny i sprytny ale zawsze sposób  Spoko
ale tak "prywatnie" Ci powiem, ¿e nie wiem czy jestem ju¿ gotowa na takie "podstêpy"... chwilowo jestem na etapie kud³aczy 

Pozdrawiam, AgA
Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #95 : Listopad 19, 2008, 10:37:57 »

Dobrze, ze mój nie stawia takich warunków i najbardziej lubi cztero³ape i kud³ate (gorzej z cztero³apym i ³aciastym niestety)

Szczeniaczki - s³odziaki
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #96 : Listopad 25, 2008, 16:54:42 »

Nasze dzieci zamieszkaly juz u nowych rodzin. Troche dluzej, bo do stycznia bedziemy cieszyc sie z obecnosci Luny (Make Me Happy). Również Jack (Make Me Strong) zostanie z nami do czasu, kiedy znajdzie równie wspaniały dom, jak pozostałe maluchy. Ponizej najnowsze zdjecia zrobione jeszcze u Krysi:

Amberose Make Me Proud "Dizel"

Sesja zdjęciowa - co za nuda...

Amberose Make Me Strong "Jack"

Amberose Make Me Feel "Skrawek"

Amberose Make Me Wonder "Brock"
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2008, 09:43:19 wys³ane przez Iwona » Zapisane

Pozdrawiam,
Iwona
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #97 : Listopad 25, 2008, 16:57:44 »

Amberose Make Me Free "Lena"

Amberose Make Me Happy "Luna"

Amberose Make Me Smile "Panda"

Pozdrawiam,
Iwona
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #98 : Styczeñ 25, 2009, 21:01:06 »

Dzis ostatni z Amberoskow opuscil rodzinne gniazdo - Jack znalazl nowy domek w Opolu, a Lunka wlasnie zaczela nauke Finskiego. Bedzie nam brakowalo naszych dzieci (zwlaszcza Krysi, ktora spedzala z nimi najwiecej czasu), ale na szczescie swiat jest maly, liczymy wiec na czeste spotkania!
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 25, 2009, 21:06:07 wys³ane przez Iwona » Zapisane

Pozdrawiam,
Iwona
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Styczeñ 25, 2009, 21:15:21 »

Opole? Daleko 
Cieszê siê, ¿e maluszki w domkach, ale... oj bêdzie mi ich brakowa³o.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #100 : Styczeñ 26, 2009, 17:10:11 »

Opole nie tak daleko, jest tam ma³y Dove Smartness  postaramy siê aby.... mieli okazjê siê poznaæ, w koñcu to rodzinka (Dove to wujek  Chichot)

Fru
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 199

« Odpowiedz #101 : Styczeñ 26, 2009, 18:23:24 »

Ju¿ têskniê za Jackiem  Taki by³ kochany i s³odki wariat na ostatnim spacerze.. Po kim teraz Skrawu¶ bêdzie poprawia³ pozycje na Pandzie

Ale cieszmy siê, ¿e tak du¿o nas jest w okolicy Skrawu¶ i Panda to ju¿ prawie zakochana para A do tego jeszcze Dizel i Brock, jak tylko siê ujawni±. A jak siê zbierzemy ca³± band±, to i Lenê wy¶ledzimy

"- O, widzê, ¿e rzeczywi¶cie ma dwa..
- Zosta³ mi jeden zapasowy - wyja¶ni³ Igor, a Skrawek podskakiwa³ przy nim. - Pomysla³em, ¿e jesli taki jest zadowolony z jednym, to ile bêdzie mia³ rado¶ci z dwoma.."
T. Pratchett, Carpe Jugullum
Krysia
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 297

« Odpowiedz #102 : Styczeñ 28, 2009, 15:03:50 »

Straszna pustka w domu... tak chcia³m zeby Jack szybko znalazl nowy dom a teraz mi smutno...Pociesza mnie tylko fakt ze wszystkie moje szczeniaki trafily na fajnych ludzi i maja teraz bardzo do bre domy! Mysle i mam nadzieje ze nigdy mnie nie zawiedziecie i bedziecie dbac o MOJE maluchy tak jak do tej pory! Zycze wszystkim oby jak najdluzej mogli sie nimi cieszyc! A z innej beczki Free czyli Lena tez wybiera sie na spacer w Krakowie! U niej wszystko oki rosnie jak na drozdzach! Juz sie nie moge doczekac tego spaceru! Pozdrawiam

Pozdrawiam,
Krysia

www.amberose.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #103 : Marzec 10, 2010, 21:25:07 »

Wlasnie dotarly do nas wspaniale wiesci z Finlandii: Amberose Make Me Happy "Luna" jest wolna od dysplazji! HD: A, ED: 0

Pozdrawiam,
Iwona
Tyta
Go¶æ
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 253

« Odpowiedz #104 : Wrzesieñ 30, 2010, 16:39:49 »

Chcia³am przypomnieæ ¿e, dzi¶  drugie urodzinki obchodz± Amberoski miot-M. Dla wszyskich braciszków i siostrzyczek i oczywi¶cie dla mojego Dizelka  WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas catziee fenixlife cinemak k-l